Inače taman kad je Quasar postao uprošćen za instaliranje maksimalno i napredovao uskoro bi mogao da izađe nov addon koji će moći da se koristi sa free linkovima kao Exodus, ali će moći da se sinhronizuje i sa Premiumize nalogom koji bi trebalo tom addonu da da potpuno novu dimenziju.
Addon će moći da strimuje sadržaj sa torenata, useneta, hostera i kao što sam već rekao free linkova poput ovih gvideo, torba, sezonlukdizi itd. koje već koriste Exodus, SALTS i drugi takvi addoni. Sve ovo nije ništa zvanično još jer addon nije izašao ali po rečima nekog developera ovog addona tako bi trebalo da funkcioniše.
Ja sam malo čačkao po tom Premiumize servisu i zaista je moguće da se sve to strimuje i gleda bez skidanja na vaš kompjuter ili uređaj na kojem ste instalirali Kodi. Ono što je potrebno je da Premiumize server skine prvo to za vas (a brzine dl-a su navodno ogromne i preko 50MB/s downloada) i potom se to ubaci u vaš storage cloud odakle vi možete da skinete to na vaš hard i sve je to kriptovano SSL enkripcijom, ili da strimujete. Svaki premium korisnik dobija po 1TB prostora za skidanje svojeg materjala.
Ono što je najbolji deo Premiumize pamti ono što svaki korisnik skine preko njihovog servera i ostavlja u cache memoriju ili gde god i kad bilo ko od korisnika želi da gleda to isto moći će istog momenta bez ikakvog downloada da gleda tj. strimuje kao što to rade drugi addoni. Evo primer kako bi to trebalo da bude.. ja recimo skinem torent Arrival 1080p Sparks i to ostaje kod mene na mom cloudu, torpedo sutra izabere taj isti torent da gleda.. on momentalno strimuje taj film bez ikakvog skidanja i čekanja jer je već taj torent zapamćen u cache-u Premiumizea.
Addon će imati 3 vrste provajdera torente, usenet i hostere preko čega će tražiti željeni film ili seriju. Imaće od starta ugrađen IMDb i Trakt kao i integraciju sa Kodi bibliotekom. U principu radiće isto kao Exodus samo što će pored hostera tražiti i strimovati i torente i usenet.