VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Dobro, mozes li ti makar jednom biti iskren prema nama? Ili me pravis blesavim a time i sve ostale?
Nisi to eksplicitno rekao ovde, ali si rekao na drugom mestu na forumu, i ja kad to kazem tacno znam sta si ti time mislio. Znam te bolje od drugih. Zna i Antonija kako si na drugom mestu rekao da je "formalni adventista bolji od pravoslavca"!
A znaju i ostali kada procitaju ovaj tvoj post gore, to je ociglesnp. Ti nisi govorio - "da je formalni adventista bolji od svetovnog coveka" jer mi ovde nismo poredili "formalnog vernika i svetovnog coveka" , vec smo poredili "adventistu i pravoslavca" i ti si na to dao repliku!
Zbog ovakvog ponasanja, ni malo te ne postujem, ni kao teoloskog protivnika a vrednost gubis u mojim ocima i kao covek.
I ovde si moj Mire uhvacen u lazi.
Hahde da vidimo o cemu se tu radi i da resimo ovu misteriju.
Dakle, ti si mene lazno optuzio da sam ja napisao "DA JE ELLEN WHITE TVRDILA KAKO JE SVAKI VERNIK ADVENTISTICKE CRKVE BOLJI OD BILO KOG PRAVOSLAVCA"
Evo tog tvog komentara:
Ona nije rekla "da je svaki formalni adventista bolji od tradicionalnog vernika" vec "da je bolji od svetovnog coveka"! Namerno si izvrnuo njene reci, ja stvarno ne znam sta je s tobom.
A evo mog odgovara koji sam dao::
Evo i ovo se dogadja kada covek laz uzme kao princip zivota.
Hajde sada lepo nama kazi iskreno gde sam ja napisao ""da je svaki formalni adventista bolji od tradicionalnog vernika"
Evo mojih reci koje sam izneo iz pera Ellen White:
""Jednom je Ellen White izjavila "SVAKI ADVENTISTA JE BOLJI OD BILO KOG PRIPADNIKA OVOG SVETA" i ja se potpuno slazem sa tim""
A evo i dokaza u vidu mog komentara:
Evo i ovo se dogadja kada covek laz uzme kao princip zivota.
Hajde sada lepo nama kazi iskreno gde sam ja napisao ""da je svaki formalni adventista bolji od tradicionalnog vernika"
Evo mojih reci koje sam izneo iz pera Ellen White:
""Jednom je Ellen White izjavila "SVAKI ADVENTISTA JE BOLJI OD BILO KOG PRIPADNIKA OVOG SVETA" i ja se potpuno slazem sa tim""
U ovom novom komentaru pokusavas samo da se izvuces iz svog propusta, tvrdeci sada kako sam ja to napisao, a pre si tvrdio kako sam lagao da je to napisala Ellen White.
Dakle, ja jesam to napisao u ranjim komentarima "DA JE SVAKI FORMALNI PRIPADNIK ASD BOLJI OD BILO KOG PRAVOSLAVCA JER IMA ISTINU"
To i sada tvrdim.
Ali to nisu reci Ellen White, a ti si izneo laz da sam ja napisao da su to reci Ellen White.