- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Da, isto kao sto je ceta mrava u Neddodjiji ubila krdo slonova.
Jadni slonovi.
Gledaj i slušaj. Jadni crnci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, isto kao sto je ceta mrava u Neddodjiji ubila krdo slonova.
Jadni slonovi.
I pticji grip prenose ptice!
Pa nemoj vise jesti ni jestivu pticu ni kokosku i one prenose bolesti!
I kokoska prenosi salmonelozu i psitakozu od koje dobijas upalu pluca i umires!
Nemoj jesti ni goveda - otrovna su!
Ko kaze da ne bi jeo?
A zasto je to uzas?
I covek jede ribu koja pojede mrtvog coveka u reci,
i riba jede djubre pa je jestiva po bibliji, i zivina jede smece..
Samo zato sto se tebi gadi jesti pacova to ne znaci da je pacov otrovan!
A sta je s onima koji se gade jesti kravu (indijcima) ili bilo koju jestivu zivotinju po bibliji, znaci li to da je i to 'uzas'???
To su samo licna predubedjenja, nesto ti se gadi, jer su ti rekli da je gadno!
eto koliko ne znaš, ako je zaražena onda se to odmah vidi. Pa neće niko ni trulu jabuku da jede.
Nemam tehnickih mogucnosti za to, i bolje, jer mucno je i gledati sprdanje protivnika Adventizma sa zdravim razumom.
Ps. Ako neko misli da će ovo izbeći jedući trave, grdno se vara, jer ni biljke više nisu imune na genetsku modifikaciju, tačnije nema semena koje nije genetski modifikovano, ili biljke prskane kojekakvim otrovima.
Ove gore postavljene fotografije upravo svedoce koliko je strasno biti mesozder koji jede leseve ubijenih zivotinja.
Jedna poznanica mi je rekla da je ostavila meso jer je u selu videla kako kolju zivinu.
Eto koliko nemaš pojma o biologiji. Mrtvog čoveka pojede samo som, koji ne spada u hranu od rečnih riba.
Kokoš pojede miša, ali kokoš ima jak želudac pa sve svari i nema problema za čovjeka ako pojede kokoš. Zato kokoš prirodno nema sala
Eto koliko na pokvaren način rasp. zato što ti smeta Biblija. reci smeta mi Biblija.
Srami se svojih reči ali znam da te boli što Biblija govori.
Po čemu se vidi da je kokoš zaražena? Sere uzrak? "Antigravitacijsko sranje".
Nije istina nego je dato zbog unistene vegetacije!Meso je dato u okolnostima greha kada je covek iskvario ukus i trazio jacu mesnu hranu.
I nije mu posle naredio da se vrati na biljnu hranu a za to postoji i naucni razlog, naveo sam ga, ima veze sa krvnim grupama! Ne odgovara svima vegeterijanska ishrana!Bog je dopustio ali je obavestio coveka koje zivotinje moze jesti, a koje ne.
Bozja volja jeste da se ljudi vrate ishrani koju je covek praktikovao u raju, jer ni na novoj zemlji nece jesti meso
Prijevod: Dokumentirana povijest o najmanje 15.000 pobačaja u adventističkim bolnicama. Uznemirujuće činjenice o pohlepi, obmani i ubojstvu.
Hoćeš reći da je jela žive životinje? Nije znala da životinju treba zaklati, a ne živu jesti!?!?
Gledaj i slušaj. Jadni crnci.