- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Kina je dokaz šta znači kršenje propisa o hrani koje je Bog dao u Bibliji.
A što je to u Kini bilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A što je to u Kini bilo?
Vidim da se sprdaš sa ovim, ali ima o tome u Bibliji.
Doće rugači. Ali se zato pokazalo da HAC jedina ima istinu, svu. Niko osim nas nema podjelu hrane u Hrišćanstvu.
Ako vi jedini imate istinu onda je Isus lažov. I Sveto pismo također laže. Naime, u Svetom pismu piše da je Duh Sveti, donositelj istine, na Pedesetnicu sišao na apostole, a ti tvrdiš da je Duh Sveti, nakon 18 stoljeća provedenih u "induciranoj komi", sišao na bogohulnike u američkim kukuruzištima. Ovo zaista mogu tvrditi samo rugači.
na Pedesetnicu sišao na apostole, a ti tvrdiš da je Duh Sveti, nakon 18 stoljeća provedenih u "induciranoj komi", sišao na bogohulnike u američkim kukuruzištima.
Ovo zaista mogu tvrditi samo rugači.
Biblija je mjerilo, a ne ti.
Rugači tvrde sve suprotno Bibliji.
opet si zaobišao temu o zdravlju i hrani. Jadni tvoji arg. samo si mogao da pitaš šta je to u Kini.
Gresis uopste mi ne smeta da neko drugi bude u pravu. Ali niste u pravu, na zalost.. Tacno je samo da ovo ima pozitivan uticaji na zdravlje, ja to nikad nisam ni sporio, ali to nije "zdravstveni zakon" vec "ritualni", a Hristos tamo govori da ne trebamo biti suvise optereceni zdravljem i to je njegova poruka. Ako ne trebamo biti toliko optereceni zdravljem, vasa je greska sto jelo i pice svima namecete kao obavezno 'spasonosno evandjelje'! Time imitirate fariseje koji su isto tako zakon shvatali iskljucivo kao slovo, i fanaticki su odbijali da ga prestupe i u najmanjoj sitnici. Tako i vi govorite da ne sme covek uzeti 'ni kap alkohola'. Pa nisam ja to izmislio to su vase izjave ovde sa sajta.. Odatle i tvrdnje da Timotej nije pio vino zbog zeluca vec sok, a pravdate EGW sto je uzimala zbog zeluca. To je bezanje od cinjenica!Mire, odgovor koji sam dao je potpuno biblijski, i svako to moze da vidi, ali ti ne zelis svesno da ga prihvatis, da ne bi kojim slucajem Adventidsti bili u pravu
Sto se tice tvoje tvrdnje da su Jevreji prali ruke samo pre jela i to iskljucivo radi zdravlja je neosnovana, jer sam vec napisao iz Jevrejskih izvora da prema zidovskom zakonu, ruke se obredno moraju oprati nakon budjenja iz sna, dodirivanja mrtvog tela, te pre jela, molitve i obreda poput paljenja sveca...
Ovo predstavlja duhovni religijski obicaj.
Mogu ti dokazati iz njihovog ucenja da im je svaki obrok bio zrtva u malom! Iz toga logicki proizlazi da im je svako meso predstavljalo Hrista. Tako je bilo onda, tako je i danas!Mire, ti kazes da si zivotinje predstavljale Hrista, to Jevreji ne veruju. Samo one zivotinje koje su pruinosene na zrtvu one su
Mire, ne traba biti fanatik, ali da bismo bili zdravi treba da uzimamo u telo ono sto pomaze, a ne ono sto rusi zdravlje.
Ja pitao Jurivaku u privat. da li je mislio iskljucivo na mene kada je rekao da ne napadamo nikoga licno (pa ako jeste da promenim nacin pisanja) , ali nije mislio na mene, vec je govorio uopsteno da ne trebamo time da se bavimo.. I sad on tvrdi da je mene Jurivaka ukorio a njega nije. To je kad neko ne vidi svoje, vec samo tudje greske..Ovo gore može biti samo ili vrhunac licemjerja i bahatosti ili potpuni ponor ljudske pameti i morala.
Ti znas o medicini kao moja pokojna baba.. A tvoja protestantska amerika i druge zemlje sto jedu "pork" to ne spominjes! Nego su ti krivi kinezi?
E vidis nisam se toga ni setio, njegov ljubimac je sismisPod dva, smetaju mu kinezi jer jedu njegove ljubimce (šišmiše),
Ne znam kakva je to kuga, od 4500 zarazenih umrlo je 106 osoba. To je svega oko 2%. Zar ne umre toliko i od obicnog gripa?