Protestantizam i njegovi plodovi

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Istina je da su Ekumenizam osnovali protestanti a Rimokatolici bili samo posmatrači, ali su oni danas na čelu ove organizacije i aktivno pozivaju na Ekumensko jedinstvo.

Ti si rekao da crkve "potpisuju ekumenski savez sa vatikanom" i da zato ljudi gube poverenje u svoje crkve!

Koji "ekumenski savez sa vatikanom" kad vatikan nije u ekumenskom savezu? Uclanjenje u ekumenski savez ne znaci jedinstvo sa vatikanom!

Pricas nebuloze!

Inace, sto rece Slap i biblijom je dokazao, poziv na jedinstvo i ujedinjenje je Bozja volja!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ti si rekao da crkve "potpisuju ekumenski savez sa vatikanom" i da zato ljudi gube poverenje u svoje crkve!

Koji "ekumenski savez sa vatikanom" kad vatikan nije u ekumenskom savezu? Uclanjenje u ekumenski savez ne znaci jedinstvo sa vatikanom!

Pricas nebuloze!

Inace, sto rece Slap i biblijom je dokazao, poziv na jedinstvo i ujedinjenje je Bozja volja!

Naravno da je jedinstvo Božija volja, ali to ne značl da svi trebamo da budemo identični. Bog nas takve nije stvorio. I

nače, pazi da nas opet Politički Korektni ne pobrišu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Naravno da je jedinstvo Božija volja, ali to ne značl da svi trebamo da budemo identični.

A kada ste vi pokazali neko jedinstvo osim da zabranite drugačije mišljenje?

Nakon toliko godina i nikakvo jedinstvo.

I

nače, pazi da nas opet Politički Korektni ne pobrišu.

Bolje da se pazite za brisanje nečega drugog.

Reformacija je unaprijedila narode, a da rećete da je sada zlo i kod protes.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Mislis za brisanje du... :)
Toliko o tvojoj "finoci".

Ti si ovde od svih najvise ocitovao "plodove", treba da se ponosis svojim primerom. Bas si nam pokazao! :)

:) mire, Darth, Slap.

Nas trojica smo ili luđaci ili junaci. :) Tripo je s foruma otjerao čak i svoje subotare (Jovana, Marka, Kainosa), ali nas trojicu nije uspio.

Ovako to djeluje na tripu - :smile:

Nece ni uspeti, uzaludan mu je posao. Secas li se kako je Laodikeja izjavio da mu je "Bog otkrio da vise neces pisati na ovom forumu"? Lazan prorok ili sta? :)

I nije dovoljno sto mi pokazemo da su lazni, oni ne odustaju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nece ni uspeti, uzaludan mu je posao.

:) Zaboravljaš jednu stvar, maloprije je se sjetih. Čak je i Piramida morao otići kad se s tripom "našao na brvnu".

Secas li se kako je Laodikeja izjavio da mu je "Bog otkrio da vise neces pisati na ovom forumu"? Lazan prorok ili sta? :)

:) Evo ti točno kako je bilo:

Овде је Тарамана много тога рекао, и чини ми се да нико и нема одговор. Где је нестао Слап?

Mire, nemoj hvaliti one koji se stavljaju na stranu lazi i hule na ono sto ne poznaju.

Stvarnoslapa je uklonio sam Gospod - to mi je licno otkrio jer sam se ja molio da tako bude, da mu Gospod ili otkrije istinu ili da bude po njegovoj volji uklonjen, i Gospod ga je sklonio - jer je to veliki bezakonik i hulnik, a sa Gospodom se ne treba igrati.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A kada ste vi pokazali neko jedinstvo osim da zabranite drugačije mišljenje?

Nakon toliko godina i nikakvo jedinstvo.

Reformacija je unaprijedila narode, a da rećete da je sada zlo i kod protes.

Ma nemoj. drugačije mišljenje. Jedno je kada se ima drugačije mišljenje, a sasvim drugo kada se to "drugačije" mišljenje nameće kao Isitina. Kao i vaši produkti SJW i intersekcionalisti glumatate žrtvu i argumentaciju i prosto zovete da vas neko nalupa. Nažalost, neće vam uspeti da se proglasite žrtvama.. Tačnije, nećemo vas mi nalupati, pa neće vaši "vernici" morati da se kao poplašeni miševi, zagrljeni brane od "sotone"i da veruju kako je to znak da je "kraj blizu".

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne postoje informacije protiv ASD, već izvrtanja i laži.

Postoje one koje je potvrđuju.

Piše:

"Papa pozvao na ekumensko ujedinjenje"

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Natrag