Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Hoces da kazes da su kao narod najgori Grci, Ukrajinci, Rusi i Srbi?Grci i deo Ukrajinaca, Rusi i Srbi sada Mire može da bira gde će.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hoces da kazes da su kao narod najgori Grci, Ukrajinci, Rusi i Srbi?Grci i deo Ukrajinaca, Rusi i Srbi sada Mire može da bira gde će.
Hoces da kazes da su kao narod najgori Grci, Ukrajinci, Rusi i Srbi?
Mire, jesi li i ti postao nekakav prorok. A ti bi zeleo da advebntisti nasednu na prevaru antihrista. Hvala na ponudi, poznato je adventistima ko ce nasesti na prevaru.
A onda ce neki dobronamerni od naroda ustati revoltirani da ih napadnu (to nece ciniti crkva) u cemu ce oni, ne shvatajuci sta se zapravo desava, videti ispunjenje prorocanstva EGW koja je proricala progonstva. Nedelja ce postati "Dan Gospodnji" u cemu ce oni takodje videti ispunjenje svog prorocanstva.
A sta kazes, neki"dobronamerni" ustece da ih napadnu. Kako nastupas i ti si "jedan od dobronamerni" koji napadaju ljude.
Za tebe ce Nedelja postati dan Gospodnji. A to znaci da nameravas da stanes na stranu onih koji ce se drsko suprostaviti Bogu i Njegiovom zakonu.
Nevolja je sto ce ovo ozivljavanje duhovnosti stvarno biti Bozje delo
Pa zar je za tebe nevolja i ozivljavanje duhovnosti. Kakva je to nevolja i kome?
Nakon toga, pojavice se antihrist, koji ce imitirati drugi Hristov dolazak i vaskrsenje mrtvih.
Mire, dali ti to predvidjas da ce antihrist imitirati Hristov dolaza i vaskrsavati mrtve?
Mire, cini mi se da ti imas veliko poverenje u antihrista.
Adventisti ce pomisliti da je Hristos stvarno dosao i stace na njegovu stranu.
E moj Mire, veoma si lakomislen. Adventisti su veom dobro nauceni. Ceo zivot svakodnevno prucavaju Bibliju, i mogu da ti kazem da nema mogucnosti da se i to tvoje prorocanstvao ispuni. Radije, Mire pitaj se ti na cuiju se stranu ti opredeljujes, a ne brini za Adventiste.
A on ce nakon ustolicenja poceti da progoni i ubija Pravoslavne i Katolicke Hricane. Adventisti ce u tome opet videti ispunjenje Biblijskog prorocanstava o Bozjem sudu nad laznom religijom!
Mire, pa nece antihrist ubijati svoje, one koji prihvate novi Dan odmora, i poklene mu se. Bozji sud ne zavisi od antihrista niti od tvoga proricsanja.
Na njihovo zaprepascenje, pred sam kraj ovih desavanja, Hristos ce ponovo doci, ali ovaj put stvarno, i sud ce biti izrecen nad adventistima, koji su podrzavali progonstva, i nisu prepoznali njega!
Ha Ha Ha! Nisi ti samo "dobar" "teolog", nego si i "prorok" A sta kazes: Sud ce biti izrecen nad asdventistima.
Mire, ova tvoja umotvorina je odlicna za veselo vece.
A ti jadan mislis gde ti izrices sud na Adventistima, da ce to svakako i Bog da potvrdi. Ha, Ha, Ha!
Tako po tvojoj mudrosti Bozji sud samo ceka Adventist. Naopako, to svakako ne ceka katolike i pravoslavce oni su "zasluzili" samo pohvale i nagrade. Gde bi nad "svecima" mogao da bude i Bozji sud ???????? To nikako!
Mire, da nisi mozda slucajno nesto zaboravio? Nadam se da tvojoj svetosti nece biti na odmet da se podsetis i na ovo:
"A TI ZASTO OSUDJUJES BRATA SVOJEGA? ili ti zasto ukoravas brata svijega? JER CEMO SVI IZACI NA SUD PRED HRIAT." Rimljanima 14,10
Sta mislis da li se tu Pavle zabunio? On se ne slaze sa tvojom izjavom, nego tvrdi: "da cemo svi izaci na sud pred Hrista." Mire, jesi li zapazio: "SVI!"
Ma to je nemoguce da i vas "svece" dovede na sud, a vi se zacelo nadate da ce na sud doci samo Adventisti!!!!!
Vidis Mire da je tvoja "teologija" odlicna za humor.
Mirin scenarij je fantazija...kad mire vidi da se kraj odvija onako kako pise u "Velikoj Borbi", vratit ce se on majci crkvi....
Marko tvoja ismejavanja su bezveze. Ja nisam tvrdio da sam prorok, izneo sam jedan od mogucih scenarija. A to sto se ti tome ismejavas i ponasas kao Milos Bogdanovic, nikako nije pohvalno. Ja sa podrugljivcima nemam sta razgovarati. Samo ti kazem, nemoj da se ponasas kao Tripo, ne zelim da te trpam u istu kategoriju s njim. Znam da ti nisi kao on, zato molim te prestani da se ismejavas bilo meni, bilo kome drugome.. Mozemo li biti ozbiljni i pricati o teologiji molim te?
A majka ti je adventisticka crkva? Koja nije postojala 19 vekova unazad i onda je odjednom iznikla ko pecurka? Sta ce jadni ljudi bili su u tami sve do sad!
Ne postoji crkva bez kontinuiteta a vi ga nemate. Trazite ga u albizanima, bogumilima i slicnima a oni nisu imali ni priblizno adventisticku dogmu da bi se moglo reci da ste vi njihovi naslednici (Elen White je pokusala da nadje neku vezu sa njima ali nije uspela). Zapravo oni su imali antihriscansku nauku dualizma negacije euharistije, tela Hristovog i Bozanstva! Dakle, sve ono cemu su se prvi apostoli suprotstavljali!
Ako je tacno da ste vi njihovi naslednici, onda je to jos strasnije! Ali vi to i jeste.. vi ste njihova "duhovna deca" !
Svi protestanti su u stvari potomci onih koji poricase Hristovo telo, odnosno "trnsupstancijaciju":
"svaki duh koji ne priznaje da je Isus Hristos u telu dosao nije od Boga! I to je antihrist.."
A kako oni to rade? Kako se odricu Hristovog tela?
U vreme apostola otpadnici su se rugali Hristovoj zrtvi tako sto su za euharistiju uzimali samo "vodu" umesto vina, time su poricali Hristovu "krvnu zrtvu"! (to su radili ebioniti i njima slicne grupe, poricale su njegovo telo i zrtvu a time i euharistiju). I vi danas uzimate samo "sok" za euharistiju, Jehovini Svedoci uopste nemaju taj obred, dok se ostali protestanti odricu tela Hristovog tako sto negiraju "transupstancijaciju".
Svi vi dakle ispunjavate Jovanove reci o "antihristu" koji ce "poricati telo i krv Gospodnju"! Samo sto su u proslosti protivnici to otvorenije radili i bilo je ociglednije, dok ste vi to zamaskirali i sakrili. Ali coveku koji ima duhovni vid, njemu vasa prevara, ne moze promaci!
Tumacenje ti je nula...Kristos dosao u tijeli znaci vjerovati da je Isus postojao na nebu prije nego se utjelovio, a ne neka euharistija...ti stvarno imas neka cudna tumacenja. pa i katolici sipaju vodu i bijelo vino - sto nikakve veze sa krvlju nema, krv nije bijela, i to piju samo svecenici....narod ne pije, krse Isusovu zapovijed...ali ovdje tema nije Gospodnja Vecera/Euharistija
Upravo zato su mi svi oni na ignore. Naime, njima je za potcenjivanje i ismevanje sve što ne dolazi iz njihove kuhinje. Da si recimo svoj post, svoje mišljenje uvio u "Biblijski" rečnik po ključu avatara "duha proroštva", bili bi maanje spremni da ti se smeju, još da si njihov, smatrali bi te "Eliyahuom", ovako si kao i svi koji se nalaze izvan "vjernog ostatka" avatara "duha proroštva", samo za podsmeh.Marko tvoja ismejavanja su bezveze. Ja nisam tvrdio da sam prorok, izneo sam jedan od mogucih scenarija. A to sto se ti tome ismejavas i ponasas kao Milos Bogdanovic, nikako nije pohvalno.
Ne postoji crkva bez kontinuiteta a vi ga nemate. Trazite ga u albizanima, bogumilima i slicnima a oni nisu imali ni priblizno adventisticku dogmu da bi se moglo reci da ste vi njihovi naslednici (Elen White je pokusala da nadje neku vezu sa njima ali nije uspela). Zapravo oni su imali antihriscansku nauku dualizma negacije euharistije, tela Hristovog i Bozanstva! Dakle, sve ono cemu su se prvi apostoli suprotstavljali!
Ako je tacno da ste vi njihovi naslednici, onda je to jos strasnije! Ali vi to i jeste.. vi ste njihova "duhovna deca" !
Svi protestanti su u stvari potomci onih koji poricase Hristovo telo, odnosno "trnsupstancijaciju":
"svaki duh koji ne priznaje da je Isus Hristos u telu dosao nije od Boga! I to je antihrist.."
A kako oni to rade? Kako se odricu Hristovog tela?
U vreme apostola otpadnici su se rugali Hristovoj zrtvi tako sto su za euharistiju uzimali samo "vodu" umesto vina, time su poricali Hristovu "krvnu zrtvu"! (to su radili ebioniti i njima slicne grupe, poricale su njegovo telo i zrtvu a time i euharistiju). I vi danas uzimate samo "sok" za euharistiju, Jehovini Svedoci uopste nemaju taj obred, dok se ostali protestanti odricu tela Hristovog tako sto negiraju "transupstancijaciju".
Svi vi dakle ispunjavate Jovanove reci o "antihristu" koji ce "poricati telo i krv Gospodnju"! Samo sto su u proslosti protivnici to otvorenije radili i bilo je ociglednije, dok ste vi to zamaskirali i sakrili. Ali coveku koji ima duhovni vid, njemu vasa prevara, ne moze promaci!
Meni je tumacenje nula? Pa tvoje je nula, jer ti ni istoriju ne poznajes? Ovi vasi ebioniti i njima slicni su upravo oni protiv kojih Jovan pise u svojoj poslanici nazivajuci ih antihristima. Bas oni su odbacivali krvne zrtve Staroga Zaveta i zato po njima Isus nije ni stradao telom, zbog toga su prilikom euharistije uzimali samo "vodu" umesto vina, da ne pricam o ostalim njihovim blasfemijama.
A to isto cinite i vi, poricete telo i krv Hristovu kroz euharistiju uzimajuci "sok". Jehovini Svedoci ni ne ucestvuju u tome a ostali protestanti odbacivanjem transupstancijacije rade isto to. Odricu se tela i krvi. Time pokazujete da ste od antihrista!
Kazes katolici krse zapovest i vinu dodaju vodu, pa ne lupetaj, opet ne znas teologiju, jevreji su vinu dodavali i malo vode za vreme pashe, a Isus kada je umro "izidje mu krv i voda" iz rane!
Pazi molim te ko mi kaže, sledbenik avatara "duha proroštva" onaj koji negira prisutnost u Euharistiji i koji umesto Vina i Hleba, za simbolično "pričešće" uzima Kellogsove krekere i voćni sok?
Upravo tako, njima uopste nije bitno jesi li ti uzeo kreker i sok, bitno je da ti oni "simbolizuju" Hristovo telo i krv. Tako se mozes krstiti i u cokoladnim mlekom umesto u vodom! Dobro je za ten!
Pa oni brate uopste ne razumeju sta je obred i da obred ima ustanovljena pravila!
A da ne pricamo o tome da negiraju i Hristovu prisutnost u Euharistiji! Zato ovako i mogu da pljuju! I zato nas i nazivaju "kanibalima", jer ne razumeju da se tim obredom Hristos doslovno sjedinjuje sa nama i da postaje deo nas!
Kao sto se i prilikom krstenja doslovno spusta Duh Sveti na coveka, tako i ovom prilikom doslovno Hristos ulazi u nas, a to je i telesno iskustvo isto koliko i duhovno!
Točno. Protestanti su stariji od kršćana, oni su prije pedesetnice. Pogledajte:
Iv 6,55-56: Tijelo je moje jelo istinsko, krv je moja piće istinsko. Tko jede moje tijelo i pije moju krv, u meni ostaje i ja u njemu.
Iv 6.66: Otada mnogi učenici odstupiše, više nisu išli s njime.
https://www.lifesitenews.com/news/kellogg-announces-special-cereal-to-raise-money-for-glaads-lgbtq-advocacy-work
https://www.smithsonianmag.com/history/secret-ingredient-kelloggs-corn-flakes-seventh-day-adventism-180964247/