Promašaji Adventne crkve

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, pricas gluposti.

Nije tvrdila izvesna zena da je pecar Subota, vec to kaze biblija.

Pecat i zig se stavljaju u poslednje vreme kada se pojavi antihrist i uspostavi svoj zakon naspram Bozjeg, i taj zakon antihristov prime oni sto su u Vavilonu - ekumenskom savezu, i time oni primaju zig otpada.

Oni koji drze zapovesti i nisu deo vavilona, oni ce primiti pecat Bozji.

Taj pecat ce biti znak razdvajanja od onih koji se klanjaju antihristu i sluze njemu prihvatajuci njegov zakon, dok oni koji sluze Bogu primaju pecat jer drze Bozji zakon.

Nije u pitanju odmor, Subotom, vec cin vernosti Bogu ili antihristu, i prihvatanje ili Bozjeg ili ljudskog autoriteta.

Ti si sam prvo prevario sebe, a potom si otisao u tu crkvu i svojom prevarom prevario druge..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sad me bas zanima koji su od vodja adv. u masoneriji?
Za ove simbole znam odavno i sam sam ih postavljao, a na godisnjici obelezavanja postojanja NS crkve svevidece oko iza oblaka, da se prepadnes, i sliku sam ovde negde postavio,sad ne znam gde..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Sad me bas zanima koji su od vodja adv. u masoneriji?
Za ove simbole znam odavno i sam sam ih postavljao, a na godisnjici obelezavanja postojanja NS crkve svevidece oko iza oblaka, da se prepadnes, i sliku sam ovde negde postavio,sad ne znam gde..

Bracika poredaću ih ne brini samo dok ovamo svima pokažem isve to na HD prebacim jer bi inače odmah bilo uklonjeno ko i desetine puta ranije kad sam naivno davao adrese gde šta piše i posle hoću da vidim iznova ali UKOLONJENO dosta je bilo.
Čak i seja na čelu kolone dostojanstveno stoji rodila je maja pametnu sve sa onim njenim ANĐELČIĆIMA nekad sam mislio da stvarno misli na anđele kad ono slobodni zidari sve majstor do majstora.

Sporo ide okupljanje i kad to obavim biće postavljeno dosta stranica materijalai ko to sve odgleda u širokom luku će bežati od te ekipe. Vernici POJMA O TOME NEMAJU ali daće Bog da vide i čuju.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti simboli nisu dventisticki, vec su uneseni u Adventizam od strane Jezuita koji su usli u crkvu da bi je kompromitovali.

Mire imam samo jedno pitanje.

Da li se prepadnes kada u Pravoslaavnoj crkvi vidis svevidece oko sa masonskom piramidom, ili satanisticki pentagram, ili satanisticke znakove rukom na ikonama, i druge simbole, i kako ih tumacis?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ti simboli nisu dventisticki, vec su uneseni u Adventizam od strane Jezuita koji su usli u crkvu da bi je kompromitovali.

Mire imam samo jedno pitanje.

Da li se prepadnes kada u Pravoslaavnoj crkvi vidis svevidece oko sa masonskom piramidom, ili satanisticki pentagram, ili satanisticke znakove rukom na ikonama, i druge simbole, i kako ih tumacis?

Isto se prepadnem i kada ih vidim na Pravoslavnoj crkvi i u takvu ne ulazim.
Ipak kod Adventista i J.S. je sumnjivo to sto "vlasnici ovih simbola" direktno osnivaju ove zajednice, a Pravoslavna i Katolicka su direktno osnovane od Hrista, to je razlika..

Otrov je svuda, ali cu izbeci da idem na sam izvor odakle istice...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne osnivaju vlasnici ovih simbola Adventisticku crkvu, vec su ovi simboli uneseni kasnije u Adventizam posredstvom neprijatelja Jezuita, i o tome govori bivsi Jezuita Alberto rivera, koji svedoci da je Adventisticka crkva bila prva u koju su ubaceni Jeziti sa ciljem podrivanja i unistenja organizacije.

Lokalna crkva u Rimu jeste bila deo prve Hriscanske crkve, kao jedna od mnogih u vreme apostola, ali se ona odvojila od crkve Hristove velikim otpadom sredinom 2 veka zbog kompromisa koji je napravila sa mnogobostvom i oodrekla se Hristovog jevandjelja unevsi u crkvu mnogobozacke filozofije, i potom uz pomoc svetovnih vlasti preuzevsi primat nad celim Hriscanskim svetom koji je saucestvovao u otpadu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Istorija je opet tvoja interpretacija, a Rivera, pa on je nesiguran jer je izvesno da je lagao a mnogi tvrde da je bio i mentalni bolesnik..

Adventisti su medju osnivacima imali masone, gotovo svi su to bili, pa kako su onda kasnije ubacivali? I Miler je bio mason.
Tako je i sa Jehovinim Svedocim i njih osniva mason...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To je problem, sto sve sto je Adventisticko zeli da se prikaze kao "LAZNO, NEPOSTENO, OBMANJIVACKI, IZVRNUTO, DA SU ADVENTISTI NEUROPSIHIJATRIJSKI BOLESNICI, DA SU SATANISTI..itd, itd..

To je neoozbiljno.

Adventisticka crkva i Ellen White su imali jasan negativan stav prema masonima, i Ellen White cak upucuje savet da Hriscani ne treba da sede na dve stolice, i da ne mogu da budu Adventisti i ujedno Masoni.

Miler nikada nije bio Adventista niti je on osnivac Adventisticke crkve, a da je bio mason to je samo predpostavka za koju ne postoji dokaz.

Miler je bio Baptista, to jasno pise u njegovoj autobiografiji.

Biti nesto pa napustiti ne znaci da je ona organizacija u koju je taj presao automatski zbog njegovog prelaska u nju postala to sto je on pre bio.
To bi znacilo da ni za masone, ni satanistem ni gnostike, ni budiste, ni hinduiste..itd, itd nema spasenja.

Recimo da neki od ovih gore pomenutih predju u Pravoslavnu veru, to bi svi hvalili na sva zvona.

A recimo kada bi neko od tih gore pomenutih masona, satanista, gnostika, budista, hinduista..itd, itd, presao u Adventizam, odmah bi se Adventisticka crkva optuzila da je masonska, satanisticka, gnosticka, budisticka, ili hinduisticka organizacija.

Tako isto, i ako je neko bio mason pa napustio i presao u Pravoslavlje ili Adventizam, to ne znaci da su to automatski masonske organizacije.

Danas ima velikih Srba Masona koji se kunu u Srpstvo i Pravoslavlje, pa da li to znaci da je Pravoslavna crkva masonska.

Razmisli o ovome i vidi da li smo posteni u zakljucivanju.

Ne postoji nikakav dokaz povezanosti Adventistickog ucenja sa masonerijom.

Taj dokaz sam vise puta trazio prilozivsi kompletno ucenje Adventista, i niko mi nije odgovorio do danas.

Jois nesto.

Ne postoji u Adventizmu fikcija istorije, vec je sve zasnovano na istorijskim cinjenicama.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne kazem to.
Ja kazem da je sumnjivo sto su sve zajednice, Mormoni, Jehovini Svedoci, Adventisti i dr.. osnivani od osnivaca koji su prethodno bili masoni, a i danas imaju te simbole u crkvama.
Ne optuzujem ja nikog, vec kazem da je to veoma sumnjivo...
Sa druge strane Pravoslavnu osniva Isus Hristos, a ako cemo o ''ubacivanju satanista'', kako ubaciti nekog ko je vec prisutan tamo, medju ovima su od pocetka prisutni, a ubaceni su i u Pravoslavnu, svuda su oni...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kao prvo, od pocetka u Americi je bila tradicija da ljudi - bar oni vidjeniji budu clanovi masonske loze.

E sad, u masoneriji postoje nizi i visi nivoi, a najniziji je "plava loza"

Neko moze ceo zivot da bude mason iz formkalnih razloga, radi nekih povlastica i privilegija u drustvu, a da nikad ne napreduje ka visim stupnjevima.

Tako moze postojati slucaj da u jednoj lozi od 50 clanova samo dvoje ili troje napreduju i budu upoznati sta je sustina masonerije, a da ostali misle da je to neko dobrotvorno drustvo koje se bori za mir i prosparitet, socijalnu pravdu, nacionalne interese i slicno, jer cilj vodja i vrhunskih majstora masonerije je da svoje clanove drze u zabludi da misle da je masonerija nesto drugo, i ako je u sustini ona nesto sasvim trece.
Sustina ili tajna masonerije se otkriva samo odabranima za koje vodje prepoznaju da mogu napredovati ka visim stupnjevima, u kojima im se i otkriva sustina ili tajna.

Ja ne tvrdim da je mozda neki Adventista bio nekada mason iz ko zna kojih licnih razloga, i da je postao Adventista, ali tvrditi da su masoni sa namerom osnovali Adventisticku crkvu je neosnnvano, jer Adventisticka crkva i Ellen White su imali jasan negativan stav prema masonima, i Ellen White cak upucuje savet da Hriscani ne treba da sede na dve stolice, i da ne mogu da budu Adventisti i ujedno Masoni.

Simboli su dosli kasnije, i ja sam vec 23 godine u Adventizmu, i shvatam da neki simboli koji danas postoje u Adventizmu - tada nisu bili prisutni.

Osim toga u Adventizmu ne postoji ni jedno masonsko ucenje, kao sto je to slucaj sa drugima, recimo Jehovinim svedocima, pa i tradicionalnim crkvama Pravoslavlja i Rimokatolicizma koje su pune masonskih okultnih ucenja i simbola.

Evo simbola koji je recimo bio prisutan u Adventizmu u to vreme, sa otvorenom biblijom, ili trojicom andjela iz otkrivenja

threeangelslogo.jpg
upload_2016-2-16_15-3-36.jpeg

Ponekad se poneki simboli u Adventizmu i pogresno predstavljaju kao nasonski, i ako nemaju veze sa masonima.
To je slucaj sa danasnjim logom Adventisticke crkve, koji protivnici namerno sami transformisu da izgleda kao masonski, i ako takav slican simbol sa krstom i otvorenom biblijom na kojoj je svetlost sa neba ili koji izvire iz nnje, postoji i u drugim crkvama, i tradicionalnim.

Moram ti reci da svesno podrzavas zabludu, jer u to sto govoris ne veruju ni sami zvanicnici Pravoslavne crkve, vec svesno obmanjuju sebem da je Pravoslavnu crkvu iosnovao Hristos.

Ali ti imas slobodu da tako mislis i ja te ne osudjujem, jer postoji rec Bozja i molitva, pa svako treba da pita Gospoda da ga uputi na istinu.

Natrag