Što bih te primio, ako nisi ovde dokazao svoju nauku, kao da bi tamo. Zato ja dajem vaše arg. a ne vi moje.
Ne zato sto ja nisam dokazao ovde, nego zato sto se ti bojis da ce ti nauka biti razotkrivena!
Leni ste i kontradiktorni. Nemaš pojma šta si pričao pre 3-4 gdoine.
Ti ces da mi kazes koji si pre 3 godine govorio da Bog nije Trojstvo pa onda godinu dana govorio da jeste, pa sad da opet nije!
Ko vara taj krije noge, a to ste vi a ja iznosim i vaše arg. i svoje.
Kako ja krijem kad mi ni ne das da to kazem na grupi? Ja bi rekao sa svog licnog profila, a ne laznog kao ti! Pa neko mora ispasti i smesan, a ti znas da bi to bio ti, zato i ne smes da nas zoves u grupu!
I ako smo smesni, onda nas primi u grupu da nam se svi tamo smeju? Sve foliras!
Ja sam tvoju postavio, a ti se stidiš samog sebe kao što si samog sebe negirao.
Ti se sam sebe stidis jer ne smes reci ko si, a ja sam rekao. Krijes se iza anonimusa i pljujes, a znas da je to pljuvanje toliko odvratno i mizerno da se bojis otkriti ko si!
Pa zar niste stavljali sliku.
Jel to tvoja slika? Ako si ti Milos Bogdanovic onda jeste.
A on je javna licnost koja je spremna na kritiku, to nije niko od nas.. Nemas ti prava druge izlagati javnosti ako se sami nisu izlozili! Osim ako si pokvaren! A dokazao si da jesi jer si mene izlozio!
Vaši arg. su za žaljenje.
Ako su za zaljenje onda nemas razloga da nas ne primis u grupu, da nas tamo zalite i pljujete!
Zato si svima javno otkrio kako je Kainos bio na forumu +18, pa kao nisi znao šta on tamo želi.
To sam stavio samo zato sto si nas ti popljuvavo licno, da se vidi kako moralisete ovde a sami niste moralni!
A ti mislis da mozes drugog ismejavati i izlagati javnosti a ti se krijes iza anonimusa!
Odlika toga je pokvarenost! Otkrij prvo sebe javno, pa onda mozes gledati da druge kritikujes!
Tebi ništa drugo nije ostalo nego da popljuvaš moju ličnost i da se baviš sa mnom.
Kada ti popljuvas nasu licnost i bavis nama, naravno da cu i ja pokazati da je tvoja licnost upitna! Ti se od pocetka bavis nasom licnoscu i cak nam dajes psiholoske dijagnoze!
Pogledajte prilog 124140
Ovo je najbolji dokaz o kakvoj osobi je riječ. Osim što se projicira u osobama akademika Miloša, doktora Miroljuba i učitelja Simovića, čovjek je umislio da je
inkarnacija Mojsija -
zakonoznanac i zakonodavac, živuči posrednih između Neba i Zemlje, Boga i ljudi. Primjetite kako uvijek kad je stjeran u tjesnac druge optužuje da su Koreji.
Eto, vi ste
Korej, jer proturiječite
tripi Mojsiju.
A razmak izmedju postova 2-3 minute?
Fizicki nije izvodljivo napisati post i preci na drugu temu u roku od 3 minute!
Jel to moze neko od vas?
To je dokaz da se radi o spamerskom profilu!