Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bitan je Bozji stav a ne ljudski, a on je svoju crkvu osnovao od obicnih ribara i pastira.
Bog je ljubav, ako neki politicar danas pristupi crlvi - vi bi tog coveka odmah osudili sa ciljem da diskreditujete druge, a u Srbiji cela politicka struktura je Pravoslavna.
Oni posecuju crkvu, praznuju praznike u crkvi, primaju svestenstvo, itd..itd..
Budimo posteni u rasudjivanju i nemojmo gledati jednostrano.
Po vama - svi smeju sve, a kada su u pitanju Adventisti - oni su jedini crne ovce u celoj prici.
Bog gleda pobude i po tome rasudjuje.
Ja sam licno protiv bavljenja politikom, i ne poznajem slucaj osim navedenih.
Bog ce suditi svakome za dela i pobude iz kojih nesto cini, pa sud prepustam njemu, niti rasudjujem o nekome na osnovu njegovih licnih pobuda i dela - vec sagledavam stav crkve, a ali i tada ne donosim zakljucke - jer ljudi pa i crkva se mogu pokvariti, ali je istina jedna.
Ako crkva pravi kompromis sa svetovnim vlastima ili obrnuto - to je u bibliji nazvano duhovno kurvarstvo, ali ovo je dato u otkrivenju iskljucivo u pogledu istorijskog kompromisa Vatikana sa carevima ovoga sveta u progonstvu Bozjeg naroda.
Ne postoji paranoja
Mire - ti si covekkoji si pokazao pozitivni odziv prema istini.
Nemoj da te u tome sputaju ljudske emocije i vlastite misli, vec se moli Bogu da te povede tamo gde zeli da budes.
Ako crkva pravi kompromis sa svetovnim vlastima ili obrnuto - to je u bibliji nazvano duhovno kurvarstvo, ali ovo je dato u otkrivenju iskljucivo u pogledu istorijskog kompromisa Vatikana sa carevima ovoga sveta u progonstvu Bozjeg naroda.
Da li Bog dopusta da neko iz redova njegove crkve bude u politickim vodama - ja to necu da sudim, jer sve zavisi od pobuda, a licno smatram da ovvo nije greh koji bi vodio coveka u smrt, jer smatram da politicar Hriscanin moze doprineti mnogo toga pozitivnog u korist ljudi i same crkve, i da Bog ,oze iskoristiti takvog coveka za delo svoje.
Moje licno iskustvo sa politicarima je mnogo pozitivnije - nego recimo sa Pravoslavnim svestenicima, koji gaje u srcu mnogo negativnih osobina, oholost i samouzvisenost, podozrivst, cinicnost, ironicnost, neozbiljnost, zatvorenost..itd..