A ti objasnio na naučnom nivou kako je nastao. Samim tim što su jeli nečistu hranu je dokaz da HAC ima istinu.
Jesi ti pri zdravoj pameti? Samo 20 kilometara od te pijace se nalazi kineska laboratorija za ispitivanje svih vrsta virusa SARSA MERSA I CORONE!
Samo par meseci pre izbijanja epidemije, 18.10.2019. 'John Hopkings centar za zdravstvenu sigurnost' u saradnji sa 'svetskim ekonomskim forumom' i Bil Gates-om je odrzao 'simulaciju' sirenja upravo CORONA virusa! Prognoze su bile vise miliona zarazenih, globalno sirenje preko putnika iz celog sveta, vise od polovine umrlih!
Postavio sam video simulacije..
To je kao sve slucajno?
Slucajno 'predvideli'?
Samo slepac nece primetiti da je u pitanju testiranje, da vide efekat sirenja nekog buduceg slicnog smrtonosnog virusa..
Znam ja da boli istina da ono što pričaju advent. se pokazuje istina i to na djelima.
Koja istina? Virus su isfabrikovali kineski naucnici u saradnji sa John Hopkins centrom i pustili da vide efekat sirenja.. Tebe boli istina jer nije od sismisa dosla bolest!
Virus mozes dobiti i od obicne jestive ribe morske ili recne, tako da ovo sto pricas je zaista smesno!
Te kriv im je majmun za sidu te kriva im zmija i slepi mis za coronu, te ptica im kriva, te svinja za H1N1.
Pa jesu li jeli i majmune? Sta izmisljas?
Krive jadne zivotinje! A oni vec godinama rade na razvijanju posebnog soja virusa, koji nece odmah ispoljiti svoje pogubno dejstvo, a pobice milione, sve sa ciljem smanjivanja populacije.. Sida im je bila adut, ali neuspesan.. To je svetska elita, dok je najbolje mesto za testiranje bas kina..
Btw. ne bojis se da ces dobiti virus igrajuci se sa sismisem