- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Kud ćeš šire nego da obuhvatiš "prvake
"Prvake"(pojedince)....a ne celina..to je problem. Ne poznaješ metodologiju..sorry.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kud ćeš šire nego da obuhvatiš "prvake
"Prvake"(pojedince)....a ne celina..to je problem. Ne poznaješ metodologiju..sorry.
Nisi možda najbolje razumela. Mislio sam na ličnosti koje on hoće da istakne tj. njegova oprobana metoda dezinformacija kada uzima kao reper "pojedince" i ističe njihove mane i onda to prikazuje kao osobenost pokreta kojima pripadaju. Nisam mislio na ljude koji učestvuju u diskusiji kao "probrane" . Nije meni problem i sa više sagovornika koji imaju drugačije mišljenje.
Ti ne znaš ni što je metodologija. Kako bi i znao, kad si školu završio kod bravara Jovana Deretića.
P.S. Jovan Deretić je završio bravarski zanat, interesantno, k'o i tito, a sam se okitio titulama - doktor, profesor, akademik.
Ono što mislim jest da razum suvremenih ljudi ne shvaća da može postojati određeni događaj koji se svijetu prikazuje s univerzalnom vrijednošću, a to je kršćanstvo i Isusova Radosna vijest spasenja. Ta tvrdnja je skoro odvratna za modernog čovjeka koji je naučio, baš preko prosvjetiteljstva, da on sam razmišlja i donosi zaključke, a time je opasno suzio principe na kojima se čovjek, kao stvorenje Božje, temelji.
Ono što mislim jest da razum suvremenih ljudi ne shvaća da može postojati određeni događaj koji se svijetu prikazuje s univerzalnom vrijednošću, a to je kršćanstvo i Isusova Radosna vijest spasenja. Ta tvrdnja je skoro odvratna za modernog čovjeka koji je naučio, baš preko prosvjetiteljstva, da on sam razmišlja i donosi zaključke i po njima živi, a time je opasno suzio principe na kojima se čovjek, kao stvorenje Božje, temelji.
Dobro. Hvala. Sad razumijem.
Ako sam dobro razumjela Slapa, on je želio s nekoliko baš jakih primjera pokazati da je prosvjetiteljstvo- antikršćansko. (Moguće da su imali dobre ideje, ali su ih provodili nasilno. I to ih je obilježilo. Ovo je moja opaska)
Ono što mislim jest da razum suvremenih ljudi ne shvaća da može postojati određeni događaj koji se svijetu prikazuje s univerzalnom vrijednošću, a to je kršćanstvo i Isusova Radosna vijest spasenja. Ta tvrdnja je skoro odvratna za modernog čovjeka koji je naučio, baš preko prosvjetiteljstva, da on sam razmišlja i donosi zaključke i po njima živi, a time je opasno suzio principe na kojima se čovjek, kao stvorenje Božje, temelji.
Isto tako mogu i ja sa mnogo više jačih pojedinaca da pokažem suprotno.
Prosvetiteljstvo kao opšta ideja je najbolji sistem.
Ako sam dobro razumjela Slapa, on je želio s nekoliko baš jakih primjera pokazati da je prosvjetiteljstvo- antikršćansko.
Ti ne znaš