- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Njega ne zanima gdeće završit , a štobiga zanimalo kad dušu nema , a ako je slučajno ima pakao mu ne gine
O i te kako ga zanima, i te kako ga zanima. Sada da ga neko slučajno zarazi Covid 19-om, vrištao bi do neba i nazad, histerično tražeći da ga izleče.
Shvati sestro, radi se o kukavičkom kultu, materijalističkom i mortalističkom, i upravo je to razlog zašto negiraju Pakao. Boje se, boje se toliko da im sama pomisao na pakao izaziva paniku. Zato ga i negiraju, poput infantiliziranih individua koje veruju da negacija nečega uklanja postojanje predmeta negacije.
A zašto se toliko Pakla boje upitaće se neko? Zato što je bezuspešno svo mantranje smrtne žene udarene u glavu o potiskivanju savesti zarad "savršenstva" ovde na zemlji. Jednostavno savest im ne da mira.
A Savest je od Boga.
Pomenula si dušu, ne, on ima dušu, ali ju je prihvatajući sotonino "evanđelje" prodao unapred, te kao da je i nema.
I baš zato, ja na svaki Slapov blagoslov koji on upućuje bilo kome od njih i dodajem:
Merio ih Bog merama kojim oni mere druge.
Verujem da znaš šta to znači.
Ps. Naravno sada očekujem njihovo "zgražanje" i mantranje o tome da mi je takav "duh", na šta slobodno i bez imalo griže savesti odgovaram da me nije briga šta će oni u svome samozavaravanju da govore i mantraju.
Jednostavno, oni su svojom voljom izabrali da budu odeljeni od Spasenja, nad njima je Anathema, koju je kroz usta i pero Svetoga Apostola Pavla izrekao sam Bog i tu činjenicu ni svo mantranje kojim oni ovde, ali i na drugim mestima zasipaju ljude pokušavajući sebe i njih da ubede da je njihov kult od Boga, promeniti neće.
I baš zato, jer smo pozvani da budemo bezazleni kao golubice, a mudri kao zmije, ja i dodajem gore pomenuto na svaki blagoslov.