UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Vidi se vidi kome smetaOvo ste otvoriili da se praznite ovdje i da pobjegnete od tema Biblije.
Ali džabe tamo jasno stoje stvari koje vama smetaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vidi se vidi kome smetaOvo ste otvoriili da se praznite ovdje i da pobjegnete od tema Biblije.
Ali džabe tamo jasno stoje stvari koje vama smetaju.
Ovo ste otvoriili da se praznite ovdje i da pobjegnete od tema Biblije.
Ali džabe tamo jasno stoje stvari koje vama smetaju
Neka vam naprave poseban odeljak na forumu gde cete "reklamirati svoju crkvu" (misionariti), a nas koji zelimo normalnu diskusiju bez nametanja izazivanja i pristrasnosti, ostavite vec jednom na miru!
Što rekoh rekoh, a nek svako ispita po redu, pa nek vidi.
Sa Markom se slažem u svemu, a što se tiče Tripa, ja sam ga više puta kritikovao zbog načina pisanja i javno i privatno, i na kraju smo prekinuli saradnju, jer sam se ogradio o njegovo pisanje, a on mene blokirao.
o tome da je vaših 28 fundamental beliefs,
Niko večeras nije prijavio ništa, a brisanje postova sa teme Sveto Trojstvo je odluka urednika, jer su postovi stvarno Off Topic. Uostalom, zar to i sami ne uviđate?Mire, Antonija, Slape.
Nabeđeni "genije" prijavljuje postove kao offtopik, a POILITIČKI KOREKTNA UPRAVA im daje za pravo.
Dakle, ako tako nastave, sledi razotkrivanje identiteta svih adventističlkih akolita, posebno TRIPO41, i deljenje svih podataka. Ovo nije pretnja nego obećanje.
Niko večeras nije prijavio ništa, a brisanje postova sa teme Sveto Trojstvo je odluka urednika, jer su postovi stvarno Off Topic. Uostalom, zar to i sami ne uviđate?
Ne znam o kakvim štićenicima govoriš, jer na ovom forumu niko nije privilegovan, a ni diskrimisan. A što se tiče pisanja, svako ima pravo da iznosi svoje mišljenje - u skladu sa Pravilnikom foruma i temom na kojoj piše. Propaganda i izazivanje??? Stvar shvatanja i percepije, ali rekao bih da je malo vas koji ovdje pišete, a da ste imuni od te "bolesti".Možda i jesu, ali štićenici prvi izazivaju, ako se njima ne može dokazati, onda ni drugi nisu obavezni da poštuju. Primer se daje tako što se kažnjavaju oni koji prvi započnu. U ovom slučaju to su adventisti. Svaka tema je zagađena njihovvom propagandom i očiglednim izazivanjem.