Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A gde ti to pise da je Isus jednak svome Ocu???Kada zanemaris sve druge tekstove koji govore da je Is Bog jednak Ocu - to moze tako da izgleda.
Ali to je tvoj propust i propust Jehovinih svedoka.
I ne treba da kopiras sve tekstove ovde jer je ovo tema koja je razlika izmedju Boga i Bogova.Ne mogu da kopiram sve tekstove kao uporedne dokaze koje imam na drugoj temi, a ti sam znas koji su to tekstovi jer sam ih upravo tebi predocavao.
Evo pronasao sam te tekstove i odgovorio sam ti na temi "DA LI JE HRIST JEHOVA"
E to se zove Umetnost izvrtanja Bozje reci...Prevod Danicic - Karadjic kaze "PODLOZITI OCU DA BUDE BOG SVE U SVEMU"
Ovo ne znaci da ce Hrist podpasti pod nekakvu Bozju vlast gde ce Bog biti nad njim, vec to znaci kako i pise u bibliji "DA JE ISUSU PREDANA SVA VLAST I NA NEBU I NA ZEMLJI" u pogledu rukovodjenja i ostvarivanja plana spasenja.
On je to spasenje ostvario na krstu, on posreduje u nebeskoj Svetinji, i on ce doci po drugi put kao car i sudija.
Kada se plan spasenja u potpunosti ostvari, tada ce i uloge Isusa Hrista prestati, i on ce ponovo zauzeti mesto pored Boga koje mu je oduvek pripadalo, da bude zajedno sa Ocem "BOG SVE U SVEMU"
To je smisao pomenutog teksta.
Na jednom mestu o Isusu je zapisano "On CE CAROVATI I CARSTVU NJEGOVOM NECE BITI KRAJA"
Dakle, Isus ce carevati zajedno sa Ocem kao vecni Bog jednak Ocu.
Nije izvrtanje vec sagledavanje u kontekstu pisma o prirodi i ulogama Isusa Hrista.
Biblija nije kontradiktorna, a vi je takvom cinite.
Sto se tice tvojih opaski da je Bog ucinio ovo imi ono u pogledu Isusa, vec sam objasnio na drugoj temi "DA SE TU RADI O USLOVNOSTI" odnosno - da je Isus uslovno bio zavistan od Oca i prikazan kao manji od njega, zbog uloge da se rodi kao covek u smrtnom telu, slican nama.
U nebeskoj realnosti Isus je Bog jednak Ocu.
A da nije mozda Jehova Bog i "USLOVNO" govorio"???Ja dadoh odgovor pa je neko slep.
"USLOVNO" je Bog otac i Isusov Bog, i uslovno je on ucinjen manjim od njega, cak i od andjela ( kako kaze rec Bozja ), zbog tela koje je preuzeo rodjenjem.
Uporedne tekstove da je Isus jednak Ocu sam vec postavljao.
To sto vi cinite vadeci pojedinacne tekstove i prikazujuci ih u krivom svetlu van celine, prvoklasni je zlocin protiv Boga i njegove reci.