Proricanje preko golova, minuta, rođenja i imena.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Evo kod mene "prorocanstva" moj pokojni deda je umro u 50. godini, njegov sin moj stric je imao 8 godina, moj stric pokojni umro u 50. god. njegov sin moj rodjak imao 8 godina.

Jeee postao sam prorok.

E to je kod naseg proroka sudnjeg dana, puko poklapanje koje mu sapne demon.

:beee: :mig: :beee:

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
HARVEU - 81

Od početka 1. svjetskog rata 1939. godine, do Jovanova raskrinkavanja "Isusa lažova" kako je on Bog 2020. godine - prošla je 81 godina.

Prvog Svetskog????!! Jesam li ja to dobro pročitao....

Slape Ispravi to molim te jer će "veleumni" Lev Jehudi da se uhvati toga (ako je uopšte primetio, pošto su svim Samaelovim sledbenicima brojke "slaba" strana - ponavljali su pravi razred vrtića) i da te ismeva.

Ps. Ne postoje "proročke godine", datum Drugog Dolaska se ne može izračunati, kupus nije uslov spasenja, shabat nije obavezan za Hrišćane... a svako ko tvrdi drugačije ima problem sa Centralnim Procesorom.

Ujedno, iako mi forum nudi opciju da vidim šta su oni koji su na mojoj blok listi laprdali, ne koristim se time, te je svako njihovo eventualno "odgovaranje" uzaludno, jer nemam nameru da odgovaram na "mjaukanje"...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Od početka 1. svjetskog rata 1939. godine, do Jovanova raskrinkavanja "Isusa lažova" kako je on Bog 2020. godine - prošla je 81 godina.

Teologija kao računica :).

Ali nisam ja kao neki što koriste nebitne stvari da spočitavaju sagovrniku. Ne, nisam ja takav.

Tako da opet vidiš, ne valja Hrista čašćavati ovakvim pogrdama.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Onda uzmite makaze i iz svoje biblije isecite sva vremenska prorocanstva.
Prorocanstvo o sedam godina izgnanstva cara Navuhodnosora, o 2300 dana i noci - godina, o 1335 dana i 1290 dana - godina, o 1260 godina, o tri ipo godine, i ako ima jos koje.

Jer sta ce vam te hronologije vremena i dogadjaja u vasoj bibliji - kad ne verujete da Bog planira dogadjaje hronoloskim redom.

A ova pomenuta vremenska prorocanstva su upravo dokaz da Bog to cini u bibliji, pa i kroz istoriju.

Hajde molim vas, ima li neko razuman odgovor na ovo u duhu ljubavi, a da to ne bude vredjanje, sprdanje, i podsmevanje.

Hvala!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Onda uzmite makaze i iz svoje biblije isecite sva vremenska prorocanstva.
Prorocanstvo o sedam godina izgnanstva cara Navuhodnosora, o 2300 dana i noci - godina, o 1335 dana i 1290 dana - godina, o 1260 godina, o tri ipo godine, i ako ima jos koje.

Ta prorocanstva Imaju SMISLA a tvoja naravno nemaju nego imaju puko pagansko poklapanje brojeva.

Jer nema nikakve veze konfer. u Mineapolisu sa godinom rodjenja tvoje majke.

Vidis da lupetas gluposti, besmislice.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jer sta ce vam te hronologije vremena i dogadjaja u vasoj bibliji - kad ne verujete da Bog planira dogadjaje hronoloskim redom.

A vidi što je sama tvoja sekta zaključila i deklarirala 1916. godine:

"Sotona bi htio da mi vjerujemo kako zaista možemo izračunati vrijeme Gospodinova povratka, da zbrajanjem i matematičkim računanjem možemo odrediti koliko se posljednja poruka evanđelja proširila, i kako je blizu obraćenje Izraela." (The Advent Review, 2. ožujka 1916.)

Evo, i sami adventisti 1916. godine zaključiše i deklariraše kako ljude na ovakva računanja vremena i datuma ne podstiče Bog nego sotona.

Teologija kao računica :).

I ja kažem. I vašeg oca Millera sotona je upregnuo u svoja kola. I u tome 'konkubinatu' "SDA-pioneers" i sotone rođena je i "subotarska sekta". Ti si Isusa razBožio, sjeti se :), argumentirajući to Isusovim riječima kako "dana i časa ne zna ni Sin", ali vjeruješ kako je vaš "Father Miller" točno znao i dan i čas. Što je onda vaš Father Miller, koji zna više od Isusa? Sjedi li onda Father Miller zdesna Ocu još bliže nego Isus?:)

Tako da opet vidiš, ne valja Hrista čašćavati ovakvim pogrdama.

Ti Isusa baš krasnim epitetima veličaš. Kažeš da je po položaju jednak đavlini.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
"Sotona bi htio da mi vjerujemo kako zaista možemo izračunati vrijeme Gospodinova povratka, da zbrajanjem i matematičkim računanjem možemo odrediti koliko se posljednja poruka evanđelja proširila, i kako je blizu obraćenje Izraela." (The Advent Review, 2. ožujka 1916.)

Evo, i sami adventisti 1916. godine zaključiše i deklariraše kako ljude na ovakva računanja vremena i datuma ne podstiče Bog nego sotona.

Laodikeju poklopi S slap , nokaut u prvoj rundi.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Pa ipak, subotari, pojedini među njima i dalje "računaju" .. tvrdeći da ih na to tera "duh proroštva". Uostalom, šta je drugo nego računjanje, gatanje po događajima i histerično pronalaženje "znakova vremena" u svemu što se oko nas događa?

Što je onda vaš Father Miller, koji zna više od Isusa? Sjedi li onda Father Miller zdesna Ocu još bliže nego Isus?:)

Isus je u Ocu, dakle ne sedi ni levo ni desno, nego posred prestolja.

Uzgred, koliko je licemerje "biblijskih" vidi se iz toga da nas napadaju kada mi sveštenika nazivamo "ocem", jer to navodno nije po "biblije", dok oni lažova i alkoholičara nazivaju "Father"...

Ti Isusa baš krasnim epitetima veličaš. Kažeš da je po položaju jednak đavlini.

I pri tome ne sledi nikoga drugog do "pioneers"-e...

Ps. Iako nije za ovu temu, treba pročitati ovo:

Kod:
https://www.quovadiscroatia.com/priprema-se-cistka-krscana-pod-administracijom-joe-bidena/

Šta na to kažu "proroci" i "ćitap"? :cool: Posebo ako se u obzir uzme njihovo besomučno hvaljenje domaje "duha proroštva".....

Natrag