Zašto govoriš u množini ,ima puno puno Katolika koji poštuju Adventiste , i njihovu zdrastvenu reformu.
Antonija, kad sam upotrebio mnozinu nasigurno nisam mislio na tebe. Da su svi takvi kao ti veciti mir bi bio na zemlji.
Nego mislio sam na Dartha i Slapa. Njih ne mogu razumeti. Skolovani i razumni ljudi, ali nisu naucili da vole ljude iako ne misle kao oni.
Točno tako , toje kuga modernog doba.[/QUOTE]
Tacno tako. Pohlepni proizvodjaci droga bogate se ubijanjem naivnih mladica i djevojaka.
Podmecu im otrove za koje ni ne kazu istinu.
Alkohol je jako loš , to vidim po svom ćaletu , nevelim daje alkoholničar ,i daje agresivan , ali se zna naroljat , i onda samo priča gluposti ,i naj bolji je za izbjegavanje[/QUOTE]
Kada bi ljudi bili umereni, pa da uzme casu alkohol ne bi ni bilo toliko stete, ali jedna casa vuce drugu i to stvara zlo. Zato najbolje je biti apstinent, ne uzimati alokohola ni malo.
Tovam stvarno čestitati treba , živjeti zdravo toje sigurno za pohvalu , ali i kod vas ima izuzetaka.[/QUOTE]
U pravu si. U svakom zitu ima i kukolja. Ni mi adventisti nismo imuni na greh. Mi kao Crkva nastojima da i budemo ono sto propovedamo i zastupamo, ali ne mozemo reci da smo postigli savrsenstvo.
Antonija, sa tobom je pravo zadovoljstvo diskutovati. Neka te dobri Bog blagoslovi i cuva zajedno sa tvojim domom.