VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Vatikan nije zver već ROG.
Rekoh da ti ne želim oteti tvoj izbor ali zato mogu reći šta čujem u Bibliji.
Pročitaj iznova knjige one žene pa se uveri u dvostruko ,proroštvo,i da sam rekao ono što ona uči i cela Adv. crkva čeka da nedelju podigne SAD.
Zver sa sedam glava i deset rogova kojoj je jedna od glava ranjena pa isceljena - je personifikacija zveri iz Danila 7 poglavlja, i predstavlja papsku Evropu nad kojom je nekada vladao Rim ili Rimska crkva.
7 glava predstavlja sedam carstava koja su se smenjivala tokom istorije - Egipat, Vavilon, Persija, Grcka, mnogobozacki Rim, Hriscanski Rim.
10 rogova predstavljaju 10 careva ili Evropskih drzava koje su se naselile na tlu nekadasnjeg Rimskog carstva posle njegovog raspada.
Jedna od glava ove zveri predstavlja Vatikan ili Papsku vlast.
Ona je bila ranjena, i ovo ranjavanje se odnosi na ulazak Napoleonove vojske u Rim 1798 godine i oduzimanje papske vlasti.
Izlecenje smrtne rane predstavlja dokument izdat 1929 godine od strane Benita Musolinija, kojim se papi vraca sva verska i politicka vlast.
Ovih deset rogova ili careva ce uzdici zver, odnosno - ponovo uspostaviti vladavinu Rima nad Evropom, i sa njom vladati u novom nastupajucem svetskom poretku.
"И десет рогова, које си видео, то су десет царева, који царства још не примише, него ће област као цареви на једно време примити са звери.
Ови једну вољу имају, и силу и област своју даће звери" ( otkrivenje 17. 12 - 13 )
Netačno, Izrael je predstavljen jagnjetom. SAD imaju više desetina ROGOVA kao teritorija pa kad tumačiš rog kod Evrope kao teritorije-oblasti onda budi dosledan pa isti princip primeni i na SAD i videćeš da veze sa proroštvom nema.Tako Amerika ima preko 50 rogova a u proroštvu dva.
Gde čitaš da će Amerika to učiniti koji stih ...nije valjda SAD lažni prorok? Ako jeste kako će Isus ŽIVOG lažnog proroka kao i zver (prvu) uhvatiti i baciti ŽIVE u jezero...da li to kontinent lazi u jezero?
Zver iz 13 glave otkrivenja predstavlja Ameriku koja se na svetskoj sceni pojavila oko 1776 godine.
Ova zver izlazi iz zemlje - za razliku od druge koja izlazi iz mora.
More predstavlja narode ili gusto naseljeno podrucje jer biblija na drugom mestu napominje "A MORA STO SI VIDEO, TO SU NARODI PLEMENA I JEZICI"
Zemlja prema tome predstavilja suprotnost, sto znaci da zver sa dva roga nastaje na nenaseljenom podrucju - na tlu danasnjih Sjedinjenih Americkih Drzava.
Dva roga predstavljaju vlast, sto znaci da ova zver ima dva oblika vlasti ili drzavnog uredjenja - republikanski i demokratski, i predstavlja i dva temelja te vladavine - gradjanske i verske slobode.
Ova zver u pocetku ispoljava slobodoljubive karakteristike jer je predstavljena jagnjetom koje je simbol Isusa Hrista, ali biblija kaze da ce progovoriti kao azdaja, odnosno - postati progoniteljska sila.
Ova zver - Amerika, ce posluziti kao sila koja ce nametati papske ideje, i omoguciti papstvu ponovo uspostavljanje potpune dominacije nad svetom.
Neće Amerika ništa učiniti jer to ne piše.
"И видјех другу звијер гдје излази из земље, и имаше два рога као у јагњета; и говораше као аждаха.
И сву власт прве звијери чињаше пред њом; и учини да земља и који живе на њој поклони се првој звијери којој се исцијели рана смртна.
И учини чудеса велика, и учини да и огањ силази с неба на земљу пред људима.
И вара оне који живе на земљи знацима, који јој бише дани да чини пред звијери, говорећи онима што живе на земљи да начине икону звијери која имаде рану смртну и оста жива.
И би јој дано да даде дух икони звијериној, да проговори икона звијерина, и да учини да се побију који се год не поклоне икони звијериној.
И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима" ( otkrivenje 13. 11 - 16 )
Vavilon je grad veliki koji ima carstvo nad carevima i nije ekumenska ideja već GRAD.
U novom zavetu Vavilon kao grad ne postoji, jer je razoren i pus i njegove rusevine se nalaze u danasnjem Iraku.
Otkrivenje govori o duhovnom Vavilonu, odnosno Ekumenskom savezu koji predstavlja zbrku svih verskih i filozofskih ideja, u skladu sa imenicom "Vavilon - Babel" koji znaci "zbrka - haos"
Ne treba mi odgovor zadrži ih za sebe meni zaista ne treba to pitam da sebe preispitaš.
Naravno da ti ne treba odgovor, jer je tvoje ponosno ja jos uvek na prestolu tvoga uma, i ne zanima te istina, vec su tvoje namere iskljucivo da napadas tudje stavove, bez da cujes kontra argumente.
Sam prosudi da li je ovakav tvoj stav posten.
Meni nije potrebno nikakvo preispitivanje jer sam ja to vec ucinio, i ja istinu imam, a na tebi je da se molis Bogu da ti on sam otkrije istinu.
Pozdrav