Mire, nisam ja uzalud rekao da si ti novi "prorok". Cak propovedas i novo jevadjelje....
Pa narasto joj rog, kad je kamen udario u glavu, kad je bila"ranjena i ostade ziva" kao sto prorocanstvo kaze!
Samo nismo sigurni ko je udaren u glavu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mire, nisam ja uzalud rekao da si ti novi "prorok". Cak propovedas i novo jevadjelje....
Pa narasto joj rog, kad je kamen udario u glavu, kad je bila"ranjena i ostade ziva" kao sto prorocanstvo kaze!
Slape, a sta bi sa onim masivnim zlostavljanjem casnih sestara u tvojoj crkvi?
Koji je to tek procenat? Sta ti kazes o mnostvu dece koje su one rodile, ciji ocevi svestenici ih ne priznaju?
Koliko od njih je izvrsilo abortuse i gde?
Adventisti seksualno zlostavljaju djecu 340% više od katoliko. Dakle, katolici u odnosu na adventiste: [1/(340/100)]x100 = 29,41%
Evo ti, katolici zlostavljaju svega 29,41% u odnosu na adventiste.
Posmatrajući ovaj deo foruma ne mogu se oteti utisku da je promašio svrhu.
Prvo ne secam se da si to rekao za mene, a drugo, ima li razloga da to kazes, jesam li se ja gradio"prorokom"?Mire, nisam ja uzalud rekao da si ti novi "prorok". Cak propovedas i novo jevadjelje.
Samo nismo sigurni ko je udaren u glavu!
Prvo ne secam se da si to rekao za mene, a drugo, ima li razloga da to kazes, jesam li se ja gradio"prorokom"?
Znas li ti sta je sala? Sa vasom prorocicom ne sme covek ni da se nasali, kao nisa muhamedom. Odma se uvredite..
Nisi li ti rekao da je "jedna crkva Bozja" a ono ima dve adventisticke! Rascepile se na jos bar 10 zajednica!Kako si ono rekao JEDNA sveta i apostolska crkva pa onda naveo dve, a sada se ovi na Istoku cepaju u još 22.
Nisi li ti rekao da je "jedna crkva Bozja" a ono ima dve adventisticke! Rascepile se na jos bar 10 zajednica!
Obicno covek tudjom nesrecom tesi sebe, da ima i gorih slucajeva od njegovog. To si ti!