- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Inace kad je Bog prokleo zmiju, automatski je nacinio novu vrstu od nje, koja "ujeda za petu" i "jede prah", a misli se zapravo da joj je stvorio mehanizam (savrseni mehanizam) kojim ubija i preradjuje hranu!
Ne radi se o tome Mire. Poenta proklinjanja zmije bila je druga. Sotona je (zmija) birao materijalni svet i zbog toga je osuđen da gmiže po zemli kojom je toliko žudeo da vlada. Jesti prah znači da će gutati ono od čega je čovek stvoren. Vrebati petu je da će uvek biti protivnik čovekov.
Dakle, nije se tu radilo o stvaranju neke nove vrste zmije.
O cemu ti pricas? Ovo nije Jov izjavio da bi ti rekao da je pogresio, vec mu sam Bog govori kako on licno "hrani lavove i orlove" a koje su inace agresivne vrste i jedu meso!
Kako bi i mogao da zna o čemu govori kada mu je pravo shvatanje Joba - Jova, celog Svetog Pisma zamagljeno "vizijama" Ellen Gould Harmon White? Oni nikada neće prihvatiti da Bog nije pacifista u toj meri da će ispovedati dualizam i sotoni pripisivati moć stvaranja.
Ujedno, sve te vrste koje jedi druge vrste stvorio je Bog i to je sasvim u skladu sa Božijim promislima.
I zasto ga sad vredjas, a hoces da diskutujete normalno? Nije cudo sto te je blokirao. Daj se Marko upristoji malo, pa nisi ti takav..
Problem je u tome što mene to njihovo vređanje ne pogađa, jer znam da iza toga stoji upravo nakarada od kulta. A blokirani su ne zbog vređanja, nego zbog toga što ne želim da me truju svojim lažima.