Čudi me samo da se ne prijavljuju i skidaju silni "klipovi" o "armagedonu" koji samo što nije, negde oko 22.10.2020....
E vidis, to se ne skida, kao ni videi o vanzemaljcima, satanistima, masonma, vesticama i slicno.. To je sve dozvoljeno, cak se i preporucije!
Ali ravana zemlja, videi o laznoj istoriji sveta, tehnologiji starih civilizacija (o tehnologiji koju oni sistematski unistavaju bukvalno bombardujuci arheoloska nalazista), o laznoj pandemiji ili npr. o umesanosti Bila Klintona, Hilary Klinton i ostalih politicara u pedofiliju, to se sistematski sve uklanja!
Na kraju ljudi koji istrazuju i koji su dosli do odredjenih saznanja, da bi izbegli algoritam kojim youtube uklanja videe, moraju da promene glas u robotski.
Ne znam dokle ce jos i to moci, evo primer:
No, znajući kako su marksisti tolerantni prema takvim "verama", dok im Hrišćanstvo, ono pravo smeta, onda i nije za čudo ova cenzura i gašenje slobode govora
E tu smo mi predstavljeni na njihovim platformama kao - kanibali, satanisti, pagani, ubice, fanatici, pedofili, ili oni koji guse slobodu veroispovedanja.. U moru takvih videa koji su protiv nas, zaista nije ni vazno vrsiti cenzuru, jer mi od njih do reci ne mozemo doci..
Ali kada nesto ispliva na povrsinu, kao sto je ovo o laznoj pandemiji o virusu, ili o ravnoj zemlji, njihovom laznom sletanju na mesec, o laznoj istoriji, porobljavanju ljudi i kada to postane svetska pretnja, onda se njihov algoritam koji to sankcionise pali..
Toliko o njihovoj demokratiji!
Da napomenem, da cifra pregleda i subscrajbera samo na ravnu zemlju nije nimalo mala, naprotiv zastrasujuce je velika.. A da ne govorim o drugim videima, poput Dejvida Icke-a, sa milionskim pregledima, i njega su zbog toga i banovali..
Ps. Nevezano za temu, ali kako znam da je omiljena meta optužbi za cenzuru upravo Crkva
Ovo ne radi crkva, vec upravo sistem koji su oni stvorili, njihov tkz. "demokratski sistem" [demo (demonska) - kratija].
Ako je katolicka crkva sankcionisala okruglu zemlju, spaljivala i mucila one koji su to podrzavali.. pa kako to oni sada rade isto?
Ne, sve je ovo laz, treba prokopati dublje i pronaci da crkva nikada nikome nista nije branila, to je njihova propaganda, oduvek nam pripisuju ono sto oni sami rade. A to sto rade je cista propaganda, satanizam, i sada je vec ocigledan! A veruj mi postace jos ocigledniji, a narod ce se tada probuditi, i doci ce do progona..