Proricanje preko golova, minuta, rođenja i imena.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Tvoje dokaze i razloge zadrzi za sebe, a Bogu pusti da radi svoj posao.

Očigledno je da ne možeš da osporiš moje navode. Ja sam iznio biblijski smisao utrke za vijenac.

Ti taj smisao nemaš, nego iznosiš besmislice sa konkretnim utakmicama koje nemaju veze sa vječnim istinama.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.323
Šta kažete na ovo? Ja smatram da je ovim nanesena velika šteta nauci HAC, koja je biblijska.

SVEDOČANSTVO O POBEDI REPREZENTACIJE ŠVAJCARSKE NAD TIMOM SRBIJE 22 JUNA 2018 GODINE NA SVETSKOM PRVENSTVU U FUDBALU

Draga braćo i sestre.

U pogledu fudbalske utakmice između reprezentacija Švajcarske i Srbije 22 juna 2018 godine, a u kontekstu tumačenja simbola na koje je Bog ukazao u današnjem vremenu, kao što su "fudbalska takmica kao simbol duhovne borbe, gol ili pogodak na fudbalskoj utakmici kao simbol uspeha ili pobede, kao i na neke druge, poput metle ili čišćenja kao simbola duhovnog čišćenja prljavštine greha i reforme, ili pak prevoznog sredstva i vožnje ( kola, kamiona, autobusa, broda... ) u različitim vremenskim uslovima i prilikama, kao simbola čovekovog životnog duhovnog putovanja ka cilju, a to je carstvo nebesko, želim da dam svedočanstvo na koje mi je sam Gospod ukazao, nadahnuvši me svojim Duhom da ga iznesem u tom obliku, a vezano je za pomenutu fudbalsku utakmicu reprezentacija Švajcarske i Srbije.

Ono na šta je Bog ukazao, a što je i suština svih ovih svedočanstava ( u ovom slučaju svedočanstva o sportskim uspesima Srbskih, ali i sportista drugih nacija ), vezanih za reformu i duhovno probuđenje crkve i sveta je to, da Švajcarska kao zemlja ili reprezentacija ( kao što je poznato iz istorije ) u ovom slučaju predstavlja simbol srednjevekovne reformacije.

Pobedom Švajcarske od dva gola razlike na utakmici sa reprezentacijom Srbije, Bog je pokazao pobedu reformacije, kako u onom, tako i posebno u današnjem vremenu kada se istorija sveta privodi svome kraju, i kada je potrebna nova duhovna reforma i probuđenje koje će pripremiti svet za Hristov drugi dolazak u slavi.

Golovi ili pogodci u ovoj utakmici su simbol te pobede.

Činjenica da je i tim reprezentacije Srbije dao jedan gol ( što takođe predstavlja simbol uspeha ili pobede ), pokazuje da će reforma i probuđenje koje je Bog i pokrenuo na ovom prostoru Srbije, ipak i pored svih borbi, na kraju doneti željeni rezultat, i da će duh reformacije izvojevati pobedu kako na ovim prostorima, tako i u ostatku sveta, jer će se sam Bog uskoro objaviti kako u redovima svoje crkve, tako i celom čovečanstvu, i pozvati svet da se obrati, i izvrši neophodnu pripremu za Hristov drugi dolazak u slavi.

U tom cilju i nastaju ova svedočanstva, kako bi svet spoznao da živimo u poslednjim danima zemaljske istorije kakvu poznajemo, nakon čega će doći naš spasitelj koga očekujemo, da nas povede našem večnom domu.

FUDBALSKI MEČ IZMEĐU REPREZENTACIJA ŠVAJCARSKE I SRBIJE ODIGRAN 22 JUNA.

- Od vremena kada je odpočelo moje traganje za smislom života 1989 godine, do početka izlivanja Božjih sudova na planetu zemlju praćene zakovima velikih zemljotresa u Japanu i Krajstchurch-u 2011 godine - prošlo je 22 godine.

- Od smrti predsednika bivše SFRJ Jugoslavije Josipa Broza Tita 1980 godine, do mog prihvatanja dela probuđenja i reforme 2002 godine - prošlo je 22 godine.

- Od početka prvog svetskog rata 1914 godine, do rođenja mog oca 1936 godine - prošlo je 22 godine.

- Od mog prihvatanja dela probuđenja i reforme 2002 godine, do velikih polava u republici Srbiji 2014 godine, za koje je Bog otkrio da će se dogoditi, da predstavljaju sudove Božje, i znak Hristovog skorog dolaska - prošlo je 22 godine.

- Od mog prvog dolaska u Adventnu crkvu 1993 godine, do ispunjenja proročanstva 2015 godine, na koje je Bog ukazao u noćnom viđenju 2014 godine pre velikih poplava, da će se poplave dogoditi, i da će u to vreme jedan brat koji je zajedno samnom pozvan u službu probuđenja i reforme crkve - imati problema sa povredom noge, što sve predstvljaju znake Hristovog skorog dolaska - prošlo je 22 godine.

GOLOVI POSTIGNUTI U 5, 53, i 90 MINUTI

5 MINUT ( niz od tri događaja u razmaku od deset godina 2x5 )

- Od 2008 godine kada je Bog odbacio sadašnje rukovodstvo ASD crkve zbog odbacivanja dela reforme i probuđenja, do smrtimoje majke 2013 godine - prošlo je 5 godina.

- Od smrti moje majke 2013 godine, do završetka vremenskog odseka koji je Bog dao za reformu i probuđenje crkve, koji se završava 2018 godine - prošlo je 5 godina.

53 MINUT

- Od rođenja mog oca 1936 godine, dovremena kada je odpočelo moje traganje za smislom života 1989 godine - prošlo je 53 godine.

- Od rođenja moje majke 1948 godine, do 2001 godine u kojoj je Bog podigao reformni pokret za probuđenje i reformu crkve, i pozvao pojedinu braću i sestre za rad u ovom delu - prošlo je 53 godine.

90 MINUT ( niz od tri događaja u razmaku od 90 godina 3x90 )

- Od ulaska Napoleonove vojske pod vodstvom Generala Bertijea u Rim, i zarobljavanja Rimskog pape 1798 godine, čime je zver iz otkrivenja zadobila smrtnu ranu, do 1888 kada je iznesena nauka o opravdanju verom od strane braće Đonsa i Vagonera - prošlo je 90 godina.

- Od pomenute 1888 godine kada je iznesena nauka o opravdanju verom od strane braće Đonsa i Vagonera, do smrti predsednika bivše SFRJ Jugoslavije Josipa Broza Tita 1980 godine - prošlo je 90 godina.

----------------------------------------------------

- Od početka prvog svetskog rata 1914 godine, do vremena kada mi je Bog uputio poziv za rad u delu preformei probuđenja 2004 godine - prošlo je 90 godina.

- Od kraja prvog svetskog rata 1918 godine, do 2008 godine kada je Bog odbacio sadašnje rukovodstvo ASD crkve zbog odbacivanja dela reforme i probuđenja - prošlo je 90 godina.

Izvor Laodikeja

Nije ljepo od tebe , štosi se toliko raspištoljijo na Lakija

Mislim da ne treba učestvovati na ovoj temi već je ignorisati jer prevazilazi okvire forumske diskusije.
Ija sam istog mišljenja , naovoj temi više neću učestovati

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Zamislite drskosti i bezobrazluka uzeti svoj datum rođenja, pa svoje majke pa to porediti sa biblijskim proročkim vremenima.

Da je drugacija situacija, ali ne, necu te podrzati ni u cemu sto ces pisati protiv adventista ili ces reci protiv Lakija.

Baš me briga što nećeš, ja nisam Laodik. da se vama dodvoravam.

Ovde iznosim kritiku da ljudi znaju da ovo nije advent. nauka, nego jednog pojedinca koji se izjašnjava da je advent.

I koji je od nauke advent. napravio idola.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zamislite drskosti i bezobrazluka uzeti svoj datum rođenja, pa svoje majke pa to porediti sa biblijskim proročkim vremenima.

Bog je planirao dogadjaje u bibliji, i on to cini kroz celu istoriju.
On to kao sto vidimo iz nekih primera iz biblije cini u identivnim vremenskim razmacima.
On planira rodjenje onih koje poziva u sluzbu, njihove zivotne prilike..itd, i to otkriva onima koje je pozvao.
To je Bozji princip u poslednjem vremenu.

Meni je zao sto to ne razumes, ali to je tvoja stvar.

Otvorio si temu o meni, sto nije lepo.

Ja bih sada mogao da otvorim temu "TRIPOVO PONASANJE NA FORUMU" ali mi ne pada na pamet da to ucinim, da se bvavim ljudima i njihovim pogreskama i postupcima.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Bog je planirao dogadjaje u bibliji, i on to cini kroz celu istoriju.

To znam i bez tebe.

On to kao sto vidimo iz nekih primera iz biblije cini u identivnim vremenskim razmacima.

Ali to ima smisla, tvoje nema nikakvog.

On planira rodjenje onih koje poziva u sluzbu, njihove zivotne prilike..itd, i to otkriva onima koje je pozvao.

To ne dokazuje tvoje tvrdnje.

To je Bozji princip u poslednjem vremenu.

Vremenski periodi su bili i prije i oni imaju smisla kada Bog predviđa događaje.

Meni je zao sto to ne razumes, ali to je tvoja stvar.

Meni je drago da ne razumem besmislice. Opet nigdje nisi dokazao koji je to smisao.

Otvorio si temu o meni, sto nije lepo.

Nije o tebi nego o tvojoj nauci.

Ja bih sada mogao da otvorim temu "TRIPOVO PONASANJE NA FORUMU"

E to je već o meni. To nije isto.

ali mi ne pada na pamet da to ucinim, da se bvavim ljudima i njihovim pogreskama i postupcima.

To ti ne bi ni odobrili.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne pise u samom naslovu teme "LAODIKEJA" ali si otvorio temu o meni.

Ti ni ne trebas da se bavis time sto sam ja iznosio, vec da svojim spasenjem i spremanjem za skori Hristov dolazak, to je sustina svega.

Ali eto, nazalost pojedini Adventisti se vise bave formom, i pisanjem protiv drugih.

Treba i to, ali u duhu jevandjelja i iznosenjem istine.

Sta ce ljudima da se ukazuje na njihov prljav ves, umazan, blatnjav, iscepan, a ti se uglavnom time bavis, i to u svojoj omiljenoj temi "religijske vesti vezane za religiju"

Ljudima je potrebno ukazati na Hristove bele haljine, pa ce sve njihove pogreske zaseniti ta Hristova pravda i istina.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sta ce ljudima da se ukazuje na njihov prljav ves, umazan, blatnjav, iscepan, a ti se uglavnom time bavis, i to u svojoj omiljenoj temi "religijske vesti vezane za religiju"

Ljudima je potrebno ukazati na Hristove bele haljine, pa ce sve njihove pogreske zaseniti ta Hristova pravda i istina.
Tako je Laodikeja dobro si rekao. Potpuno je pogresan pristup ljudima nabijati na nos njihove grehe ili grehe njihove crkve. Pa zamisli Isusa Hrista da je zenu uhvacenu u preljubi osudjivao i iznosio njene prljavstine? Bio bi kao i ovi sto su hteli da je gadjaju kamenom. Ne! On je ukazao primerom kakav covek treba da bude, susta suprotnost okrutnosti. On jee i bio je ljubav. Ljudima ne treba "natrljavati na nos grehe" vec primerom svoje ljubavi pozvati ih ka Hristu.. Zato ja i nisam otvorio temu o adventistima da iznosim prljavstine o njima a mogao sam, zato jer kad bi to ucinio bio bi okrutan, i nicem ne bi koristilo to, osim da nahuskam ljude da mrze adventiste.Tako je i ovo huskanje protiv nas, nista drugo. A ni objektivno ni korisno za spasenje. Za spasenje je bolje da covek svojim primerom pokaze i nauci ljude Hristu, jer on je taj koji odnosi grehe sveta, a ne mi lupanjem drugih kamenom po glavi...

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ne pise u samom naslovu teme "LAODIKEJA" ali si otvorio temu o meni.

Nije o tebi nego o tvojoj nauci.

Ti ni ne trebas da se bavis time sto sam ja iznosio, vec da svojim spasenjem i spremanjem za skori Hristov dolazak, to je sustina svega.

Efescima 5,11 kaže da trebam i ovim da se bavim.

Ali eto, nazalost pojedini Adventisti se vise bave formom, i pisanjem protiv drugih.

Ti ne možeš da osporiš moje navode.

Dakle nikakog smisla nema proricanje preko golova, minuta itd.

To je klasična numerologija kojom se bavi Laodik. poklapanje brojeva, kakve veze ima tvoje rođenje, tvoje majke sa naukama Biblije proročanstvima?

Kakve veze ima go u nekoj minuti? Ime sudije.

Paganizam.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Izvadio si iz konteksta jednu pojedinost.
A ja sam vec dao objasnjenje smisla na koji Bog danas otkriva neke duhovne realnosti.

Ali, ti to nikada neces razumeti, jer si zakljucan u svoju uskogrudost.

Natrag