Propast svijeta

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Zao mi je ,ali Bog nije nigde rekao "KAD"
Marko 13:32 pise
A o danu tom ili o času niko ne zna, ni anđeli koji su na nebesima, ni Sin, do Otac.

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
481
Meni je žao što danas ima mnogo JS a ne znaju sve datume koje njihova zajednica objavi pod raznim nagoveštajima i sve verujući Isusu da NIKO ne zna dan ni čas i da NIJE naše znati.
Bog IPAK reče KAD će biti pošljedak kad se jevanđelje bude propovedalo svim narodima ...da ali to nije rekao Bog već Isus reći će neko jer im Isus nije Bog u telu već anđeo koji se transformiše.
Ništa ne pišem napamet već slušajući glas Božji preko sluga proroka.
Pozdrav.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
U pravu si za znak koji je Isus dao ("Propovedace se ovo jevandjelje po celom svetu.....").
to i jeste poenta,a ne da mi ljudi znamo tacno dan i sat dolaska bozjeg carstva .
Za prave hriscane je "" nebitan "" taj dan ,jer pravi hriscani vec danas treba da vode PRAVI hriscanski zivot.

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
481
U pravu si za znak koji je Isus dao ("Propovedace se ovo jevandjelje po celom svetu.....").
to i jeste poenta,a ne da mi ljudi znamo tacno dan i sat dolaska bozjeg carstva .
Za prave hriscane je "" nebitan "" taj dan ,jer pravi hriscani vec danas treba da vode PRAVI hriscanski zivot.

Saglasan, samo se pitam zašto JS uče da je Isus stigao između ostalih i 1914 i zašto ga opet očekuju kad je već tu i u kojoj formi je tu.
Pozdrav-

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Ne znam odkuda ti to da JS uce da je Isus Hrist stigao na zemlju 1914???To uopste nije tacno.
Isus Hrist nece doci u ljudskom telu na zemlju da bi unistio zle.To ce raditi sa neba u svom nebeskom telu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne znam odkuda ti to da JS uce da je Isus Hrist stigao na zemlju 1914???To uopste nije tacno.
Isus Hrist nece doci u ljudskom telu na zemlju da bi unistio zle.To ce raditi sa neba u svom nebeskom telu.

HRISTOV DOLAZAK VIDLJIV ZA SVE LJUDE:

`Ljudi će umirati od straha i od čekanja onog što ide na zemlju; jer će se i sile nebeske pokrenuti.
I tada će ugledati Sina čovečijeg gde ide na oblacima sa silom i slavom velikom.
( jevandjelje po luki 21. 26 - 27 ).

`Eno, ide s oblacima, i ugledaće Ga svako oko, i koji Ga probodoše; i zaplakaće za Njim sva kolena zemaljska. Da, zaista.
Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, govori Gospod, Koji jeste, i koji beše, i koji će doći, Svedržitelj.
( otkrivenje Jovanovo 1. 7 - 8 ).

I ovo rekavši videše oni gde se podiže i odnese Ga oblak iz očiju njihovih.
I kad gledahu za Njim gde ide na nebo, gle, dva čoveka stadoše pred njima u belim haljinama,
Koji i rekoše: Ljudi Galilejci! Šta stojite i gledate na nebo? Ovaj Isus koji se od vas uze na nebo tako će doći kao što videste da ide na nebo. ( dela apostolska 1. 9 - 11 ).

Ali znam da je živ moj Iskupitelj, i na posledak da će stati nad prahom.
I ako se ova koža moja i raščini, opet ću u telu svom videti Boga. ( knjiga o Jovu 19. 25 - 26 ).

Neću vam pak zatajiti, braćo, za one koji su umrli, da ne žalite kao i ostali koji nemaju nada;
Jer ako verujemo da Isus umre i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s Njim.
Jer vam ovo kazujemo rečju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onih koji su pomrli.
Jer će sam Gospod sa zapovešću, sa glasom Arhanđelovim, i s trubom Božjom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najpre;
A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
Tako utešavajte jedan drugog ovim rečima. ( 1 poslanica Solunjanima 4. 13 - 18 ).

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Zao mi je ,ali Bog nije nigde rekao
[/B]

Bog rekao? Ha, nisam znao da bog drži govore...

Postoji još jedna teorija o propasti Zemlje. To je naučna fantastika i kaže da će nas vanzemaljci uništiti jer u svemir ispuštamo previše štetnih materija.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
nece Beljo
sad ce Ameri da prave antiraketni stit protiv vanzemaljaca.
Moraju nekako da opravdaju ogroman deficit.
naravno kao i sve ostale racune,i ovaj racun ce dobro napumpati i ispostaviti svojim poreskim obveznicima.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Negde u publikacijama JS sam procitao da prilikom Hristovog dolaska ( onako kako ga oni razumeju ), treba da otpocne sedmahiljadita godina u raju na zemlji, a kao sto znamo danas je vec proslo 6011 godina, odnosno ako se uzme u obzir istorijski podatak da je Isus rodjen izmedju druge i trece godine pre nove rere, onda se nalazimo izmedju 6008 - 6009 godine od stvaranja sveta.

Moje pitanje je, kada se po njima zavrsava sesthiljada godina od stvaranja, i kada pocinje ta sedmahiljadugodisnjica..?

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
481

Izvini da li si ti novi JS...jer ako nisi trebao bi poznavati sva vaša učenja po tom pitanju.
Dobro, opet ste menjali ...nemojte ljudi da treći put iznova učim vašu istinu :dntknw:

A šta se desilo tad 1914 isteklo vreme Navuhodonosoru 7 vremena i gde je čika Navuhodonosor sad....?
Kako misliš Isus sedi na nebu i ne silazi niti je u telu...definitivno kula ima novina a ja neznam ...sramota me sorry

Znači Otkrivenje po Jovanu ne važi. Blago vama vaše Pismo je kraće i brže se pročita a i Danila možete izbaciti pa će biti još kraće.

Reci šta se 1914 sem rata dogodilo da naučim.
Pozdrav.

Natrag