Propast svijeta

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Meni je Bog pomogao momce zato sto me je izveo iz mraka u kome se ti nalazis i pokazao mi istinukakva je u Isusu Hristu i kako me Hrist spasava i opravdava svojom prvostestenickm sluzbom koja se sada odvija u nebeskoj svetinji,al naravno sve ovo je za tebe spansko selo,jer je Bibija za tebe samo misaona imenica i zato si u mraku

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Meni je Bog pomogao momce zato sto me je izveo iz mraka u kome se ti nalazis i pokazao mi istinukakva je u Isusu Hristu i kako me Hrist spasava i opravdava svojom prvostestenickm sluzbom koja se sada odvija u nebeskoj svetinji,al naravno sve ovo je za tebe spansko selo,jer je Bibija za tebe samo misaona imenica i zato si u mraku
Da li je to ona nebeska svetinja koju sada pročišćva Isus i društvo, pa su stoga zakasnili da stignu na zemlju 1843. kako je prorokovao Vilijem Miler?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Opet elementarno neznanje i tropanje i u tvome je tvoj najveci problem,sto samo MISLIS da nesto znas a u stvari si samo kljucnuo ovde onde i a nigde nisi seo da ozbiljno pokupis cinjenice,vec pausalno rekla-kazala.Dakle ja sa o tome vec pisao,ali sto je babi milo to joj se i snilo,pa tako i tebi

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Opet elementarno neznanje i tropanje i u tvome je tvoj najveci problem,sto samo MISLIS da nesto znas a u stvari si samo kljucnuo ovde onde i a nigde nisi seo da ozbiljno pokupis cinjenice,vec pausalno rekla-kazala.Dakle ja sa o tome vec pisao,ali sto je babi milo to joj se i snilo,pa tako i tebi
Pa, "profesore", da li je Wilijam Miler osnivač adventizma - duhovnog religijskog pravca kome i ti sada pripadaš, ili nije? Da li je prorokovao propas svijeta za 1843. ili 1844.? Da li se taj pokret zbog toga njegovog promašaja podijelio? Naposletku, da li je ovo neka veća matematika u kojoj je nepoznati X još uvijek nepoznat, sem nekolicini odabranih, među kojima si, naravno, i ti? Ne bih rekao. Sve je vrlo prosto i jasno, samo što umišljeni znalci žele od toga napraviti mimikriju, čak i nekavu pseudo nauku, pa ako im neko jednim zdravorazumskim pitanjem sve to iz temelja sruši, "znalci" onda reaguju ovako kao ti - nazivaju elementarnim neznlicama one koji pitaju. Poznata je to stvar. Razumljivo je što postupaš tako i druge nazivaš elentarnim neznalicama, kada ne znaš šta drugo da kažeš, jer time misliš da u svojim očima, a možda i očima drugih, ti ostaješ kao veliki znalac. Na krajau, ja ono što znam, znam. To je u mojoj glavi. U originalu. Nije kopirano kao što je u tvojoj.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
slazem se da je samo u tvojoj glavi,na svu srecu i nigde drugde,jer kao sto rekoh o tome sam vec pisao,pametnom je i jednom dosta

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
slazem se da je samo u tvojoj glavi,na svu srecu i nigde drugde,jer kao sto rekoh o tome sam vec pisao,pametnom je i jednom dosta
Ne, nije tačno da si pisao, nego si kopirao! Eto zbog čega insistiram da se na preuzete tuđe tekstove, stavi referenca. Ti sada, ovdje, mirne savjesti kažeš, za ono što si uglavnom kopirao, daa si to pisao. ("...o tome sam već pisao") Poznavaoče Biblije, to se tako ne zove. Kopiranje tuđih tekstova, bez da se naznači čiji je tekst, ne zove se pisanjem, nego krađom! Na tvoju nesreću, ima mnogo ljudi koji to znaju.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Opet bulaznis,imas neku maniju gonjenja sta li je,kao sto rekoh o TOME SAM VEC PISAO,a detljnije informacije mozes naci na vecini adv.foruma.To sto si ti u tripu i sto mislis da ce ovde neko tebi da se pravda,mnogo si se zeznuo "urednice"Nije moje da to radim,tvoje je da dokazes-ako mozes.
A da i jos ovo,kada to bude bilo u pravilniku foruma,mozes da se busas u grudi,dotle je to samo plod tvoje maste i nista vise.Kao sto rekoh ,do tada ces morati da se potrudis i da dokazes svoje tvrdnje.Ovde zavrsavam,a ti posle ovoga pise do mile volje.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Opet bulaznis,imas neku maniju gonjenja sta li je,kao sto rekoh o TOME SAM VEC PISAO,a detljnije informacije mozes naci na vecini adv.foruma.To sto si ti u tripu i sto mislis da ce ovde neko tebi da se pravda,mnogo si se zeznuo "urednice"Nije moje da to radim,tvoje je da dokazes-ako mozes.
A da i jos ovo,kada to bude bilo u pravilniku foruma,mozes da se busas u grudi,dotle je to samo plod tvoje maste i nista vise.Kao sto rekoh ,do tada ces morati da se potrudis i da dokazes svoje tvrdnje.Ovde zavrsavam,a ti posle ovoga pise do mile volje.
Znači, treba napisati u Pravilniku Foruma "ne kradi", da bi ti prestao krasti... ...a dotle ćeš krasti i kada nešto ukradeš, ja treba da dokazujem da je to ukradeno. Na visokom moralnom nivou, nema šta! Kakva li je to "Biblija" koja te je tako vaspitala?

Poslednja izmena:
Natrag