Ja sam 26 godina u Adventizmu, I za to vreme ništa novo nisam čuo od protivnika osim ponavljanje istih laži I neistina o Adventistima, na koje sam mnogo puta odgovorio, ne samo na ovom forumu, već I na drugim protivničkim.
Dakle, cela postavka protivnika Adventista se zasniva na vešto smišljenim lažima, izvrtanjima tuđih reči I izjava I vađenjem istih iz konteksta, I pripisivanju drugima da nešto veruju ili da su o nečemu pisali, I ako nisu,
Dakle, ako neko želi da se informiše o učenjima I pisanjima Adventista, on to treba da uradi tako što će otići u Adventističku crkvu, I da se tamo informiše ako je I čuo nešto lose što se o njima iznosi sa strane, jer svedočim na osnovu ličnog iskustva, da su ono što se iznosi sa strane od protivnika, SVE laži I vešto smišljene prevare, kako bi se lovili neupućeni koji veruju u svašta a da predhodno nisu proverili u istinitost toga što se iznosi protiv Adventista.
Evo upravo jedan očigledan dokaz, gde se ovde iznose takve gnusobe, da je to gnusno I čitati.
Ali kada čovek sebe proglasi Bogom I sudijom na zemlji kao DarthShone on zna I šta su čovečije pobude, I misli, I kakav je ko.
Ko želi da veruje DarthShoneu to može, što je svrsishodnije I smislenije nego provesti ceo blagovetni život u lažima.
Ko želi da veruje Bogu, I da sam ispita istinitost onoga što se iznosi, takođe to može.