LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Ma da... samo još fali, živio Drug Tito!
Od parola se ne živi Jurivaka. Isto kao što uopštavanje nije argument. A pogotovo to nije trpanje svega što je tumbe postavljeno pod onu real-socijalističku "ko radi taj i griješi". Ne radi se niokakvoj dobroj namjeri u kojoj su učinjene greške, već o paklenom smišljenom planu za porobljavanje i sluđivanje robova. Isto se dešava i u medicini i u ekonomiji, kulturi i svim ostalim segmentima ljudskog delanja.
Onaj ko ne može povezati Paradu ponosa, sa povećanjem stope poreza za nepokretnosti a istu sa biometrijom na dokumentima ili zloupotrebom psihijatrije i psihologije, ili ubistvo Alda Mora od strane Crvenih brigada sa sadašnjom ekonomskom krizom ili Holivuskom produkcijom i zaglupljujućim sadržajima koje štanca, ili smišljeno nametnut sistem vrijednosti po kojem neki fudbaler vrijedi 200 miliona evra a Karleuša par dana zaredom napuni Arenu dok Beogradska filharmonija i pored najjeftinijih karata za koncert ne napuni ni pola Arene... taj ima samo parcijalan pogled na zbivanja oko sebe i u svijetu i obično se ko p'jan plota drži za neko "sidro" . U tvom slučaju to je zabetoniranost u Titovom dobu a u slučaju 100Dinara bezuslovna kolaboracija sa silama koje drmaju svijetom u nastojanju da prvo slude a zatim i porobe čovječanstvo.
A ja bih trebao da glumim Sizifa u pokušajima da vas dvojicu odguram do vrha brda da bi proširili vidike. Zaboravi.
A, ovdje fali "Živjela zemljoradnička zadruga!"
Kome to pripisuješ parole i uopštavanja? Je li to nekakava projekcija? Ako iko ovdje uopštava, onda to radiš ti. Govorimo o psihijatrima, a ti potežeš sve moguće manipulacije - političke, ekonomske, socijalne, obrazovne..., e da bi dokazao da i psihijatri manipulišu. Ako to nije uopštavanje, onda priznajem, ja sam Tito!
Sve to može da stoji kada su u pitanje razne manipulacije masama. Mogu i vjerovatno postoje i manipulacije u medicini, ili konkretnije u psihijatriji i psihologiji, ali ja nisam govorio o tome, nego o greškama koje prave ljudi pri obavljanju svoga posla i da radi grešaka koje se događaju, pa i ljekarima, nije uputno svu medicinu anatemisati i smatrati je nesposobnom.
Paranoja je opasna bolest!