ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
Nisam ja pravio.Gledao sam u tvom postu kako se doteruje JDownloader.Na LiveHeader/curl,pa na "izaberi ruter" moj ruter Pirelli DRG A226G nepostoji,tako da nemam skriptu za njega.Znaci rucno kada upisem,Korisnik:Telekom,Sifra:Telekom.IP adresa:192.168.1.1,fali mi skripta u onom velikom belom polju gde stoji sktipta.Znaci,JDownloader nisam mogao da doteram iz gore navedenih razloga.E,kada sam instalirao CryptLoad,ON mi je sam u fascikli "router" napravio onu clr. datoteku-"Telekomsrbija Huawei EchoLife HG510.clr.Cryptload mi se sam rekonektuje,bez ijedne sekunde cekanja izmedju partova.Tu istu clr. datoteku iz Cryptloada sam prebacio u JDownloader,na spoljni,pa na izaberi,stavio sam tu clr. datoteku i nista dalje nisam podesavao.Znaci "Korisnik","sifra"...nista,samo sam ovo ubacio i JDownloader NECE da se rekonektuje!!!!Ja mislim da sam ti sada sve objasnio,ako mozes i ako hoces POMOZI mi jer se covece ubih od doterivanja vec dva meseca!Hvala unapred.
Znaci u Cryptloadu radi .crl fajl i radi auto rekonekciju posle skinutog fajla.......Ajde tu skriptu otvori pomocu notepada i iskopiraj njen sadrzaj u JDownloader u prozoru za ubacivanje skripte i probaj uraditi ,testirati rekonekciju i javi rezultat...dali menja ip....