Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije prvi put, ali dosadašnja proricanja smaka svijeta, bila su uglavnom od strane pojedinih religijskih denominacija. Ova nije to.nije ovo prvi put da se najavljuje smak sveta, glupost obicna
Nakon velikog praska doslo je do sirenja materijala onim prostorom kojeg mi nazivamo Svemirom.
Svemir se jos siri, jos je u ekspanziji.
Sta se moze dogoditi s njim?
Jedno je da nastavi da se siri dok se tijela ne udalje i ohlade: Kraj.
Druga je mogucnost da se sirenje zaustavi i da krene obrnut proces: sazimanje.
Proces koji bi nastao sazimanjem i ono sto ce se dogadjati opisuje Kur'an.
Postoji jos jedan ajet koji govori o Bogu: Gospodar dva istoka i dva zapada.
Pitao sam religijske ucenjake ali nisu mi dali logican odgovor, odgovor je bio u smisli jedan istok i zapad su ovi koje poznajemo, strane naseg svijeta, a drugi istok i zapad je valjda svemirski.
Odgovor je dosao od vodeceg svjetskog strucnjaka za turbulencije (prof.dr. kemal Hanjalic) koji je vodio jedan eksperiment (mislim Latvija) u kojem je izimitirana Zemlja. Eksperiment je pokazao da ce Zemlja u jednom nepoznatom momentu okrenuti smjer obrtanja, dakle tada ce biti drugi istok i drugi zapad, istok i zapad ce zamijeniti mjesta!
Kur'an kaze: kada vidis da sunce izlazi na zapadu znaj da je Sudnji dan blizu.
Kada ce biti, ne zna niko do Gospodara Sudnjeg dana, Allaha Uzvisenog!
Nista protiv!
ako iko postuje nauku ovdje, ja sam medju njima!
Samo:
Ljudi se sluze predpostavkama a predpostavke ne pomazu istini. - Kur'an
Za ovako nešto nauka ne zna, niti, koliko ja znam, postoje bilo kakve naučne teorije koje predviđaju obrnuti smjer obrtanja Zemlje. Postoje teorije koje predviđaju poremećaje kontinuiteta zemljinog obrtanja, kao i ugla nagiba zemljine osi, koji takođe mogu biti razlogom propasti svijeta. Isto tako, postoji naučna teorija o promjeni magnenih polova Zemlje. Smatra se da se to u prošlosti dešavalo - što je možda bilo razlogom ledenog doba. I to je takođe ozbiljna prijetnja Zemlji i životu na njoj.Odgovor je dosao od vodeceg svjetskog strucnjaka za turbulencije (prof.dr. kemal Hanjalic) koji je vodio jedan eksperiment (mislim Latvija) u kojem je izimitirana Zemlja. Eksperiment je pokazao da ce Zemlja u jednom nepoznatom momentu okrenuti smjer obrtanja, dakle tada ce biti drugi istok i drugi zapad, istok i zapad ce zamijeniti mjesta!
Ako je provervas i testiras, mozes videti da li pomaze istini.
Za ovako nešto nauka ne zna, niti, koliko ja znam, postoje bilo kakve naučne teorije koje predviđaju obrnuti smjer obrtanja Zemlje. Postoje teorije koje predviđaju poremećaje kontinuiteta zemljinog obrtanja, kao i ugla nagiba zemljine osi, koji takođe mogu biti razlogom propasti svijeta. Isto tako, postoji naučna teorija o promjeni magnenih polova Zemlje. Smatra se da se to u prošlosti dešavalo - što je možda bilo razlogom ledenog doba. I to je takođe ozbiljna prijetnja Zemlji i životu na njoj.