Jadno je što mi odg. a ne možeš da osporiš moje arg.
Davno sam ja osporio tvoje navode, time sto ti u grupu pozivas samo one koji se sa tobom slazu i njima dozvoljavas da pisu, a onima koji se suprotstavljaju, ne dozvoljavas da ucestvuju u diskusiji!
A to si radio i na Kainosovom forumu dok si bio urednik! Sve koji se ne slazu si cenzurisao i banovao!
A sta nas briga sto ce tvoji adventisti da nam se smeju kad ste istomisljenici i kad drugu stranu ne mogu cuti! Ti ces da im ukratis pravo da znaju?
A onaj koji cenzurise, taj sakriva!
Vama će izbiti pravi oružani rat jer ste nasilni , ne možete sami sa sobom da živite normalno
To da smo mi nasilni dokazi na pravoslavnom sajtu 'pouke. org', idi tamo pa pokusaj da isprovociras pravoslavce! I niko te nece zarezivati 3%. Sta vise, zalice te. A ti i jesi za zaljenje, jer duhovnosti nemas!
Zato ste vi kukavice i ne smete da širite moje arg. odavde, a ja smem vaše. Kukavice i lenštine
Govor te odaje i nacin ponasanja pokazuje da izazivas namerno, pa cekas tudju reakciju da nas optuzis! Tako su i Hrista kusali!
Znaci, ti si djavolov kusac!
A ja sam rekao i da si "kukavica" jer ne smes da nas pozoves u grupu da tamo dokazemo tvojima da su ti argumenti nevalidni! Spremni smo i u zmijsko leglo uci, ali nam ti ne dozvoljavas, jer kako je Danilo pripitomio lavove u jami, i mi bi tvoje sledbenike!