Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nema toga jos u verziji Gotham 13 Alpha 6.....ova je za sad poslednja beta....zato i pricam da se ne moze lista podesavati ili refresati....proverjeno sa moje strane, inace bi ostao na toj verziji jer je jos nekoliko brza....
Ja koristim verziju 13 alpha7 i nema opcije za resetovanje PVR baze podataka. Medjutim, kada izvrsim neku izmjenu na listi (dodam ili oduzmem kanal ili primjenim naziv knanalu) pri sljedecem pokretanju XBMC-a promjene su vidljive.
Budi malo konkretniji gdje koristis XBMC,dal na kompu sa Windows ili Linux platformom ili na nekom drugom uredjaju?live tv sam instalirao,i kada ga otvorim pise plugin.video error code 404.
moze li mi neko poslati live tv koji radi?
hvala
Budi malo konkretniji gdje koristis XBMC,dal na kompu sa Windows ili Linux platformom ili na nekom drugom uredjaju?
ni preko Windows ne radi live tv error code 404
boki, sta ima
cuj imas kakve liste sa punoooo kanala i nikako ne mogu da updatujem verziju pvr-a na 0.1.1 mislim (posto imam 0.1.0) kliknem na to i nista, os x imam