Neznam čemu sve ovo?????????
Pitaj "genija", prvi je započeo. Naravno sada će po običaju nalik onom pod mač bato da servira svoje papagajsko "projekcija", i "to je vaš duh". Koliko se sećam, nisam odavno na forumu, prvo je tebe napao jer navodno nije mogao da te blokira, drugima je na svaki njihov post delio "savete" i ponašao se kao da je on neko superiroan. Ponižavanja, vređanja, kratki, arogantni postovi, nametanje subotarskog smeća na svakoj temi, i na kraju napad na Slapa, i to samo zbog toga što je hrvat.
Pitala si čemu sve ovo, pa ako od sledbenika "vesnice" anti evanđelja ne dobiješ odgovor, u šta sumnjam, jer takvi arogantni samozaljubljeni stvorovi se nikome ne pravdaju, niti pojašnjavaju, ja ću tiu reći čemu. Žele da dominiraju, posebno "genije", da njihova bude zadnja i ne biraju sredstva da to postignu. Naravno, to rade samo na ovom forumu, da tako nešto pokušaju na drugim mestima, popili bi ban i to trajni. Zamisli da na recimo verujem.org ili bilo kom drugom forumu opšteg verskog karaktera, na svakoj temi imaš subotarsko smeće i izazivanje. To možda možeš videti na Facebook-u , gde su od evangleika preoteli stranicu "biblija i znanost" i ovde gde da sada neko postavi temu o Šintoizmu, neće proći ni nekoliko sati, i pojaviće se oni da bibličare i vređaju sagovornike. Oni atnonija smatraju sebe krunom verovanja, i tom ludlu nema leka sem ignorisanja ili ratovanja postovima. Sa njima nema argumentacije niti rasprave na normalnom nivou. Isti su kao zamotani. Ili se pokori, ili trpi ponižavanja.
@mire000, Da mogu da ga razotkrijem ali nema svrhe, jer će on tvrditi da je to projekcija, da to nije on i tako u krug. Lukav je, ali u svojoj lukavosti i aroganciji ne vidi da se sam razotkriva. To je za sada dovoljno. Iskreno, sumnjam u tu priču o njegovom radu u prosveti, to sam ranije i napisao. Ako se pitaš zašto, evo zašto. Prvo sve i da je učio ruski, sve i da koristi google translate, ne bi pisao pig umesto pork. Drugo, da je učio ruski imao bi razumevanja za Rusiju i bio rusofil u potaji, a on je protestano fil do srži. Uz to je kripto nacionalista kome to ne smeta da pljuje po crkvi sospstvenog naroda. Ono što u potpunosti negira njegovu kompetentnost i stavlja sumnju na istinitost njegovih tvrdnji da je "nastavnik" leži u tome da ne poznaje razliku između proicesa varenja i procesa vrenja i ponavlja debilnost nadrilekara i prevaranta Miroljuba Petrovića, inače predstavnika EGW za ove prostore i Transilavniju. Adventisti jesu poznati po budalaštinama i "paranučnim" bulažnjenjima, ali da neko predaje deci, i iznosi takve tvrdnje to je nonsens. Osim ako on ne predaje u nekoj EGWističkoj školi. Ako predaje u normalnoj, državnoj, onda jadna li su ta deca. Da mom detetu takav nastavnik predaje, ispisao bih ga iz te škole odmah.
Gledajte, na dan Pedesetnice - dan rođenja naše Crkve - Petar poziva: Krstite se u ime Isusa Krista da vam se oproste grijesi.
2. Ellen White: Isus je 22.10.1844. prestao posredovati za grešnike i tada je završilo vrijeme vrijeme obraćenja i spasenja za grešnike.
A sada pogledajte ovo. U "porođajnom kriku njihove sekte" Ellen White i pioniri ASD obznanjivali su: Grešnici, propali ste zauvijek. Prošlo je vrijeme za vaše spasenje.
Iznositi ove činjenice i ovu istinu sasvim je dovoljno. Ne zbog toga da bi tripo, Marko ili netko od adventista koji ovdje diskutiraju napustili Adventizam, nego zbog toga da neki drugi ne bi krenuli "njihovim stopama".
Ovo sam Slape, i ja ranije napisao. Niko ne želi da ih pokatoliči, ili popravoslavi, ili šta god. Postujemo i odgovramo samo zato da bi smo sprečili druge da odu u EGWizam.