Raskol i jedna, sveta, saborna i apostolska Crkva

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pa ako je glupo sto navodis?

Da se vidi kakvi su vam arg. i razmišljanje. Pa da je pametno ja bih prešao na vašu stranu, a kako nisam ne bih to ni davao.

Zato i dajem jer su vam arg. besmisleni.

Zar se gluposti trebaju obarati?

Pa šta je radio Isus nego obarao izvrtanje Biblije. Naravno da se i vaše gluposti trebaju obarati, jer vi mislite da nisu gluposti.

Od cega si onda uznemiren ako smo mi toliko glupavi?

To je vaš duh. Dokaži da sam ja uznemiren, ti si se bunio što dajem to, još misliš da cenzurišem.

Da ima smisla onda bih to ardio, ovako drage volje dajem sve u kompletu.

Ond amožeš misliti kakvi su vam arg. kada ih rado širim da ih vide i drugi.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Pa ako je glupo sto navodis? Zar se gluposti trebaju dokazivati da su gluposti? Zasto si uznemiren ako smo toliko glupavi?

Mire, igra se sa tobom kao [što se je Muhamed Hidžab igrao sa Davidom Vudom, izvrtao je svaku njegovu tvrdnju na radost publike, iako je Dejvid Vud bio u pravu. Sa takvima se ne raspravlja, jer čoveka mogu da dovedu do frustracije i besa, a to vodi nasilju. Rešenjje je u korišćenju njihove taktike sve dok se kod njih ne pojavi frustracija i bes. U siuprotnom možemo mi ovde beskonačno dugo da dokazujemo da nisu u pravu, oni će te doikaze okretati sebi na korist.

Hoćeš primer? Ti, slap, ja, bilo ko iznese dokaz iz Biblije, onda ide: "vi ste formalisti, te vi ste izvrnuli, vi ne poznajete jezik (tipologijju)... Zato on i priča da će tvoje, moje, slapove izjave da kači na FB, jer ovde publike sme njegove braće po EGWizmu i nema, tamo ima, i tamo će da mu aplaudiraju.

Pravi pravcati advocatus diaboli.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Mire, igra se sa tobom

Sa vama se igra KC koja vam pravi igranku u Ukrajini, CG, MKD.

Sa takvima se ne raspravlja, jer čoveka mogu da dovedu do frustracije i besa, a to vodi nasilju.

To je vaš duh.

Rešenjje je u korišćenju njihove taktike sve dok se kod njih ne pojavi frustracija i bes.

Već smo vidjeli da je to propala taktika, kod nas se ne pojavljuje bijes. Bijesan je onaj ko nema istinu, kao vi i fariseji.

U siuprotnom možemo mi ovde beskonačno dugo da dokazujemo da nisu u pravu, oni će te doikaze okretati sebi na korist.

Vi i kada iznesete stih iz BIblije, ja ga okrenem u korist istine.

Hoćeš primer? Ti, slap, ja, bilo ko iznese dokaz iz Biblije, onda ide: "vi ste formalisti, te vi ste izvrnuli, vi ne poznajete jezik (tipologijju)... Zato on i priča da će tvoje, moje, slapove izjave da kači na FB, jer ovde publike sme njegove braće po EGWizmu i nema, tamo ima, i tamo će da mu aplaudiraju.

Pa ovdje advent. vide vaše besmislice.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Sa vama se igra KC koja vam pravi igranku u Ukrajini, CG, MKD.

To je vaš duh.

Već smo vidjeli da je to propala taktika, kod nas se ne pojavljuje bijes. Bijesan je onaj ko nema istinu, kao vi i fariseji.

Vi i kada iznesete stih iz BIblije, ja ga okrenem u korist istine.

Pa ovdje advent. vide vaše besmislice.

Tolika doza mržnje znate niuje dobra, nepovoljno utičle na zdravlje, kako fizičko tako i mentalno. Da ne ponavljam koliko to zamagljuje vid, a đavo spava u detaljima. Sukob oko Ukrajine je sukob oko jurisdikcije, i ima ogromnu političku pozadinu. Tu se oba treća Rima (politička Rima, jer ni jedan ni drugi nemaju teološku pozadinu) tuku za prevlast. Isto kao što se i na ovim nesrećnim prostorima političari mešaju i zavađaju narode. I to nema nikakve veze sa Crkvom, koja je u svemu tome žrtva krvožednih i na sve spremnih sotoninih slugu političara, bilo da se radi o Vašingtonu, Moskvi, Londonu, Beogradu.

Iskrivite ga u korist isine? Ako se do istine dolazi iskrivljavanjem, onda to nije ISTINA, nego laž. Lažima se ne dolazi do Istine. Dakle, vaš put, put SDA je put laži. Sami ste to sada priznali.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tolika doza mržnje

Djela su pokazala kod koga je takav duh.

Sukob oko Ukrajine je sukob oko jurisdikcije, i ima ogromnu političku pozadinu.

Što se odnosi i na religiju.

Tu se oba treća Rima (politička Rima, jer ni jedan ni drugi nemaju teološku pozadinu) tuku za prevlast.

U jednoj svetoj i sabor. apost. crkvi.

I to nema nikakve veze sa Crkvom,

Ma ne nema, zato postoji raskol.

Iskrivite ga u korist isine? Ako se do istine dolazi iskrivljavanjem, onda to nije ISTINA, nego laž. Lažima se ne dolazi do Istine. Dakle, vaš put, put SDA je put laži. Sami ste to sada priznali.

Zar je laž ono što se tamo dešava?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zar je laž ono što se tamo dešava?

Ako se za to okrivljujnu oni, taćnije ona koja za to nije kriva, jeste laž. No, niste vi odgovorili na to, nego na moju tvrdnju da iskrivljujete druge, mnogo važnije stvari. Potvrdili ste da ih iskrivljujete da bi ste pokazali "Istinu". Lažima se Istina govori. Isrtivljavanjem se ne dolazi do Istine. nego do laži.

Imate okrljaštenu Bibliju bez velikog broja knjiga, što bi moglo i da se ne uzme za zlo, ali vi je lažno tumačite, slavite lažnog proroka, iskrivljujete Istinu. Dakle šta je to? Istina? Ne, nego laž. I nemojte pričati bajke o tome da vas neko mrzi, ne mrzi vas niko, nas mrze svi, i vi, i ostali protestanti, i komunisti, i ateisti, i muslimani, i feministi, i homoseksualci, svi nas mrze Hrista radi. Ne pisma radi, ne nekog tamo samozvanog proroka radi. Nego Hrista radi. Njega su mrzeli, i dalje ga mrze. Čak i oni, posebno oni koji tvrde da su njegovi. A vi dobro znate ko su, njima i pripadate.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Napad lazljivaca je najveca odbrana, da optuzi one koji govore istinu za laz.

To su moj prijatelju prazne price, u ciju formu smo se uverili milion puta.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, igra se sa tobom kao [što se je Muhamed Hidžab igrao sa Davidom Vudom, izvrtao je svaku njegovu tvrdnju na radost publike, iako je Dejvid Vud bio u pravu. Sa takvima se ne raspravlja, jer čoveka mogu da dovedu do frustracije i besa, a to vodi nasilju. Rešenjje je u korišćenju njihove taktike sve dok se kod njih ne pojavi frustracija i bes

Pa brate moj on priznaje da to radi. On zeli da nas dovede do frustracije i besa da bi nas optuzio. To je cak i priznao i sam. Ali toliko je jadan da nije svestan da biblija ne govori protiv besa. I Bog se gnevi. Biblija nas jedino uci da ne dozvolimo gnevu i osecaju za pravdu da preovlada u nama te nas navede da pravdu uzmemo u svoje ruke. Jer smo nesavrseni pa u sudu mozemo i pogresiti. Zato Bog i biblija traze od nas da sud prepustimo njemu.

Znaci, ono na sta on ovde atakuje, je ugradjeni ljudski osecaj za pravdu i savest. Nema coveka koji se nece osetiti isprovociran, i nisi manje Hriscanin ako te neko isprovocira. Greh je ako to probudi mrznju u tebi, i nagna te da uzmes pravdu u svoje ruke.

A jesi u pravu u potpunosti, treba ih bombardovati na isti nacin kao i oni nas, dok ne polude..

Predlazem da otvorimo temu vezanu za pikanterije iz adventisticke crkve, da pokazemo licemere iz njihovih redova. Ja nemam vremena, al mozda neko drugi?

Ja nikada nisam hteo o tome da govorim i radim to sto Tripo radi, ali izgleda da nema drugog nacina, oni sami to traze..

Poslednja izmena:
Natrag