E radi nov addon dobro, ustvari bar ovo što sam ja probao s obzirom da nemam Premiumize premium, ali ovi ostali free linkovi poput Exodusovih rade bez problema.. Verujem da mnogi koji su koristili Exodus bi mogli da se prebace na ovo jer je samo strim u pitanju a stranci kad vide to odmah se manje plaše nego kad pročitaju torent
i generalno ima više kvalitetnijih ripova za filmove i serije jer ovaj Premiumize je na foru Furka pa ima realno sve i svašta.
Ali meni se nekako više sviđa Quasar jbg. Prvo ja koristim ove privatne trakere a njihovi izvori su druga planeta u odnosu na sve ostale addone. Mnogo je elegantniji i veoma je brz. A ne znam da li ste primetili novu opciju u Quasaru koja mi se baš sviđa. Kad odgledate neki film/epizodu recimo iz Kodi biblioteke i fajl ostavite sačuvano u Quasar torrent klijentu i probate posle opet da pustite to, Quasar prepozna da i imate već taj isti film na hdd-u ili sd kartici i odmah bez ikakavog ponovnog traženja pusta to isto, kao kad imate već lokalnu kopiju tog fajla u biblioteci. Takođe je ubačeno i automatsko "marked as watched".
Ono što koči Quasar uglavnom je nekompatibilnost sa nekim Kodi build-ovima. Mnogi ljudi koji se javljaju da imaju problema sa njim instaliraju Quasar na već one kupljene android boxove i u tom slučaju Quasar ne nađe kompatibilnost ili neki fajl fali u Kodiju koji treba Quasaru da radi kako treba i javljaju se problemi. Ali šta da se radi, ništa nije savršeno.
Ovaj nov addon Bubbles definitivno treba da se proba. Ja verujem da će dostići određenu popularnost za kratak period a i još će se to nadograđivati verovatno. Ali za njega da radi dobro potreban je premium Premiumize a ako treba već plaćati nešto onda je mnogo bolje platiti VPN i koristiti Quasar bez ikakve brige. To je moje mišljenje.
Ajde gledaću da otvorim novu temu za Bubbles.