Van svake pameti je da uzimas svetske podatke koji se religijom ne bave i koji ne odrazavaju stanje vernika i onda govoris kako to odrazava stanje te crkve.
Pa to jeste dokaz ispravne religije, šta je drugo nego ponašanje koje je ispravno.
Baš lupetaš besmislice.
ne bave i koji ne odrazavaju stanje vernika
Šta bi trebalo da održava ako ne ponašanje?
Sve dublje i dublje toneš u besmislice.
U tim podacima je jednak broj ateista i drugih vera naspram broja formalnih hriscana koji se tako izjasnjavaju.
To je još gore za vas, da su na zapadu bolji ateisti od vas vjernika.
Dakle to ne odrazava stanje pravih vernika u crkvi, jer to sto neko sebe zove vernikom nije dokaz da on to zaista i jeste.
Pa ponašanje dokazuje da jeste.
Danas su vernici samo na papiru, po izjasnjavanju po pripadnosti a ne po praktikovanju.
Zato je Bog uspostavio kriterijum roda odnosno djela.
Kao sto jevrejin u anketi nije jevrejin niti svaki musliman nije musliman i mi na osnovu tih analiza ne mozemo govoriti kakvi su ljudi zaista!
Ponašanje dokazuje ispravnost religija.
Meni govoris da sam ko dete i opet vredjas a sam se ponasas detinjasto postavljajuci podatke koje ni jedan razuman covek ne smatra validnim, niti slikom pravog stanja!
Šta je drugo validno nego djela?
Jakov je uništio priču onih kojih se pozivaju samo na vjeru "Mi imamo vjeru".
Naravno kada se tako ponašaš.
I opet sto se tice gornjeg nemas odgovora, zasto su Martin Luter, Melanhton i Cvingli pozivali na ubijanje katolika i koristili drzavne aparate u sprovodjenju represije i gusenja slobode savesti nad onima koji nisu verovali kao i oni?
Na sve imam odg. samo da nađem u arhivi imam poveliku arhivu.
Kada to, da su katolici to cinili onda su sprovodili dela djavola a kada vi to cinite onda je to od Boga?
Dvostruki standardi i pretvaranje, predstavljate sebe svecima a ruke vam ogrezle u krvi!
Reci to onima u Ukrajini koji slušaju braću jezuite.
Očigledno te dobro pogodilo što je nizak nivo korupcije u baš protest. državama, pa najmanje puše cigareta, pa najveća pismenost 1900. god. pa najniži kriminal, pa najmanje smrtno rođene djece, pa najveće povjerenje u ljude.
Indeks sreće najveći.
Pa Vučić koji nije protestant hvali protest. radne navike i opušten duh i susretljivost.
Nikada vi to nećete ni imati. Po vijestima se vidi rod, kakve nam vijesti stižu iz protest. država, a kakave iz Ukrajine, Grčke.
Evo pregleda rodova pravosl. država.
Grška na ivici bankrota jer je korupcija i lijeni su.
Gruzija bio rat sa braćom pravoisl. Rusima,
Ukrajina na izdisaju,
Rumunija i Bugarska još duboko korumpirane.
Rusija rasturena od kriminala, alkoholizma, preljuba itd.
Belorusija veći stepen razvoda nego u SAD.
Šta je samo prostitutki došlo sa Istoka na naše prostore i na zapad.