Proricanje preko golova, minuta, rođenja i imena.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Takodje, nije slucajnost sto je Zvezda pobedila sa 7:6 u penalima, jer 7 je biblijski broj, dok sest ukazuje na broj antihrista.

Znači Zvezda je simbol Hrista a Kopenhagen Antihrista...dobro pobeđuje zlo...

Ok, svi navijači Crvene Zvezde bi bili ponosni na ovakvu izjavu :)...

Šala na stranu...samo bih dodao da je bilo još sličnih rezultata u Evropi ne znam zašto bi Srbija bila u fokusu..dobro Borjan je odbranio tri penala..ima li to neki značaj?

Ehhhh..da sad se setih one slike kada Boaći nešto "proriče" Borjanu..rekoše da se mole Bogu...i Borjan odbrani sve to je trebalo....pazi onaj Vind što je šutirao poslednji penal koji je Borjan odbranio bio je treći njegov penal..prva dva je dao(jedan u Beogradu, drugi u prvoj penal seriji) a onda ovaj treći je Borjan odbranio..ima li to neku simboliku?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Šta reći nego žalosno.

broj 11

- od 1890 godine, kada je održana Mineapoliska konferencija na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom, do rođenja mog dede 1901 godine - prošlo je 11 godina.

- od 1989 godine kada sam počeo da tragam za smislom života, do mog krštenja 2000 godine - prošlo je 11 godina.

- od 2000 godine kada sam krsten u Adventnoj crkvi, do 2011 godine kada je otpočelo izlivanje Božjih sudova na ovu zemlju - prošlo je 11 godina.

- od 1993 godine kada sam prvi put dosao u Adventnu crkvu, do vremena kada me je Bog pozvao u službu u delu probuđenja i reforme crkve 2004 - prošlo je 11 godina.

SELEKTOR REPREZENTACIJE SRBIJE JE MLADEN KRSTAJIĆ

Ime Aleksandra KRSTajića daje zbir 177.

- Od rođenja prvog vesnika Božje crkve ELllen G White 1827 godine, do 2004 kada me je Bog pozvao u službu reforme i probuđenja crkve - prošlo je 177 godina.

SRBIJA IGRALA SA KOSTARIKOM

Kostarika daje zbir 117

- Od rođenja mog dede 1901 godine, do 2018 godine, kada ističe period koji je Bog dao za reformu i probuđenje crkve - prošlo je 117 godina.

- Od ulaska Napoleonove vojske pod vodstvom generala Aleksandra Bertij u Rim i zarobljavanja Rimskog pape 1798 godine, čime je zver zadobila smrtnu ranu, do početka prvog svetskog rata 1915 godine - prošlo je 117 godina

SLEDEĆI MEČ SA ŠVAJCARSKOM ĆE SE ODIGRATI 22 JUNA

- Od 1989 godine kada sam počeo da tragam za smislom života, do 2011 godine kada je otpočelo izlivanje Božjih sudova na planetu zemlju praćene znakom velikih zemljotresa u Japanu, i mestu sa simboličnim imenom "Krajstchurch" ( Hristova crkva ), čime je prikazana skora propast mnogoboštva ( simbolom Japana ), i lažnog otpalog Hrišćabnsva ( simbolom Krajstchurcha ) - prošlo je 22 godine.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Znači Zvezda je simbol Hrista a Kopenhagen Antihrista...dobro pobeđuje zlo...

Ok, svi navijači Crvene Zvezde bi bili ponosni na ovakvu izjavu :)...

Šala na stranu...samo bih dodao da je bilo još sličnih rezultata u Evropi ne znam zašto bi Srbija bila u fokusu..dobro Borjan je odbranio tri penala..ima li to neki značaj?

Ehhhh..da sad se setih one slike kada Boaći nešto "proriče" Borjanu..rekoše da se mole Bogu...i Borjan odbrani sve to je trebalo....pazi onaj Vind što je šutirao poslednji penal koji je Borjan odbranio bio je treći njegov penal..prva dva je dao(jedan u Beogradu, drugi u prvoj penal seriji) a onda ovaj treći je Borjan odbranio..ima li to neku simboliku?

Tacno tako.

Bog je pokazao fudbalsku utakmicu ( konkretno osvajanje kupa Evropskih sampiona crvene zvezde nad Olimpik Marsejom ), kao pobedu njegove istine i reforme crkve, nad sotonom.

Sto se tice pobeda Srpskih sportista u posledbnjih vise descenija, ali i pojave ljudi u razlicitim drugim poljima, naucnika, pisaca, matematicara, astronoma..itd.. one su date kao znak da je Bog odabrao ovo podrucje da se iz njega cuje glas koji najavljuje vreme kraja, i poziva crkvu i svet na globalno versko probudjenje, uz odredjene simbolike na koje Gospod ukazuje po potrebi.

Ko je od Boga razumece.
Ko zeli da se protivi kao Tripo, koga nazalost u tome vodi neprijatelj, siroka mu Backa ( sto kaze moja pokojna majka ), ali ce za to odgovarati pred Bogom, a mozda primi sud i u ovom zivotu, kao sto je to bio slucaj sa nekolicinom brace iz Adventisticke crkve koji su stali nasuprot delu i cak fizicki izbacivali Bozje sluge iz crkve, i za to primili sud, u kome su neki i poginuli od Gospodnje ruke.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hvala Laodikeja, eto pokušavam da razumem ono o čemu pišeš.

Reci mi zašto je Srbija odabrana od Boga kao mesto odakle će Bog delovati na poseban način? Da li smatraš da se Srbija može pronaći u Pismu i može li se pronaći referenca o Iliji u Srbiji?

Voleo bih čuti ovo tumačenje...inače prouči Otkrivenje 9,13-21...možeš li u svetlu ovih stihova smatrati ipak Srbiju povlašćenom ili ne?

Pozdrav.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da se razumemo, ja nisam nacionalista niti me politika interesuje, a uz to nisam ni Pravoslavne vere, vec Adventista.
Ipak, smatram da je ovo podrucje jedno od poslednjih koje je bilo izolovano od ostatka sveta i teznje da velike sile na njemu uspostave svoj uticaj za stvaranje novog svetskog poretka na ovom podrucju.
Kazem BILO, i to do vremena vladavine Slobodana Milosevica koji je svrgnut sa vlasti posredstvom demokrata a uz pomoc zapadnih sila, koje tu teznju ostvaruju kroz proevropske partije.

Zasto je Bog odabrao bas ovo podrucje - to treba pitati Gospoda, ocigledno ne zbog toboze vernog Pravoslavnog naroda, jer Pravoslavna crkva nije Bozja kao sto mi Adventisti to dobro znamo, ali ocigledno je da je ovo podrucje oduvek bilo pod naletom velikih svetskih sila, ratova, i pritisaka, a to je upravo iz razloga jer je ovde centar reformacije crkve i sveta poslednjeg vremena.

Otkrivenje 9 glava govori o islamu, Izraz trecina se odnosi na Evropu, i to onaj deo gde preovladjuje Pravoslavlje.
Ali to ne menja stvari, ovde je Bog podigao reformni pokret za probudjenje i reformu crkve ASD, a potom i za objavu Hristovog drugog dolaska.

Ja verujem da ovaj narod ima svoje kvalitete, mozda i vise nego drugi narodi.

Jos jedna pojedinost na koju bih ukazao je sledeca.
Ako pogledamo prirodne katastrofe u poslednjih desetak godina, one ocigledno zaobilaze ovo podrucje, a to je upravo iz pomenutog razloga.
Dogodile su se samo one poplave 2014, koje mi je Bog licno najavio u nocnom vidjenju da ce se te poplave dogoditi, kao opomena zbog kompromisa koji drzava pravi sa zapadom uvodeci neke zakone suprotne Bozjem, kao i znak skorog Hristovog dolaska.

Jos nesto.

Licno verujem da Srbija nikada nece potpasti pod vlast velikih sila do te mere da ce morati da se u potpunosti povinuje volji tih sila nad kojima stoluje Vatikan, cak sta vise - verujem da nece nikada uci u Evropsku uniju, i da ce se pritisci nastaviti po svim pitanjima.

Cak je pitanje da li ce stvari vezane za poslednje vreme teci onako kako su zapisane u bibliji i duhu prorostva, jer one su vec trebale da se dogode, da crkva dozivi probudjenje, da se izlije pozni dazd, i da bude zapecacen, da se uvede nedeljni zakon, da nastupi progonstvo, da se pokaze antihrist, i da Hristos dodje na oblacima nebeskim i okonca istoriju greha.
Ali nista od toga se nece dogoditi, jer je crkva odbacila delo probudjenja, i nikakvo probudjenje u crkvi se nece desiti.
Sam predsednik generalne konferencije ASD je izjavio pre nekih mesec - dva, da smo daleko od nedeljnog zakona.

Upravo je tako.
Nikakav globalni nedeljni zakon nece biti proklamovan, niti se desiti neko vece progonstvo.
Bice mozda lokalnih progona, ali neznatnih, jer ce se svi obratiti u jednom danu kada Bog bude objavio istinu znacima i cudima i otkrivenjem svoje slave.

Ono sto ce se dogoditi, sto je sam Bog otkrio je to - da ce on sam sebe objaviti sebe svetu pre Hristovog dolaska u slavi, pokazace svoj zakon tako da ce svi ljudi moci da ga vide na svom jeziku, objavice istinu celom svetu, otkriti svoju slavu, i kao sto kaze jedan brat "papisti ce tada postati Adventisti"

Vatikan, i Amerika nemaju vise taj uticaj kao nekada.
Sadasnji predsednik Amerike Tramp je neplanirana figura cak i za sotonu, cak mislim i nevazna za poslednje vreme, a to smatram i za sadasnjeg papu.

Jednom recju, propali su svi sotonini aduti, i Bog pobedjuje u svakom slucaju bez neke velike fame i zavrzlame, jer ce se kao sto sam napomenuo on uskoro sam objaviti celom svetu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tvoje nema. Nisi u stanju da osporiš moje navode nego samo ponavljaš ima smisla, ima smisla.
To radite i ti i on jednako. Kad vam se daju dokazi i ne mozete ih oboriti, vi samo ponavljate isto i nastavite bombardovanje, ili pak preskocite. To vam je u krvi...

Sve sto sam pisao, to nisu moja misljenja, vec Bozja otkrivenja.
Jel da?

To si rekao i za svoju piramidologiju da su to "Bozja otkrivenja a ne tvoja licna misljenja" , a onda si porekao i izmislio da su "to tvoja licna uverenja"! Iako sam pokazao da si tvrdio jedno a posle drugo i da lazes samog sebe i druge govoreci u Bozje ime, ti si i dalje uporan.

Tako i kada sam ti pokazao da si pogresio u vezi Slapa kada si tvrdio da ti je "Bog javio da on vise nece pisati na forumu" i da ga je uklonio, a on se odmah sutradan javio. A onda si izmislio da nisi mislio na Slapa vec na Taramanu a ja sam pokazao da lazes, jer si uveliko na toj istoj stranici diskutovao sa Taramanom kao sa drugom osobom! Dakle nisi ih ti pomesao, nego izmisljas i nalazis sebi izgovor!!!

Znaci LAZES SAMOGA SEBE, a i nas! Najgore je kada covek sebe ubedi u gluposti, kao sto ti i Tripo sebe ubedite pa onda i drugima silujete mozak svojim glupostima.

Isto je i sa ovim utakmicama!

Nismo mi maloumni, ko ce vam poverovati u te budalastine , sto puta laznim dokazane?

Dogodile su se samo one poplave 2014, koje mi je Bog licno najavio u nocnom vidjenju da ce se te poplave dogoditi,
Svi ste skocili posle poplava tvrdeci da vam je "Bog javio poplave u nocnom vidjenju" i ti i onaj prorok u kozjoj dlaci MrSavkic. Pa zasto niste objavili da ce doci polave pre nego se one zbudu, nego posle se javljate nakon sto su se poplave vec desile? Kakav je to prorok koji ne javi dogadjaj unapred?

Totalne gluposti i lazi! Samo hocete sebe prorocima napraviti! I jos to radite na tudjoj nesreci.

Hvala Laodikeja, eto pokušavam da razumem ono o čemu pišeš.
Brate, zar mislis da je uopste moguce ovo razumeti ili naci reference za to u bibliji? Zar je Laki prorecen u bibliji ili srbija? Pa kako da ti objasni, nema tu odgovora, samo "ja tako kazem, od moje babe do mene je proslo toliko godina" ili "velila piramida je visoka toliko" a onda gadja neki datum u bibliji koji se poklapa sa visinom piramide, da to potvrdi. To je kao da citas "trece oko"! A on u stvari to i cita!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zasto je Bog odabrao bas ovo podrucje - to treba pitati Gospoda, ocigledno ne zbog toboze vernog Pravoslavnog naroda, jer Pravoslavna crkva nije Bozja kao sto mi Adventisti to dobro znamo, ali ocigledno je da je ovo podrucje oduvek bilo pod naletom velikih svetskih sila, ratova, i pritisaka, a to je upravo iz razloga jer je ovde centar reformacije crkve i sveta poslednjeg vremena.

Misliš da je to razlog Božijeg posebnog delovanja što je ovo područje bilo pod naletom svetskih sila? Mada može li da Biblija ćuti o ovome posebno na osnovu Otkrivenja 9..ako već ukazuje na jedan segment(negativan) misliš da bi drugi pozitivan prećutala? Zato kažem voleo bih da vidim neki Biblijski aspekt kako neku referencu šta god da bismo to mogli utvrditi da je tako. Svi najvažnije događaji su uvek prorčeni u Bibliji ne znam zašto bi ovakav važan događaj bio preskočen? Ili možda ga ipak ima?

Brate, zar mislis da je uopste moguce ovo razumeti ili naci reference za to u bibliji? Zar je Laki prorecen u bibliji ili srbija? Pa kako da ti objasni, nema tu odgovora, samo "ja tako kazem, od moje babe do mene je proslo toliko godina" ili "velila piramida je visoka toliko" a onda gadja neki datum u bibliji koji se poklapa sa visinom piramide, da to potvrdi. To je kao da citas "trece oko"! A on u stvarnosti to i cita!

Laki mora da nas uveri Biblijom kao što traži on od drugih da uvere Biblijom kao i svi ostali što verujemo da je Biblija Božija nadahnuta reč i da po tome se proverava..zato to mora i Laki bez obzira na to ko je šta je svako mora taj test da prođe...ko ne prođe..kako kaže Božija Reč:

"Drži se sasvim Gospoda Boga svojega", 5. Mojsijeva 18,13

"Sasvim" podrazumeva da koristimo sasvim ono što nam je Bg ostavio na raspolaganje radi razumevanja Njegovih istina..On je dao svoje otkrivenje kroz Pisanu Reč Božiju. Laki to odlično poznaje pa zato smatram da je važno da na tom temelju pokaže poreklo njegovog otkrivenja.

Pozdrav.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Laki mora da nas uveri Biblijom kao što traži on od drugih da uvere Biblijom kao i svi ostali što verujemo da je Biblija Božija nadahnuta reč i da po tome se proverava..zato to mora i Laki bez obzira na to ko je šta je svako mora taj test da prođe...ko ne prođe..kako kaže Božija Reč:

Ne, ne mora da nas uverava Biblijom. Prosto, Takve prakse po Bibliji spadaju u okultizam. No, vama je sve "duh proroštva" pa i gatanje u utakmice, imena i datume rođenja pojedinaca.

Ako ste već toliko zainteresovani za takve "prakse", pročitajte malo Majkla Drosnina - Biblijski kod. Ako već niste.

Svi ste skocili posle poplava tvrdeci da vam je "Bog javio poplave u nocnom vidjenju" i ti i onaj prorok u kozjoj dlaci MrSavkic. Pa zasto niste objavili da ce doci polave pre nego se one zbudu, nego posle se javljate nakon sto su se poplave vec desile? Kakav je to prorok koji ne javi dogadjaj unapred?

Totalne gluposti i lazi! Samo hocete sebe prorocima napraviti! I jos to radite na tudjoj nesreci.

Mire, to je "duh proroštva" ostao od Milera. Jadno li je Pismo koje se koristi za takve stvari. No, poznati su po tome.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zato kažem voleo bih da vidim neki Biblijski aspekt kako neku referencu šta god da bismo to mogli utvrditi da je tako

Kako da ti da referencu iz Biblije kada on tvrdi da "Boga ne mozemo zakljucati u bibliju" i da ce Bog delovati "van odredjenog redosleda delovanja iznesenog u njoj"???

Laki mora da nas uveri Biblijom kao što traži on od drugih da uvere Biblijom kao i svi ostali što verujemo da je Biblija Božija nadahnuta reč i da po tome se proverava..zato to mora i Laki

Pa ne moze, zato sto to ne pise u Bibliji! To su njegove ideje, to mu je "doslo" ko zna iz kog izvora, ako se on bavi piramidologijom , onda mogu misliti iz kakvog je izvora primio informaciju, ukljucujuci tu i ove utakmice..

Ako ste već toliko zainteresovani za takve "prakse", pročitajte malo Majkla Drosnina - Biblijski kod. Ako već niste.
Pa Laodikeja se na njega i poziva!
On tvrdi da biblija sadrzi matematicki kod, on zato i racuna..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kakoda ti da referencu iz Biblije kada on tvrdi da "Boga ne mozemo zakljucati u bibliju" i da ce Bog delovati "van odredjenog redosleda delovanja iznesenog u Bibliji"???

Mire, vidi, jedno od toga i jeste tačno. Boga je zaista nemoguće zaključati u Bibliji. Ali, to ne znači da će Bog delovati drugačije nego što je to opisano. Shodno tome, nema proricanja invokacijom. Nema proricanja u transu, nema padavičarskih napada, nema okultizma i okultnih praksi tipa numerologije, piramidologije, frenelologije i svega ostalog čemu su čak i pioneers, a pre svega Ellen Gould Harmom White bili skloni i što su naivčinama nudili kao "biblijsko" otkrovenje.

Pa ne moze, zato sto to ne pise u Bibliji! To su njegove ideje, to mu je "doslo" ko zna iz kog izvora, ako se on bavi piramidologijom , onda mogu misliti iz kakvog je izvora primio informaciju, ukljucujuci tu i ove utakmice..

Nisu problem samo izvori. Nego i druge stvari, korištenje invokacije, samovoljnog tumačenja i tome slično. Mada, uzalud pišeš, jer "duh proroštva" je u pitanju.

Ono što Jovan želi je da mu on dokaže Biblijom svoja "viđenja". No, to neće dobiti, barem ne dok se on ne pomuči da mu izabere "stihove" čije bi nategnuto tumačenje moglo da se odnosi na ta viđenja. Na taj način su i viđenja već pomenute postala osnova verovanja čekalaca sedmog dana.

Natrag