Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Antonija, hvala ti što si me nasmejala do suza. Ne vidim na šta si tačno odgovarala, ali mi je dovoljno čim se pominje kopiranje.
Antonija, hvala ti što si me nasmejala do suza. Ne vidim na šta si tačno odgovarala, ali mi je dovoljno čim se pominje kopiranje.
Čuj došao na forum pa blokirao one koji drugačije misle.
Pa to je samo po sebi besmisleno.
Nije vam stalo do vašeg zdravlja, a ovdje nam pričate o dobroj vesti Isusa Hrista.
Zašto govoriš u množini ,ima puno puno Katolika koji poštuju Adventiste , i njihovu zdrastvenu reformuTripo, nemoj da se cudis, sto njima nije stalo do zdravlja. Oni se ismejavaju sa Adventistima
Upravo sad sam pogledao koliko hiljada zivota odnosi samo upotreba droge.
U Evropi godisnje umre oko 10,000 osoba.
U Americi blizu 28,000 samo od upotrebe druge
Alkohol je jako loš , to vidim po svom ćaletu , nevelim daje alkoholničar ,i daje agresivan , ali se zna naroljat , i onda samo priča gluposti ,i naj bolji je za izbjegavanjeAko tome dodamo broj mrtvih od upotrebe alkohola
Tovam stvarno čestitati treba , živjeti zdravo toje sigurno za pohvalu , ali i kod vas ima izuzetakaAdventisti su na vreme uocili stetnost po zdravlje i opasnost po zivot mnogih stetnih produkata, i to nije za smeh niti za razonodu nego to je potvrda da zbog opstinacije stetnih produkata imaju bilje zdravlje, udobniji zivot i duze zive oko 10 godina od svojih suseda.
Čuj došao na forum pa blokirao one koji drugačije misle.
Pa to je samo po sebi besmisleno.
Nije vam stalo dop vašeg zdravlja, a ovdje nam pričate o dobroj vesti Isusa Hrista.
Tovam stvarno čestitati treba , živjeti zdravo toje sigurno za pohvalu , ali i kod vas ima izuzetaka