Koliko smo puta pokazali da im 'prorocica gresi'. A evo samo jedan primer je kada insistiraju da Hristos nije pio vino ili da je pretvorio vodu u sok ili da je vino "striktno zabranjeno"! To nigde ne pise ali je rekla njihova prorocica.
Ako je vino zabranjeno sto je onda Pavle savetovao svestenicima i vernima da "ne smeju piti mnogo vina"? Ako to znaci "sok" kome se jos zabranjuje napijanje sokom? I za euharistiju svi znamo da jevreji nikada nisu pili sok vec pravo vino, a u SZ je Bog cak i zapovedao da ga slavimo uz prevrelo vino koje veseli coveka.
Medjutim oni ce braniti pre svoju prorocicu nego "pismo"!
Da je samo oko vina problem. Nego je i oko mesa. I to ne samo svinjetine, nego Bog nigde U Starom Zavetu ne zabranjuje upotrebu mesa. Teletina, govedina, jaretina, ovčetina, janjetina. Sve je to ritualno čisto i dozvoljeno. Objavom Sv.Petru Apostolu, pre njegovog odlaska kod Kornelija i ostala su mesa očišćena.
Da ne govorim o tome da se nigde u Starom Zavetu ne pominje kafa, duvan ti je još milenijumima daleko od otkrića. Pa čak i da je bio poznat u to vreme, ne pominje se.
Ma kakvo Pismo, oni slušaju njeno tumačenje, isto kao i braća im po Mileru, Jehovisti, koji zabranu upotrebe, ritualnu zabranu, životinjske krvi, prenose na ljude i protive se transfuziji.
Nisu cak ni "pismolatri" ni "sola scriptura" pre su "egwisti". A umisljaju sebi posebno ovi ovde na forumu da imaju "dar Duha prorostva" kao i ona, a to im je jedan od glavnih i posebnih darova, da budu "odabrani" kao sto je Bog izabrao njihovu prorocicu da bude "malo svetlo", i oni hoce da se hvale kako je u njima "isti Duh".
Cista oholost, djavo bas bira takve za sluge, daje im ono sto istu, da se velicaju..
Eh, brate, kada bi oni to znali. Nemaju oni nikakve veze sa Pismom, još manje imaju tog "duha proroštva" jer ponoviću,
duh proroštva ne govori stvari koje su u kontradikciji sa ranijom objavom.
Samo jedan duh tako radi, a on je sam Satana.
Zato i jesu oholi.
I onda smo kao mi zli, jer dokazujemo da oni slede laznog proroka i prevaranta umesto bibliju.
Da je brate samo biblija u pitanju, nego oni su sledbenici laznog proroka.
I kada im proroka dirnes kao u zenicu oka da si ih pogodio. A time pokazuju da su od nje zavisni, ne od biblije i to odnosom prema vama, gde vas i zverima nazivaju jer im dirate proroka. Ja im toliko ne napadam EGW pa su prema meni zato i blazi..
Dva su razloga zašto smo mi "zli". Jedan je da igraju na ono što je njima naređeno da potiskuju, na savest, i na taj način nas eventualno primoraju da im "priznamo" da su u pravu. Uostalom zato se i "pozivaju na Bibliju", a drugi je da umire sebe i svoje sledbenike, kao i to da sakupe poene za onu
satansku laž o istražnom postupku.
Naravno da nije samo Biblija, jer da je samo Biblija, ne bi ih Evangelici napadali gde god i kako god stignu. Oni zaista jesu sledbenici laži i lažnog proroka, i baš iz tog razloga rade ono što ni jednom jedinom Hrišćaninu na pamet nikada ne bi ni palo, brane islam i čak u svim lažima njegovim nalaze "biblijske istine"
Nego kako da su zavisni od nje, sami to i tvrde u svojim fundamentalima. Padom Ellen Gould White, pada i njen kult. A kult ne možeš osporavati drugačije nego osporavanjem i napadanjem osnivača kulta. Posebno ako se zna da je isti imao i ima najmanje 50 učenja suprotnih sa Biblijom.
Neka nas brate i nazivaju zverima, ako sam zver zato što razotkrivam satansku laž i umotvorine lažnog proroka, neka sam. To mi čak i nije uvreda. Isto kao što mi nije uvreda kada me musliman nazove nevernikom. Jer ja i nisam vernik njegovog lažnog boga i lažnog proroka.