Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Mnogi bi voleli. Hoce da se ismejava, mozemo i mi jos vise sa njim!Uzgred, baš bih voleo da pogledam taj video, i da vidim reakcije u komentarima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mnogi bi voleli. Hoce da se ismejava, mozemo i mi jos vise sa njim!Uzgred, baš bih voleo da pogledam taj video, i da vidim reakcije u komentarima
Mnogi bi voleli. Hoce da se ismejava, mozemo i mi jos vise sa njim!
Mozes, al ostaje cinjenica da si besramno lagao, da si prevarant teski. I to ne mozes nicim promeniti. Posle svega niko ti vise nece verovati nista! A ako jos postavim video tvog priznanja da si Milos Bogdanovic na youtube, izgubices sledbenike i koje imas!
Bolje me nemoj izazivati!
Uzgred, baš bih voleo da pogledam taj video, i da vidim reakcije u komentarima i da donesem kokice i koka kolu. Jer veoma dobro znam kakvi mogu da budu youtuberi. Mislim, ne bio u njegovoj koži kada mu dođu Evangelici i počnu da komentarišu.
Ma moze da kmeci koliko hoce. To je kao da ti svaki dan strani vojnik upada u kucu i siluje ti zenu i decu, a kad mu sutra bacis bombu na kucu, onda te on okrivi za "humanitarnu katastrofu", kao pobio si mu decu! To moze da uradi, ali je providno!Možemo, ali ja se ne bih ismejavao. Zato što to on upravo i očekuje pa da posle kmeči kako je to naš "duh". Čitam ih kao otvorenu knjigu, znam im nameru i znam im načine.
Samo da ne bude zabune kad postavim. Jesi li ti Milos Bogdanovic???Ajd postavi
Ma moze da kmeci koliko hoce. To je kao da ti svaki dan strani vojnik upada u kucu i siluje ti zenu i decu, a kad mu sutra bacis bombu na kucu, onda te on okrivi za "humanitarnu katastrofu", kao pobio si mu decu! To moze da uradi, ali je providno!
A sad malo razmisli, da mu je Milos Bogdanovic samo prijatelj, zar bi se on krio iza njega i na taj nacin svog prijatelja dovodio u nezgodnu situaciju da mora da se brani on neistinitih optuzbi?
To nijedan razuman covek ne bi radio, i to ni on ne radi. On zaista jeste Milos Bogdanovic.
Samo da ne bude zabune kad postavim. Jesi li ti Milos Bogdanovic???
Ne, tripo nije Milos Bogdanovic - grijesis mire000 - ne postavljaj video, isto slap citira Milosevu knjigu tripu, kao da je tripo pisac te knjige. Grijesite ljudi.
Ne, tripo nije Milos Bogdanovic - grijesis mire000 - ne postavljaj video, isto slap citira Milosevu knjigu tripu, kao da je tripo pisac te knjige. Grijesite ljudi.
Ja Miloševu knjigu citiram pokušavajući tripi pomoći. Jedini mu je spas da se suoči s vlastitom projekcijom u liku i djelu "mutavog knjigopisca Bogdanovića".
Ma moze da kmeci koliko hoce. To je kao da ti svaki dan strani vojnik upada u kucu i siluje ti zenu i decu, a kad mu sutra bacis bombu na kucu, onda te on okrivi za "humanitarnu katastrofu", kao pobio si mu decu! To moze da uradi, ali je providno!
A sad malo razmisli, da mu je Milos Bogdanovic samo prijatelj, zar bi se on krio iza njega i na taj nacin svog prijatelja dovodio u nezgodnu situaciju da mora da se brani on neistinitih optuzbi?
To nijedan razuman covek ne bi radio, i to ni on ne radi. On zaista jeste Milos Bogdanovic.
Ja Miloševu knjigu citiram pokušavajući tripi pomoći. Jedini mu je spas da se suoči s vlastitom projekcijom u liku i djelu "mutavog knjigopisca Bogdanovića".
Ovo je već ozbiljan nivo d. da se bavite mojom ličnošću.