Ubistva??! Pobogu, pa oni su "pacifisti"
Cccc, šta "duh proroštva" može da učini od ljudi. A posle smo mi ovakvi i onakvi.
Da brate ubistva, eno pitaj Laodikeju i on to zna! Bilo je slucajeva kada su slali profesionalce! Sta mislis, da onaj koji se tuce, a ovaj je dobio pesnicom u glavu nece podmetati namestati i slati i placenog ubicu? Upravo o mnogim ovim stvarima svedoce i njihovi bivsi propovednici. Sta mislis odakle njemu to da podmece kako ovde na forumu tako i u sopstvenoj zajednici? Pa naucio je to od njih, takva klima vlada pri vrhu! On je navikao da se time brani. Jedino sto on misli da smo mi jos pokvareniji, pa to radi bez ikakvog osecaja krivice.. Nimalo on ne stedi ni njih, samo smo po njemu mi pokvareniji, pa nas treba jos vise udariti.. Govorim ti ono sto znam, a to je sasvim sigurno. Covek je pacenik. Pa ti vidi sta ces sa ovim informacijama.
Ja sam imao brosuru, jednom prilikom je neko delio u crkvi, njihov teolog kojeg su oni najurili, mislim da sam negde zaturio tu knjizicu, a tamo pise sta se sve radi kod njih pri vrhu, kako podmecu, jedni drugima namestaju iskljucenja, otimaju posao, kradu novce, psuju, bludnice i ostale ponizavajuce radnje...
Mozda su Milosu Bogdanovicu i podmetali, ili su ga tukli, ali ga to ne opravdava za podmetanje nama, i za sve radnje kojima se on ovde bavi pokusavajuci da nas ocrni da bi u svojim ocima i ocima drugih adventiste uzdigao..
Ja bi voleo da se on pokaje, jer sad dolazimo i do onoga sta je s njim problem, a mnogi su bas zbog ovakvih stvari napustali adventizam, ali vidimo da njemu ipak nema pomoci, jer on stanje u njegovoj crkvi minimizuje i opravdava "jos gorim stanjem u drugim zajednicama", sto je s obzirom na cinjenice nedokazivo i teoloski neispravno, jer istina ne zavisi od moralnog stanja u kojem se crkva nalazi! Ali on sebe ubedjuje u to, jer ima problem, on vidi zlo koje cini njegova crkva, ali ga prikriva, jer mu je lakse skrenuti pogled sa greha svoje crkve i optuziti druge da bi time umirio svoju savest!