Propast svijeta

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ovo je tema o propasti svijeta. Nešto se krupno sprema! Najnovije "vijesti" govore da je na Merkuru primjećena velika koncentracija đavola, i da stalno pristižu kompozicije ogromnih kazana i sumpora! Neki analitičari na osnovu toga zaključuju da se primiče kraj svijeta, te da se đavoli pripremaju da dostojno dočekaju mnogobrojne "goste", kada se to desi.:butcher::diablo::diablo::diablo:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
takvima ko sto si ti vec je osigurano kazance sa posebnim tretmanom

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
takvima ko sto si ti vec je osigurano kazance sa posebnim tretmanom
Jok, nije ovakvima! Ja čuo da će se tamo kuvati nepismeni! Kažu da su đavoli vrlo netolerantni prema onima koji ne znaju pravopis. Ne znam što im to smeta, ako nije zbog onih koji nisu znali da na pravo mjesto stave zapetu u onoj Isusovoj rečenici koju je izgovorio vojniku koji ga je probo kopljem?!

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Em lazno moralises,em se foliras pa svi znamo da si ti taj ciji su preci majmuni ili se je koplex i dalje jaci od tebe pa to ne smes da priznas javno?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Em lazno moralises,em se foliras pa svi znamo da si ti taj ciji su preci majmuni ili se je koplex i dalje jaci od tebe pa to ne smes da priznas javno?
Cobo, cobi, ne gine ti kazan! Ne kaže se koplex, nego kompleks. Sintaksa ti je užasna - "ili se je koplex". Rogobatnije ne može biti. Drži se, čovječe kopi-paste (samo stavljaj reference) možda se zamaskiraš. Imaju đavoli razlog što su zapikirali i nepismene. Svi prorblemi sa tumačenjima Bibije, nastali su upravo radi toga što su je tumačini nepismeni. Dabome da su nam majmuni svima preci, izuzev pokondirenim tikvama!

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Sada ulazis u teoriju zavere, neka bude sta ce biti mozda je i tako bolje.Napatilo se razne gamadi po svetu.valjamo se u sopstvenim govnima ma koliko izgledali svi mi fini.Istrebljujemo se ko muve ,izmisljamo nove bolesti(malo nam je starih)radimo sve ono sto nebih smo voleli da nam drugi rade.Pa kad sve to sagledate mi smo vece zivotinje od zivotinja jer one love i ubijaju kad su gladne i kada se brane.U 20 a bogami i na pocetku 21 veka toliko je uzasa ucinjeno da stvarno mislim i da se nesto desi kao sto i rekoh ranije za neke ce to biti spas a za neke kazna.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Cobo, cobi, ne gine ti kazan! Ne kaže se koplex, nego kompleks. Sintaksa ti je užasna - "ili se je koplex". Rogobatnije ne može biti. Drži se, čovječe kopi-paste (samo stavljaj reference) možda se zamaskiraš. Imaju đavoli razlog što su zapikirali i nepismene. Svi prorblemi sa tumačenjima Bibije, nastali su upravo radi toga što su je tumačini nepismeni. Dabome da su nam majmuni svima preci, izuzev pokondirenim tikvama!
pa sto bre brises odovor,je li cim ti se ne svidja ...

Poslednja izmena od urednika:
Natrag