Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izvinjavam se uredniku, ali šta može dovesti do većeg raskola i propasti od sataninog uticaja u neposvećenim pojedincima, ako se takve pojave ne iskorene bilo iz crkve, ili samog čoveka.
Mire, Mire, nekada si bio istinoljubiv, dobar čovek, a od kada si odbacio istinu sotona te je potpuno obuzeo, i poprimio si sve negativne osobine, a ponajviše duh laži, prevare, pripisivanja svega i svačega, i svake prljavštine.
Izvinji što to kažem, ali u tvojim rečima nema ničega što bi prikazalo Duh dobrote, ljubavi.
Pa kod jeste duh raskola, prvo sa KC, a onda međusobno.
Glavno da kod vas nema raskola. Podelili ste se na najmanje 3 zajednice u startu a danas se i dalje delite.. Generalno ako posmatramo protestantizam jos je gore stanje - milion sekti okupljenih oko iste knjige.
Sto ce reci - JEDNA VERA JEDNO KRSTENJE (pise i u bibliji, stoga smo mi "jedna crkva")
Kod nas su djela pokazala da nema raskola. A kod vas i djela i razlaz, sve u negativnom smislu.
Da jedna vjera u kojoj se drže svih 10 zapov. a ne 9, u kojoj se nije jela nečista hrana.
Djela pokazuju da niste vi ta jedna vjera.
Kod nas su djela pokazala da nema raskola. A kod vas i djela i razlaz, sve u negativnom smislu.
Da jedna vjera u kojoj se drže svih 10 zapov. a ne 9, u kojoj se nije jela nečista hrana.
Djela pokazuju da niste vi ta jedna vjera.
Tako je, dela su u startu pokazala kakvi ste, vas duhovni otac Martin Luter je ubijao anabaptiste! Vi protestanti ste ubice jedni drugih!
Uh uh, a ne pise da treba, umisljeni oholi ponosni i arogantni.
Mislite da vas je Bog izabrao,
odisete mrznjom i prizeljkujete drugima smrt i propast,
navescujete kraj sveta
"zatvorena vrata" spominjuci poplave, puni ste oholosti sa laznim prorocima i piramidolozima poput Laodikeje i MrSavkica. I ti si prorok, navescujes sud i smrt, mene si osudjivao da umrem i da me Bog kazni!
Kazi mi, kako to da vam je Bog i jednima i drugima javio za poplave unapred koje su navodno sud nad nama tj. nasom crkvom, a dogmatski se razilazite po pitanju Trojstva i drugih stvari?
Zanimljivo da se vi ni u cemu ne slazete osim u pišanju nad nama!
Jadni ste i prevareni ljudi!!!
osim u pišanju nad nama!
Ponavljas kao papagaj, kad budem imao vremena otvoricu stranicu o vasim delima kojima se toliko hvalite i na koje ste toliko ponosni! Nisam hteo, ali zasluzili ste!
Kao ste Mire jedna crkva kada vas je mnoštvo sa različitim teorijama i učenjima, obredima običajima i ritualnom praksom, različitim svecima.. sa različitim odlukama koje se tiču rada crkava.. itd.
U tom haosu čovek ne zna ni šta treba da veruje, ni koga da slavi, ni šta da praktikuje, niti koje odluke da prihvata.