Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Druga stvar, njegov cilj nije bio da mi se obrise post, nego da dobijem "ban".
Ja sam do te mere doveo u pitanje njegovu licnost i karakter, da je on bukvalno frustriran samnom.
Drugi su naravno pomogli da se otkrije identitet osobe koja stoji iza nadimka "Tripo", i po svemu sudeci je to osoba bez imalo morala pod imenom - Milos Bogdanovic!

On je frustriran svima koji ne dele njegovu "veru" i koji ga ne smatraju nekakvim "autoritetom".

Naravno da je njegov cilj bio da ti popiješ ban, ali nisi ti taj koga se on treba bojati.

Znaci, covek koji je KREDIBILNO NULA , koji je MORALNO NULA, analizira nasu svest i licnost, izigrava psihologa i celu jednu zajednicu vernika pravi "debilima" i "pokvarenima", a da pri tom nema ni strucnu ni naucnu niti bilo kakvu kredibilnu osnovu.

Mire, svi oni, svi adventisti, posebno oni željni vlasti i slasti u sekti rade isto što i on. Nedostatak toga što si naveo je upravo plod i rod samog kulta kome pripada. Veruj mi, ovo što on radi, mnogi njegovi rade po celom Internetu, ni jedan jedini post vezan za njihove blasfemije nije imun na reakcije adventističkih akolita puštenih s lanca. Tu su brate i kletve, pljuvanja, prozivanja, postovi uvredljivog sadržaja, iste stvari koje ovaj radi. A kada im se argumentovano odgovori, oni ponavljaju kako to nisu argumenti i kako priznaju samo "Bibliju" za argument, nastaviš li da im odgovoraš, slede optužbe da je sagovornik lažov, neznalica, zver i tome slično. Ako im se odgovori istom merom, onda kukaju i kmeče da su progonjeni.

Da li shvataš da su spremni da rasture web stranice i forume kada se nađu saterani u ćošak? Da li shvataš da čak i svoje koji se usude da počnu da sumnjaju u doktrine kulta progone? (napadaju i svog istoričara Knight-a) Shvataš li da na višim nivoima (kada se radi o knjigama i dokumentima koji ih razotkrivaju) idu na tužbe i upropašćuju ljude?

Moralnost i Kredibilnost? Od koga je očekuješ? Od ovoga:

"Miloš Bogdanović nije završio nijedan fakultet, ima samo diplomu gimnazije. Adventista je, ali je izbačen iz crkve zbog seksualnog uznemiravanja maloletnica (mada će on reći da je izbačen zbog svojih naprednih ideja). Nakon što se oženio, nastavio je sa mlađim punoletnicama. Izuzetno je religiozan i jako inteligentan, i sve što zna koristi za dokazivanje svojih teorija - nikad za njihovo preispitivanje. Iskreno veruje u to što piše, i to zato što ima narcisoidni poremećaj ličnosti (mada on toga naravno nije svestan): takve osobe imaju grandioznu predstavu o sebi, a njihov svet je kula od karata - ako samo jednu izvučeš, njihov ceo svet se ruši, što za njih (ali i za okruženje) može biti i opasno. Miloš smatra da je božji izaslanik na zemlji. Zato tako panično brani svoje ideje po celom internetu. Kao nezaposleno lice ima i mnogo vremena za to.

Sa foruma:
Kod:
https://www.ana.rs/forum/index.php?topic=221907.15

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Amin.

Svako treba da bude iskljucen iz crkve ko gresi, jer ako crkva to ne cini prokletstvo je na celoj zajednici.

To je biblijski princip ukora pred dva ili vise svedoka, pa pred crkvom, i potom iskljucenje ako se taj ne pokaje.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Amin.

Svako treba da bude iskljucen iz crkve ko gresi, jer ako crkva to ne cini prokletstvo je na celoj zajednici.

To je biblijski princip ukora pred dva ili vise svedoka, pa pred crkvom, i potom iskljucenje ako se taj ne pokaje.
Pa ako ovaj ne gresi i ako to nije za iskljucenje ja ne znam sta onda jeste.. Nikad se on pokajati nece, to je drugi Miroljub Petrovic. Najgore sto takav predstavlja vodjstvo crkve, caste ga i daju mu razne privilegije. Takav vam uci i decu, da ne kazem nesto jos gore sta radi sa decom. Ali nije on jedini problem vec je vrh vase crkve zatrovan odavno.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Pa ako ovaj ne gresi i ako to nije za iskljucenje ja ne znam sta onda jeste.. Nikad se on pokajati nece, to je drugi Miroljub Petrovic. Najgore sto takav predstavlja vodjstvo crkve, caste ga i daju mu razne privilegije. Takav vam uci i decu, da ne kazem nesto jos gore sta radi sa decom. Ali nije on jedini problem vec je vrh vase crkve zatrovan odavno.

Hoćeš da ti brat iz Crkve Zapada kaže šta je kod njih za isključenje?

Neispovedanje vere u Ellen Gould Harmon White. Kao što je islamistima jednako odricao se alaha i odricao se muhameda, tako je i kod ovih jednako odricao se ti Boga i odricao se Ellen Gould Harmon White.

Iskreno, ne bi trebali ni da imaju 28 fundamentala, dovoljno bi bilo da svakog shabata ovo ponavljaju:

Hear ye remnant faithfull, There is no God but Shabat, and Ellen White is his prophet. Ellen White Only.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Ali on, Miloš, zagovara i poziva adventiste da izgrade kultni (idolatrijski) odnos prema Ellen White, jer je to jedini način, tvrdi Miloš, da ispravno razumiju i tumače Sveto pismo. Kako onda očekivati da ga isključe, malo ih je koji su mu ravni u klanjanju "proročici" Jeleni.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ali on, Miloš, zagovara i poziva adventiste da izgrade kultni (idolatrijski) odnos prema Ellen White, jer je to jedini način, tvrdi Miloš, da ispravno razumiju i tumače Sveto pismo. Kako onda očekivati da ga isključe, malo ih je koji su mu ravni u klanjanju "proročici" Jeleni.

Nije ona proročica, ona je "vesnica" (ista reč koju je ona upotrebljavala u opisu svog "djela" korišćena je u prevodima kurana na Engleski da signira Muhameda). Paralela između nje i u zagradama pomenutog ima još.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Hmm, zaista je teško naći neku reč koja bi opisala ponašanje osobe koja zamišlja da je "božiji izaslanik" i branitelj "lika i djela" ženskog muhameda udarenog u glavu. Naime, ako se iko ovde ali i na drugim mestima prazni to je on, samozvanac i nasrtljivac, koji će na svaki odgovor identičan njegovom "pražnjenu", kmečati kod "uprave" da bi se takav odgovor brisao kao "uvredljiv".

Čini se da je tako isto kmečao i kod onog Bura Veitha, kada su ga zbog ganjanja maloletnica u "crkvi" (da tada su barem imali malo moralnog stava, za razliku od svojih američkih i australijskih brethren-a koji ćute na brojke koje im nimalo ne idu u prilog) stavili na suspenziju i kada je kod svojih sledbenika lagao da je pod suspenzijom zbog "naprednih ideja".

Neki ljudi najbolje sami opišu svoja djela, kao ovaj gore.

Upravo tako. No nemojmo misliti da on zaista nije opasan po svoj "remnant". I te kako je opasan. I to ne isključivo zbog svog narcisoidnog poremećaja ličnosti. Ima on veliki broj, posebno mlađih obožavalaca u kultu. Dovoljno je otići na njihove stranice na Facebooku i pogledati komentare.

Ps. Ove godine je bio pod suspenzijom, ko zna kojom po redu, zbog sukoba sa starešinama koje su mu zamerile cepanje i rovarenje po "crkvi", zavereništvo i ostala dela iz već poznatog repertoara. No, ništa novog pod Suncem Božijim, ta isto tako deluje i Walther Veith, koga mnoge lokalne konferencije u SAD optužuju kako za antisemitizam (sic) tako i za zavereništvo.

Natrag