Ti to snimaš. a ja vaše arg. Toliko o tome ko govori istinu. Lene kukavice.
Ponavljas ovo 'kukavice' jer sam rekao da si ti kukavica jer ne smes da nas pozoves u grupu da tamo postavimo tvoje bisere da svi vide kako lupetas! Ponasas se kao dete neko..
A pricas da delis nase postove dok mi tvoje ne mozemo u grupi! Grupa je izgleda samo za odabrane pljuvace?
Pa ti si kukavica, jer ne smes da nas pozoves, a isto si govorio i na drugom forumu, kad si bio sateran u cosak. Pretio si deljenjem postova! Mislis da to nekog dotice?
a kukavice ne smeju da šire arg. dalje sa foruma.
Ti si na ovom forumu davno pobedjen!
A ja sam tvoje postove sirio i van foruma, i tvoje sam videe davao ljudima da gledaju, a svi se vataju za glavu od tolikog idiotizma, i tvoji adventisti!
I sta ja uopste imam od toga sto ce nasi da kazu da je to idiotizam? Ja hocu da tvoji to vide!
Pozovi nas u grupu da tamo postavimo tvoje bisere, i da te argumentima potucemo kao i ovde! Pa onda neka tvoji kazu koliko si pametan, i kako ih izvrsno branis?
Ti tvrdis da si najpametniji i da si 'kapacitet' a mi smo svi jadni? Ti kazes da si nas pobedio? Pa dokazi to u grupi! Cega se bojis, zar nas jadnih? Pozovi nas da nam se smeju i tamo!
Nego ti lazes, grupe i nema, a tvoji te ne zarezuju ni 3%, pa moras da izmisljas. Sve sto kazes ovde lazes! Kao sto si i kod Kainosa na forumu lagao! A na kraju prihvatio nauku sa kojom si se sprdao i pretio da ces da je delis drugima! Tako sad i nama pretis!
Zalost i beda!