Protestantizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
I u mojoj Crkvi se propovijeda riječ Božja. Ti misliš da katolici i pravoslavni na svojim okupljanjima čitaju crtane romane?
Zna on u svojoj oholosti da mi ne čitamo crtane romane na svojim okupljanjima svetim danom Gospodnjim, pa ni ostalim danima. Ali će zato da se hvata svojeg "formalno, formalno"... Znaš, trebalo bi da nam se izližu stranice Daniela i Apokalipse, da licemerno posmatramo ko se i kako obukao, da li je stavio braon sako na plavu košulju, da li je svaku rečenicu završio sa "Praise the lord", i naravno ko je i kako dao desetak....

Da ne govorim da bi nam propovedi trebalo da grme oko "zdravstvenog zakona". da peremo jedni drugima noga pre nego što posvetimo sokić i krekere (vino i kruh da ne pomislimo da stavimo na sto) oltar ne postoji, to je samo sto. I naravno da bi nas veleumni crnogorac smatrao "Hrišćanima" treba da tumačimo "djela" "duha proroštva u tijelu", njene "svetosti nad svetostima" "sestre" Ellen Gould Harmon White

Ps. zaboravih da dodam, da se klanjamo danu shabatnjem, da nam se to upiše u dosije Istražnog postupka.

Pošto on i njemu slični grakću oko djela, treba ih ne samo pitati što slaviše Adolfu Hitleru rođendan, nego i gde im je obrezanje, nemoj samo da se tu vade bajkama da je "krštenje" koje i ne vrši zaređeni sveštenik, nego japi nakon ispita poznavanja fundamentala zamena za obrezanje, jer bez obrezanja nema ni gledanja na shabat.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa kod vas je stanje gore nego kod vještica i satanista
Pa znam ja da ti vise volis sataniste i vestice od nas Hriscana.. To je tvoj duh..

Vasa vestica Madonna je pokazala da mrzi crkvu isto kao i vi. A sto bi satanisti "mrzeli i napadali svoje"?

Vas ne diraju jer ste njihovi!
Stavise ona vas podrzava u videu!

Vasa mrznja je usmerena na crkvu - svim sektama, vesticama, svim protestantima i svim satanistima! Ujedinjeni ste i sluzite istog gospodara!

Dobro si rekao, da to nije nas Bog. To je vas 'bog' koji razara i rusi nasu crkvu i gradjevine! Ali nece uspeti u tome!

Ti zaposednuti i zabludeli covece!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Pa znam ja da ti vise volis sataniste i vestice od nas Hriscana.. To je tvoj duh..

Šta ti je drugo ostalo nego da izvrćeš, opet projekcija. Ajd oslobodi se toga.

Vasa vestica Madonna je pokazala da mrzi crkvu isto kao i vi. A sto bi satanisti "mrzeli i napadali svoje"?

Vi ste gori od njih.

Pa vi sami sebe dirate, eno su se tukli monasi na Kosovu.

Vasa mrznja je usmerena na crkvu - svim sektama, vesticama, svim protestantima i svim satanistima! Ujedinjeni ste i sluzite istog gospodara!

Opet projekcija.

Dobro si rekao, da to nije nas Bog.

Vaš bog nije pravi bog, nego lažni.

To je vas 'bog' koji razara i rusi nasu crkvu i gradjevine! Ali nece uspeti u tome!

Pravi Bog dozvoljava lažnom bogu da vam to radi pošto njega slušate, lažnog boga.

Jao meni ako ti i takvi počnete o meni lijepo da govorite.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Stavise ona vas podrzava u videu!

Dobro si rekao, da to nije nas Bog. To je vas 'bog' koji razara i rusi nasu crkvu i gradjevine! Ali nece uspeti u tome!

Mire, Mire, ne voli on sataniste. On to jeste. Sve te veštice, svi ti "satanisti", seksualni pervertiti, liberali, trice su i kučine, cirkuski satanizam. Pravi se krije tamo gde je najviše "pozivanja na Bibliju".

Seti se evanđelja, kome Isus najviše prigovara? Paganima? Onima koji se klanjaju "bogovima"? Ne, Nego Sadukejima, Farisejima, Pismoznancima i književnicima. Onima koji se u grudi "junačke" busaju kako slede Zakona.

Tako i ovo, Satana se obožava i klanjaju mu se baš tamo gde se insistira na Bibliji i gde se ista koristi kao oružje protiv drugih ljudi i kao sredstvo uzdizanja pojedinaca i zajednica, tamo gde se ista iskrivljuje.

Ps. On nije posednut. On je posednuće u telu.

I satana sa velikim S.

da, tako ga je signirala tvoja "proročica" to mu je ime. opajdara. kao i tvoje.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, Mire, ne lupetaj molim te. Svemoćni Bog i arogantno i lažljivo stvorenje se druže?? Još si ih uporedio sa političarima!!
Mire, ja znam da si to učinio u neznanju, i pokušavajući da odgovoriš nekome ko je izabrao Thelemu (osim ako to nisi odgovorao onom Azraelu - Trpu).

Zar si Mire zaboravio šta je satana? Zar si zaboravio da je on ljubavnik kurvi i kraljica? On je politika. pre svega politika jer i kurve imaju dušu, političari je nemaju.

Satana jeste od iskona dobio pravo da rešeta, i to pravo nije zadobio svojom voljom, nego voljom Onoga kome se i on pokorava.
Nisi ti mene brate razumeo a i tema je duga da bi sad o tome pricali. Bog mora i da laze i da se pretvara u pojedinim slucajevima pogotovo u slucaju rata, ne mozes ti svoje namere i plan napada otkriti neprijatelju. Na primer i Stepinac laze da bi spasao nevine. Postoji u pravu ono sto se zove "nuzna odbrana", kada se pravila krse zarad opsteg dobra. Kada zakonine vaze. A saradnja mora da postoji, seti se Jova, seti se Stepinca... Niko od njih nije uprljao svoj obraz time.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nisi ti mene brate razumeo a i tema je duga da bi sad o tome pricali. Bog mora i da laze i da se pretvara u pojedinim slucajevima pogotovo u slucaju rata, ne mozes ti svoje namere i plan napada otkriti neprijatelju. Na primer i Stepinac laze da bi spasao nevine. Postoji u pravu ono sto se zove "nuzna odbrana", kada se pravila krse zarad opsteg dobra. Kada zakonine vaze. A saradnja mora da postoji, seti se Jova, seti se Stepinca... Niko od njih nije uprljao svoj obraz time.

Mire, to nije laganje. Kada ocu i kralju laži kašeš drugo od onoga što jeste, nisi slagao. Kada se lažovu kaže laž, onda se ne laže, nego govori istina. Princip poništavanja.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
satana sa velikim S.
Ti si ga pisao i pises sa velikim S, opet projekcija.

Pa vi sami sebe dirate, eno su se tukli monasi na Kosovu
Tukli se i apostoli pa nisu od satane..

Pravi Bog dozvoljava lažnom bogu da vam to radi
Upravo tako, nas Bog dozvoljava laznom bogu da nam to radi. Oduvek je dozvoljavao jos od prvog veka da nas progoni vas bog! A ti se zabrini sto tebi niko ne rusi hramove! Tebi je bog sa malim "b".
Ako vi znate šta je to, osim da osoba govori ono što nije tačno.
Ne znamo mi nego ti znas sta je formalno a sta neformalno, toliko si pametan! Ipak si ti profesor a mi smo ucenici, treba da nas ucis, sve nauke si izucio, izvlacisihiz malog prsta.

Natrag