Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Ništa novo se i ne može naći jer ste predvidljivi kao i svi sektaški pseudo hrišćanski kultovi.
Ko je kult vidimo po haosu i beznađu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ništa novo se i ne može naći jer ste predvidljivi kao i svi sektaški pseudo hrišćanski kultovi.
Ko je kult vidimo po haosu i beznađu.
Naravno da je nemate jer sve suprotno od Biblije učite a isto tako se i ponašate.
To je legalno. Urednik je skrenuo pažnju da u PP to pišemo.
Glavno da se ti ponasas u skladu sa biblijom!
Ona ti je rekla da se "bacas kamenjem" da vices - "crkva je kurva".
To ti je rekao isti onaj koji je izjavio preljubnici "ni ja te ne osudjujem..."
Urednik nije skrenuo paznju da pisemo u private. Postoji dugme za prijavu.
A ima i tema koja se time bavi a ovo je tema o pravoslavlju, koju vi spamujete.
I nije pitanje da li je prijavljivanje "legalno" vec da li je moralno.
Bacati kamenje na druge i progoniti ih je podlo i nehriscanski.
Osim toga na ovoj temi nista lepo niste nikad rekli o pravoslavlju,
samo nas pljujete,
a time dokazujete sav svoj jad i bedu,
odnosno "progonilacki duh"!
Preporučujem oftamologa. Samo u kultovima je sve sređeno i u redu, jer su svi sledbenici zomiji..
Inače, Matt Groening je lepo to opisao u ovome
Bolji je ipak moj video "Ima nešto trulo u državi Danskoj".
Za razliku od vas da.
Pa kada vaša sa svjetovnim silama to radi jer nema duhovnu moć od Boga pa se oslanja na svjetovnu
Govorio sam o blokiranju, a ne prijavljuvanju.
Ti na svakoj spominješ EGV i kako smo u PP imali razg. o blokiranju.
Ti kažeš koji nemaš biblijska mjerila moralnosti.
Progonili ste vi, to nije naš duh, nego vaš.
A šta da kažemo, vaša djela pokazuju da ne trebamo ništa reći.
Kada vi nećete sebe da kritikujete, onda neko mora. Vaš duh je pljuvanje.
Sve sam vas razotkrio, i nijedan od vas nije Hriscanin. Jedino Jovan!
Vi ostali ste ili prevaranti ili preko mere ubedjeni, a to je vec klincko stanje.. A kod nekih je oboje..
Ja brate ne razumem, mene bi bilo sramota, ja bi se kajao. Ja sam mislio pokajace se.. Ali ocigledno nista od toga. Jednog dana ce se ipak morati kajati, bojim se samo da ne bude prekasno...Eh Mire, kada bi njih bilo briga što si ih razotkrio. Takvi kao oni ne prestaju dok ne postognu svoj cilj ili padnu u tome. Svako normalan bi se postideo kada bi ga razotkrili da tvrdi jedno a radi drugo, ali oni ne, jer su duboko uvereni da je to način da se postigne cilj, uz to nagrada je velika. Mi se nadamo plati na nebesima, a oni, na zemlji, zato su im usta puna "djela, plodova", i vaš je duh ovakav i onakav. Kao i preteče im, u davnim danima, tako i oni, platu traže na zemlji. Da im se ljudi dive, da ih slušaju, tapšu po ramenima, i da privlače buduće davaoce desetka.
Ja brate ne razumem, mene bi bilo sramota, ja bi se kajao.
Ali ocigledno nista od toga. Jednog dana ce se ipak morati kajati, bojim se samo da ne bude prekasno...