Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne, tripo nije Milos Bogdanovic - grijesis mire000 - ne postavljaj video, isto slap citira Milosevu knjigu tripu, kao da je tripo pisac te knjige. Grijesite ljudi.
Kako se ti odmah pojavis kad ja odlucim da raskrinkam tvog prijatelja? Sta tebe briga ako to nije Milos? Koga ti branis, Milosa od lazljivog Tripe?

Naravno da cu postaviti!

Kako ti znaš da ja nisam? HPa vidi se moj način razg. na FB, a bio sam i u Sarajevu jedno vreme zato znam i ijekavski.

Odnosno mogu da ga koristim, a držao sam i predavanja u Hrv. pa mogu i hrv.

Znaci reci nam jasno i glasno, jesi li ti Milos Bogdanovic? Daj mi elemenat za video i uzivaces u glavnoj ulozi :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Miloš Bogdanović o Trojstvu i antitrinitarizmu (Džordž Najtova kriza identiteta ili kako čitati Džordža Najta?)

Zapravo, i u ranom adventizmu je isto bilo takvih antitrinitaraca koji su od tog pitanja pravili probni kamen, ali oni su odbili da prihvate svetlost o nebeskoj svetinji, pa nisu ni ušli u adventiste sedmog dana, već su, zadržavajući duh formalnog cepidlačenja i izraženog bunta protiv ostalih protestanata i katolika, formirali uskoro zajednicu Jehovinih svedoka. Duh savremenih adventističkih antitrinitaraca je veoma sličan duhu Jehovinih svedoka.

Tripo o Trojstvu:

25 Razloga Zasto Ne treba Verovati u Trojstvo ili Trojedinog Boga!

3. Zato sto je doktrina Trojstva OMEGA OTPAD - prorokovano od Ellen G. White.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Interesantno, veoma interesantno. Čini se dakle da je nešto više u igri. Nešto ili neko.
Kako ne razumes. Ako ja postavim video koji raskrinkava Milosa Bogdanovica kao lazljivca i prevaranta, onda je automatski na udaru i adventisticka crkva. Zato oni ne zele da se to desi, uspanicili su se!

A ovog naravno nije briga za crkvu!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tripo o Trojstvu:

Pa ja napadam njihovo Trojstvo, to uopšte nije u kontradikciji ali verujem u Trojstvo.

A ovog naravno nije briga za crkvu!

Pa de već jednom postavi.

Totalno si neozbiljan i bezobrazan.

A jedva čekaš da to postaviš, ovamo samo glumiš kao ne bi ti nego sam kriv ja.

Jedva ti to čekaš.

Da popljuvaš drugoga.

Baš me briga hoćeš li postaviti ili nećeš, svoju nameru si otkrio a samim tim i karakter.

Kakav vidim.

Poslednja izmena:
Natrag