Promašaji Adventne crkve

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
масонски храм у Филаделфији.jpg круна.jpg
Nije lepo Lakiću da mi lepiš na temu smeće zato bih molio da se što pre nađe urednik da malo spamove posprema u korpu.

Adventistisu tema i njihovo vrljavo okultno oko.

Svaka sličnost je namerna:

28ADVENTISTweb-master675.jpg

Adventistički predavač ima neki grb šta bi to moglo značiti...ima li neko ideju?

Gledam Meksoko,Italija,Španija i mnoge američke države RAZBIJAJU iluminate imaju TV emisije i propovedaju Advent.pastori parodije na račun iluminata gde im je Jelena Bela tema....BOGU DRAGOM HVALA jer pred mojim očima se ispunjava ono što sam video pre oko 6 god.

Samo ovamo u bivšim YU republikama vlada zatucanost i još ima neznalica koji drže iluminate za Božje sluge ali tu smo da razobličimo laži veštice.

Nesmem još postaviti važne stvari jer će ih ukoniti pa kad ih sve prebacim na SIGURNO onda stiže strašna AKCIJA protiv okultista zvanih Adv.

Ljudi braćo,oni su pokazali krst i krunu gde krst stoji u praznoj kruni čime svedoče kako su krstom ubili cara. Zato oni isti mogu tvrditi da Isusova smrt nije bila dovoljna cena da se plati cena greha već nude svog liderada ljudi u njemu prepoznaju ispunjenje izIsaije 53 to su tako podmukla učenja zato kao Božja deca borimo se svim sredstvima protiv tih okultnih društava i ućutkajmo njihove papagaje.

GOSPODU MOM SLAVA!!!!!

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zasto sramotis tog cara koji je umro za tebe svojim recima i delima?

On koji je ljubav i koji je u svim svojim postupcima primenjivao ljubav, zasto ti cinis suprotno.

Sto se tice tvojih fotografija koje postavljas, i koje ces postaviti, one nemaju nikakav znacaj jer nisi odgovorio na pitanje "STA CE AGENTI TVOJE CRKVE U TUDJIM CRKVAMA U KOJE SU UNELI SVOJE SIMBOLE KOJE SU ONELI SA SOBOM?"

Dakle, ti simboli nisu Adventisticki, Baptisticki, Nazarenski, itd, itd.. vec Jezuitskih agenata koji su usli u skoro sve crkve da bi podrivali organizacije tih crkava i kompromitovali ih.

Dakle, pitanje je i dalje tu "STA CE AGENTI TVOJE CRKVE U TUDJIM CRKVAMA?"

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Gospoda sramote lažni proroci u lažni učitelji,pogađači datuma i padavičari.
Vas zavode oni što osnovaše lažnu crkvu sa lažnim učenjem skupljajući novce od nevernika.
Mojih u toj organizaciji ima malo i Bog će ih izvesti jer zalutaše.

Prekoračio si Turke....kako zaboravi šta uči veliki majstor i majstorica?

Onaj video pokaza da si lažov kakav se retko sreće našao sam još Adv. gde se drže za ručice da bi primili blagoslov pa će i te sličice stići da se vidi koji si ti prvarant.
Istu radnju vršei drugi okultisti ništa novo jedino ti pokušavaš nama HRIŠĆANIMA reći da vi samo obavljate sve što i drugi okultisti i da izvrnutu nauku učite a da ste i vi hrišćani...ma idi,naše glave su samo za jedan par nogu i to prodaj onima sa dva para.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jos ti jedno preostaje.

Da dokazes sta je u Adventistickom ucenju Masonsko i okultno.

Sve ostalo sto iznosis su trice i kucine.

A moje pitanje i dalje ostaje: Sto se tice tvojih fotografija koje postavljas, i koje ces postaviti, one nemaju nikakav znacaj jer nisi odgovorio na pitanje "STA CE AGENTI TVOJE CRKVE U TUDJIM CRKVAMA U KOJE SU UNELI SVOJE SIMBOLE KOJE SU ONELI SA SOBOM?"

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Jos ti jedno preostaje.

Da dokazes sta je u Adventistickom ucenju Masonsko i okultno.

Sve ostalo sto iznosis su trice i kucine.

A moje pitanje i dalje ostaje: Sto se tice tvojih fotografija koje postavljas, i koje ces postaviti, one nemaju nikakav znacaj jer nisi odgovorio na pitanje "STA CE AGENTI TVOJE CRKVE U TUDJIM CRKVAMA U KOJE SU UNELI SVOJE SIMBOLE KOJE SU ONELI SA SOBOM?"

1. Masonska obeležja na svemu,govornicama,knjigama.časopisima.
2.Učenje dvojno spolja Isus Spasitelj a unutrašnje satana odnosi grehe i oslobađa narod istih.Tako Isusovasmrt ništa vama ne vredi jer to nije dovoljna cena pa vi morate pomoći držanjem zakona.A najteži oblik učenja je prikazivanje satane kako će Isus na njega položiti grehe sveta i onda je on ispunjenje Isaije 53.

3.Izvrćete svaku Božju reč pretvarajući u simboliku i tako kompletno učenje je izvrnuto a to okultisti rade.

4.Svi pioniri Adv. a i veliki deo generala su okultisti (Masoni,Iluminati,Lobanja i kosti) postoji sve crno na belo i to još uvek ne mogu objaviti jer mi baza tih podataka treba da sve prebacim na sigurno jer svaki put kad neko neštoAdv. objavi bude ukinuto i više nije dostupno.Eno na temi Adv. neka pokušaju ući u video koji su postavljali Pravoslavci u vezi Adv. više NIJE DOSTUPNO.

5.Vaš logo se nalazi i u masonskim prostorijama gde se vrši zavet sa vašim mesijom i to će kasnije stići.

6.Hvatanje za ruke u krugu.
7.Vegetarijanstvo i zabrana hrane koju Bog dade SVETIMA NA ZAJVALNOST.Duhovi đavolski brane hranu. Nađi ijednu crkvu koja brani hranuosim vaše okultističke jazbine.

Moji su Hrišćani koji su zalutali tamo i moja obaveza je pokazati im gde su zato čuvam mnoge podatke njima prvo da pokažem i sačuvam na HD i CD jer ćetvoRanijih godina sam takve stvari pokazivao ,,braći,, koji su gore u vrhu misleći da oni neznaju kad posle par dana hoću ponovo da uđem a ono odmah sve sakriti i izmeniti i ukloniti.

Tako jedan forum gde je bilo desetine tema i dokaza protiv Adv. gde vas raskrinkavaju više se ne može ući čim sam postavio link a evo i dokaza:

http://true.faithweb.com/7-white-atonement.htm

Zmijski porod krije noge i svaki trag svuda gde eko nešto objaviodmah se prekriva i zataškava.Takvih mesta pokrivenih je na stotine zato SVAKI video koji se na ovom prostoru objavi a razotkriva okultiste nije više dostupan.
Na temi Adventisti poklopiste dokaze koje braća ponudiše i onda se smejete govoreći GDE SU VAM DOKAZI?

Ja vas DOBRO poznajem ljigavi rode i mene više nećete poklopiti.

Sad kad bi Gera i ostali krenuli redom da na svim temama pogledaju video koji su ponudili protiv Adv. iznnadili bi se kako sad više nijedan materijal nije dostupan.
Oni neznaju da je zmija lukava i čim sledeća stranica doće oni prijave taj video i bude nedostupan.

Nikiprodaja i Laodikeja su glavni protagonisti očuvanja okultizma.
Inače obojicu poznajem a koliko se oni mene sećaju neznam.
NIKAD im i NIŠTA nesmete verovati zapamtite to trajno.
Vidite lukavštinu gore kao daj mi dokaze....a neće moći opekao sam se ja mnogo puta na zmijski jezik i vi uvek prvo prebacite na HD iCD neki video ili sliku pre nego je pokažete jer ćete to posle izgubiti.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da odgovorim na ove postavljene sugestije.

Odgovor:

Dakle Taramana, odgovor je upravo taj - da ovo sto ti danas vidis su upravo sa sobom doneli Jezuiti koji su se infiltrirali u Adventizam sa ciljem da podrivaju samu organizaciju i da je uniste.
O ovome postoji i svedocanstva bivseg Jezuite Alberta Rivere, koji svedoci - da je cilj Jezuita da se infiltriraju u sve organizacije i crkve i da rade na njihovom unistenju, i da je Adventisticka crkva jedna od prvih u koju su ubaceni Jezuiti sa ovim ciljem.

U tom cilju postoji i tajna zakletva koju daju Jezuiti a koja glasi:

"Sine moj, sada si naučen da igraš prikriveno - među rimokatolicima da budeš rimokatolik i da špijuniraš sopstveno bratstvo; da ne veruješ ni jednom čoveku, niti u jednog čoveka; među reformistima da budeš reformista, među hugenotima da budeš hugenota, među kalvinistima da budeš kalvinista. Među protestantima da budeš protestant i pridobijanjem njihovog poverenja da držiš čak i besedu sa njihove propovedaonice i da ih potkazuješ svom silinom svoga bića naše svete religije i našeg pape. I da si u stanju da se spustiš tako nisko da postaneš Jevrejin među Jevrejima, što će ti omogućiti da prikupiš sve informacije za svoj Red kao odani vojnik pape.

Naučen si da podmuklo seješ seme mržnje i ljubomore medju narodima, regionima i državama koje žive u miru, i podstičeš ih na krvava dela, gurajući ih u ratove jedne protiv drugih, i da kreiraš revolucije i građanske ratove u zemljama koje su nezavisne i prosperitetne, izigravajući da neguješ umetnost, nauku i uživanje u blagodetima mira. Da učestvuješ na strani boraca i da igraš u tajnosti sa svojom braćom jezuitima, koji mogu biti na istom poslu na suprotnoj strani u ratu, ali da se otvoreno suprostavljaš onome za koga bi mogao biti povezan. Samo Crkva na kraju mora da izvuče dobit iz uslova koji će biti sastavni deo konačnog mirovnog sporazuma i koji će opravdati sva sredstva”.

Naučen si sada svojim dužnostima špijuna, da prikupljaš sve statističke podatke, činjenice i informacije od svakog izvora; da se dodvoravaš kao poverljiva osoba u poznatim krugovima protestanata i jeretika svakog nivoa i svake ličnosti, kao i bankara, trgovca, advokata, među učenicima škola i studentima, u parlamentima i zakonodavstvu, u državnom pravosuđu i da budeš ’sav prtljag svim ljudima’ za dobro pape, čije smo sluge do svoje smrti.

Primio si sve instrukcije pre nego si posto iskušenik, i služio si kao pomoćnik, ispovednik i sveštenik, ali nisi bio okružen sa svim neophodnim da bi komandovao armijom Lojole u službi pape. Moraš služiti odgovarajuće vreme kao sredsvo i izvršilac naređenje svojih nadređenih. Niko ovde ne može komandovati ko nije sebe blagoslovio sa krvlju jeretika. Bez prolivanja krvi ni jedan čovek ne može biti spasen…"

A evo i u vidu video materijala:

Dakle, ti simboli unutar Adventizma nisu Adventisticki - vec su uneseni od neprijatelja Adventizma, koji su uneli svoje simbole.

Ovi simboli ne postoje svuda, vec samo u pojedinim crkvama na zapadu.

Moje pitanje upuceno tebi i dalje stoji "sta ce agenti tvoje crkve u tudjim crkvama, i zasto se ne bave poslovima u svojoj crkvi?"

Jos nesto.

U samim tradicionalnim crkvama postoji mnostvo ovakvih simbola na hramovima i u njihovoj unutrasnjosti
U svakom Pravoslavnom Hramu se mogu videti simboli "svevideceg oka, piramide, pentagrama, sunca, znakova rukom na ikonama koji prikazuju satanisticke simbole sotoninih rogova, masonskioh obelezja, mnogobozackih okultistickih ucenja..itd.."

2.Učenje dvojno spolja Isus Spasitelj a unutrašnje satana odnosi grehe i oslobađa narod istih.Tako Isusovasmrt ništa vama ne vredi jer to nije dovoljna cena pa vi morate pomoći držanjem zakona.A najteži oblik učenja je prikazivanje satane kako će Isus na njega položiti grehe sveta i onda je on ispunjenje Isaije 53.

Odgovor:

Ovo su sve neistine sto si napisao.

Adventrizam ne uci da Isusova zrtva nije dovoljna za spasenje i da satana preuzima grehe na sebe u svojstvu spasenja.
Adventizam upravo uci suprotno, da je Isus preuzeo ljudske grehe na sebe, i da je njegova zrtva na krstu dovoljna za spasenje ljudi.

Biblija sa druge strane govori o sudu, kada ce Bog osuditi sotonu i ocistiti ovu planetu od greha i njegovih posledica, i unistiti sotonu i sav greh na kraju svaliti na njegovu glavu da on umre sa njima u ognjenom jezeru.
Dakle, ne radi se o nikakvom spasavanju ljudi, jer su paseni u vreme poslednjeg suda vec u raju, vec se radi o unistenju greha i njegovog zacetnika u ognjenom jezeru.

Kada bi se tu radilo o navodnom sotoninom spasavanju ljudi od greha time sto ce on sa tim gresima biti bacen u ognjeno jezero da sa njima umre, to bi znacilo da on spasava ljude i od smrti, jer u otkrivenju pise da ce i smrt i grob biti baceni u ognjeno jezero zajedno sa sotonom.
Dakle, radi se o poslednjem sudu i unistenju greha, smrti, i svih posledica greha na zemlji.

Kao drugo, Isusova smrt je dovoljna za spasenje od proslih greha, ali preuzimanjem proslih grha covecanstva Isus nije dao slobodu coveku da od trenutka kada je prihvatio Isusa za spasitelja - zivi gresno, vec vera u spasitelja upravo u coveku proizvodi rodove te vere, a to je moralan zivot u skladu sa Bozjom voljom.
Covek se ne spasava drzanjem zakona, vec prihvatanjem Isusove zrtve i opravdanjem verom u zasluge njegove prolivene krvi na krstu, ali mu to ne daje slobodu da krsi moralne principe, vec ta vera u njemu proizvodi novi zivot, gde covek iskustveno zivi sa Bogom, i radja rodove vere, i raste u milosti.

3.Izvrćete svaku Božju reč pretvarajući u simboliku i tako kompletno učenje je izvrnuto a to okultisti rade.

Odgovor:

I ovo je neistina.

Adventisti nemaju izvrnutu Bozju rec i ne pretvaraju je u simboliku, vec je tumace onako kako je napisana.

Jedino sto veruju kao sto i jeste slucaj, da u knjizi proroka Danila i ottkrivenju Jovanovom postoje simbolicni elementi, koji se tumace u kontekstu biblije, i ovo uverenje ima citav Hriscanski svet.

4.Svi pioniri Adv. a i veliki deo generala su okultisti (Masoni,Iluminati,Lobanja i kosti) postoji sve crno na belo i to još uvek ne mogu objaviti jer mi baza tih podataka treba da sve prebacim na sigurno jer svaki put kad neko neštoAdv. objavi bude ukinuto i više nije dostupno.Eno na temi Adv. neka pokušaju ući u video koji su postavljali Pravoslavci u vezi Adv. više NIJE DOSTUPNO.

Odgovor:

I ovo je neistina, prozeta lukavim povezivanjem stvari koje ne idu zajedno, pokupivsi ih sa protivnickih sajtova sa gomilom neistina, izvrtanja, vadjenja iz konteksta, dodavanja, falsifikata, i slicno.

5.Vaš logo se nalazi i u masonskim prostorijama gde se vrši zavet sa vašim mesijom i to će kasnije stići.

Odgovor:

U vezi ovoga se podrazumeva moj prvi odgovor.

Odgovor:

Ovo ne postoji u Adventizmu kao ustaljena praksa, a i ako neko to cini u svojstvu blagoslova na kraju molitve, sto sam imao prilike da vidim i u drugim crkvama - u tome ne vidim nista lose.

U Pravoslavlju postoji cin kruzenja oko hrama u procesiji, i igranju kola, ili spravljanju slavskog kolaca u obliku suncevog diska, sto je olicenje mnogobozacke tradicije obozavanja sunca.

7.Vegetarijanstvo i zabrana hrane koju Bog dade SVETIMA NA ZAJVALNOST.Duhovi đavolski brane hranu. Nađi ijednu crkvu koja brani hranuosim vaše okultističke jazbine.

Odgovor:

I ovo je ne istina.

Adventisti propagiraju zdrav nacin zivota u svakom pogledu, koliko u ishrani, toliko i u moralnoj i duhovnoj cistoti, jer je fizicki i duhovno zdrav covek onaj koji se u potpunosti pridrzava i moralnih i zdravstvenih principa zapisanih u bibliji.

Adventisti koriste svaku hranu koja coveku donosi zdravlje, i fizicku i duhovnu snagu koja u je potrebna za trezven zivot, i uspesnu borbu sa telesnim trastima, koje se rasplamsavaju nezdravim i nemoralnim zivotom.

Ako je hraniti se zdravo okultizam, onda je i Bog okultista, jer je u pocetku stvorio svet gde se covek hranio zdravo, i nije ubijao zivotinje i jeo njihovo meso, niti je pio alkohol, pusio, i koristio druge stimulanse.

---------------------------------------------

Ovo su odgovori, a sve drugo sto si napisao su mudro smisljene prevare sa protivnickih sajtova, koji nemaju ni kontakt adresu ili mejl da bi im se odgovorilo ili poslao demant.

Zasto ne pitas urednistvo foruma "sektolomac" zasto su me javno obavestili da ne zele samnom da diskutuju, kada sam im poslao demante na neistine koje su pisali protiv Adventista, uhvativsi ih u otvorenoj lazi.

Ja cu ti reci.
Zato sto su oni svesni da lazu, ali njima je cilj upravo taj - da zavode neupucene i lakoverne, i one koji su u neznanju.
Kada ih neko obelodani, tada se igraju one poznate decije igre "gluvih telefona"

Dakle, ovim sam zeleo da te obavestim, da sve sto si pokupio sa tih sajtova, je jedna velika prevara, a mnoga od tih izvrtanja i neistina kojih si i sam svestan, ti i iznosis ovde javno na forum, koje ja uspesno hvala Bogu obaram i demantujem.

Amin!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Lako je lažne proroke i lažne učitelje na tasu izmeriti.

4:3 Koji zabranjuju ženiti se, i zapovedaju uzdržavati se od jela koja Bog stvori za jelo sa zahvalnošću vernima i onima koji poznaše istinu.
4:4 Jer je svako stvorenje Božije dobro i ništa nije na odmet kad se prima sa zahvalnošću.

Ono što je okultistima zdrav način ishrane to je pred Bogom duh đavolski koji zapoveda da se meso nesme konzumirati.

Što se tiče vašeg loga to je satanska oznaka svetlonoše koja uz još jedan znak stoji tamo gde se tvoji zavetuju vašem mesiji vezanih očiju.

Jedina stvar što ti dobro ide jeste da mene uvek nazoveš lažovom a moje reči laž.
Tako si pre nekidan rekao da ja lažem da se Adv. u krugu posle službe drže za ruke da bi primili blagoslov i silu u kad sam postavio video gde se vidi da to rade a takvih videa i slika ima mnogo i pozvao te da dođeš ovamo u Adv. crkvu i uveriš se da ja NIKAD ne lažem za razliku od tebe nisi prihvatio pa štaako bi te nakautirao posle toga to bi ti dobro učinio jer biprestao lagati moja ponuda trajno važi samo reci kad budeš voljan.

Sad kažeš kako ne čine sve Adv. crkve to a pre koji dan si tvrdio kako to uopšte ne raite...koji si ti vanserijski lažov.

IMAM crno na belo da su svi tvoji lideri zaključno sa onom vešticom okultisti jedni masoni drugi iluminati ali to još neće ići na net.
Onu pričicu za decu kako vam je Isus spasitelj možeš prodati jedino nevernicima zar ne čuješ sebe kako lažeš..toliko providno da je to smešno.
Kažeš JESTE Isus odneo grehe i Njegovom smrću su gresi obrisani a onda nastavljaš mantru da će ipak Bog na satanu položiti grehe...:bfghb:koje bre grehe da položi tvoje? Ne! neće ti ćeš za svoje grehe platiti a satana samo za svoje odgovara koji ste vi prevaranti.

I Isus polaže grehe na satanu i vi onda kažete to je tipologija Mojsijeve 3-će knjige i onda stanete...zašto?
Zato što svaki dalji korak u tipologiji vas otkriva u laži pa onda dalje čujemo gde satana ide azazelu tj.sam sebi na kušanje.Ali vi nećete celu tipologiju već samo deo koji vama paše.

Satana treba po tipologiji da se pusti azazelu tj.samomsebi a ono ga bacaju u jezero...šteta pokvati Biblija vašu lažnu tipologiju.
Svet nije video gore i podmuklije okultne organizacije od vas niti ima i jedan Adv. u Srbiji sličan tebi ovih stotinak koje lično poznajem su LJUDI za razliku od tebe i oni nisu tvrdoglavi a to nisu jer su psihički oK i Božjom pomoći svi će izaći iz tog bunara.

Evo mu podmetnuli onaj znak masona :assassin:
28ADVENTISTweb-master675.jpg

kruna-jpg.87543

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jesi lazov i izvrtac istine i tudjih reci, i ja stojim pri svemu sto sam izrekao i u proslosti i danas.

Odgovor vec dat, i nema potrebe vise:

----------------------------------------------------------

Da odgovorim na ove postavljene sugestije.

Odgovor:

Dakle Taramana, odgovor je upravo taj - da ovo sto ti danas vidis su upravo sa sobom doneli Jezuiti koji su se infiltrirali u Adventizam sa ciljem da podrivaju samu organizaciju i da je uniste.
O ovome postoji i svedocanstva bivseg Jezuite Alberta Rivere, koji svedoci - da je cilj Jezuita da se infiltriraju u sve organizacije i crkve i da rade na njihovom unistenju, i da je Adventisticka crkva jedna od prvih u koju su ubaceni Jezuiti sa ovim ciljem.

U tom cilju postoji i tajna zakletva koju daju Jezuiti a koja glasi:

"Sine moj, sada si naučen da igraš prikriveno - među rimokatolicima da budeš rimokatolik i da špijuniraš sopstveno bratstvo; da ne veruješ ni jednom čoveku, niti u jednog čoveka; među reformistima da budeš reformista, među hugenotima da budeš hugenota, među kalvinistima da budeš kalvinista. Među protestantima da budeš protestant i pridobijanjem njihovog poverenja da držiš čak i besedu sa njihove propovedaonice i da ih potkazuješ svom silinom svoga bića naše svete religije i našeg pape. I da si u stanju da se spustiš tako nisko da postaneš Jevrejin među Jevrejima, što će ti omogućiti da prikupiš sve informacije za svoj Red kao odani vojnik pape.

Naučen si da podmuklo seješ seme mržnje i ljubomore medju narodima, regionima i državama koje žive u miru, i podstičeš ih na krvava dela, gurajući ih u ratove jedne protiv drugih, i da kreiraš revolucije i građanske ratove u zemljama koje su nezavisne i prosperitetne, izigravajući da neguješ umetnost, nauku i uživanje u blagodetima mira. Da učestvuješ na strani boraca i da igraš u tajnosti sa svojom braćom jezuitima, koji mogu biti na istom poslu na suprotnoj strani u ratu, ali da se otvoreno suprostavljaš onome za koga bi mogao biti povezan. Samo Crkva na kraju mora da izvuče dobit iz uslova koji će biti sastavni deo konačnog mirovnog sporazuma i koji će opravdati sva sredstva”.

Naučen si sada svojim dužnostima špijuna, da prikupljaš sve statističke podatke, činjenice i informacije od svakog izvora; da se dodvoravaš kao poverljiva osoba u poznatim krugovima protestanata i jeretika svakog nivoa i svake ličnosti, kao i bankara, trgovca, advokata, među učenicima škola i studentima, u parlamentima i zakonodavstvu, u državnom pravosuđu i da budeš ’sav prtljag svim ljudima’ za dobro pape, čije smo sluge do svoje smrti.

Primio si sve instrukcije pre nego si posto iskušenik, i služio si kao pomoćnik, ispovednik i sveštenik, ali nisi bio okružen sa svim neophodnim da bi komandovao armijom Lojole u službi pape. Moraš služiti odgovarajuće vreme kao sredsvo i izvršilac naređenje svojih nadređenih. Niko ovde ne može komandovati ko nije sebe blagoslovio sa krvlju jeretika. Bez prolivanja krvi ni jedan čovek ne može biti spasen…"

A evo i u vidu video materijala:

Dakle, ti simboli unutar Adventizma nisu Adventisticki - vec su uneseni od neprijatelja Adventizma, koji su uneli svoje simbole.

Ovi simboli ne postoje svuda, vec samo u pojedinim crkvama na zapadu.

Moje pitanje upuceno tebi i dalje stoji "sta ce agenti tvoje crkve u tudjim crkvama, i zasto se ne bave poslovima u svojoj crkvi?"

Jos nesto.

U samim tradicionalnim crkvama postoji mnostvo ovakvih simbola na hramovima i u njihovoj unutrasnjosti
U svakom Pravoslavnom Hramu se mogu videti simboli "svevideceg oka, piramide, pentagrama, sunca, znakova rukom na ikonama koji prikazuju satanisticke simbole sotoninih rogova, masonskioh obelezja, mnogobozackih okultistickih ucenja..itd.."

Odgovor:

Ovo su sve neistine sto si napisao.

Adventrizam ne uci da Isusova zrtva nije dovoljna za spasenje i da satana preuzima grehe na sebe u svojstvu spasenja.
Adventizam upravo uci suprotno, da je Isus preuzeo ljudske grehe na sebe, i da je njegova zrtva na krstu dovoljna za spasenje ljudi.

Biblija sa druge strane govori o sudu, kada ce Bog osuditi sotonu i ocistiti ovu planetu od greha i njegovih posledica, i unistiti sotonu i sav greh na kraju svaliti na njegovu glavu da on umre sa njima u ognjenom jezeru.
Dakle, ne radi se o nikakvom spasavanju ljudi, jer su paseni u vreme poslednjeg suda vec u raju, vec se radi o unistenju greha i njegovog zacetnika u ognjenom jezeru.
Kada bi se tu radilo o navodnom sotoninom spasavanju ljudi od greha time sto ce on sa tim gresima biti bacen u ognjeno jezero da sa njima umre, to bi znacilo da on spasava ljude i od smrti, jer u otkrivenju pise da ce i smrt i grob biti baceni u ognjeno jezero zajedno sa sotonom.
Dakle, radi se o poslednjem sudu i unistenju greha, smrti, i svih posledica greha na zemlji.

Kao drugo, Isusova smrt je dovoljna za spasenje od proslih greha, ali preuzimanjem proslih grha covecanstva Isus nije dao slobodu coveku da od trenutka kada je prihvatio Isusa za spasitelja - zivi gresno, vec vera u spasitelja upravo u coveku proizvodi rodove te vere, a to je moralan zivot u skladu sa Bozjom voljom.
Covek se ne spasava drzanjem zakona, vec prihvatanjem Isusove zrtve i opravdanjem verom u zasluge njegove prolivene krvi na krstu, ali mu to ne daje slobodu da krsi moralne principe, vec ta vera u njemu proizvodi novi zivot, gde covek iskustveno zivi sa Bogom, i radja rodove vere, i raste u milosti.

Odgovor:

I ovo je neistina.

Adventisti nemaju izvrnutu Bozju rec i ne pretvaraju je u simboliku, vec je tumace onako kako je napisana.
Jedino sto veruju kao sto i jeste slucaj, da u knjizi proroka Danila i ottkrivenju Jovanovom postoje simbolicni elementi, koji se tumace u kontekstu biblije, i ovo uverenje ima citav Hriscanski svet.

Odgovor:

I ovo je neistina, prozeta lukavim povezivanjem stvari koje ne idu zajedno, pokupivsi ih sa protivnickih sajtova sa gomilom neistina, izvrtanja, vadjenja iz konteksta, dodavanja, falsifikata, i slicno.

Odgovor:

U vezi ovoga se podrazumeva moj prvi odgovor.

Odgovor:

Ovo ne postoji u Adventizmu kao ustaljena praksa, a i ako neko to cini u svojstvu blagoslova na kraju molitve, sto sam imao prilike da vidim i u drugim crkvama - u tome ne vidim nista lose.

U Pravoslavlju postoji cin kruzenja oko hrama u procesiji, i igranju kola, ili spravljanju slavskog kolaca u obliku suncevog diska, sto je olicenje mnogobozacke tradicije obozavanja sunca.

Odgovor:

I ovo je ne istina.

Adventisti propagiraju zdrav nacin zivota u svakom pogledu, koliko u ishrani, toliko i u moralnoj i duhovnoj cistoti, jer je fizicki i duhovno zdrav covek onaj koji se u potpunosti pridrzava i moralnih i zdravstvenih principa zapisanih u bibliji.

Adventisti koriste svaku hranu koja coveku donosi zdravlje, i fizicku i duhovnu snagu koja u je potrebna za trezven zivot, i uspesnu borbu sa telesnim trastima, koje se rasplamsavaju nezdravim i nemoralnim zivotom.

Ako je hraniti se zdravo okultizam, onda je i Bog okultista, jer je u pocetku stvorio svet gde se covek hranio zdravo, i nije ubijao zivotinje i jeo njihovo meso, niti je pio alkohol, pusio, i koristio druge stimulanse.

---------------------------------------------

Ovo su odgovori, a sve drugo sto si napisao su mudro smisljene prevare sa protivnickih sajtova, koji nemaju ni kontakt adresu ili mejl da bi im se odgovorilo ili poslao demant.

Zasto ne pitas urednistvo foruma "sektolomac" zasto su me javno obavestili da ne zele samnom da diskutuju, kada sam im poslao demante na neistine koje su pisali protiv Adventista, uhvativsi ih u otvorenoj lazi.

Ja cu ti reci.
Zato sto su oni svesni da lazu, ali njima je cilj upravo taj - da zavode neupucene i lakoverne, i one koji su u neznanju.
Kada ih neko obelodani, tada se igraju one poznate decije igre "gluvih telefona"

Dakle, ovim sam zeleo da te obavestim, da sve sto si pokupio sa tih sajtova, je jedna velika prevara, a mnoga od tih izvrtanja i neistina kojih si i sam svestan, ti i iznosis ovde javno na forum, koje ja uspesno hvala Bogu obaram i demantujem.

Amin!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Nemoj ovde da mi lepiš vaše reči saveza i prljaš mi temu mene niti bilo kog verujućeg to vaše ne zanima.
Niko ti nije tražio da spamuješ ovu temu tim glupostima kako se vi zaklinjete to je vaša stvar.
Sad kažeš kako si video tu praksu u Adv. a pre desetak dana si tvrdio da toga NEMA u Adventizmu takvog ljigavca još nisam sreo do sad i tako patološkog lažova.
Sad kažeš:

Odgovor:

,,Ovo ne postoji u Adventizmu kao ustaljena praksa, a i ako neko to cini u svojstvu blagoslova na kraju molitve, sto sam imao prilike da vidim i u drugim crkvama - u tome ne vidim nista lose.,,

A pre desetak dana kažeš kako ja lažem da su uAdv. crkvama drže za ruke u krugu.

Više ne predpostavljam da imam problem sa bolesnom osobom sad mi je jasno.

Verujućima ću kasnije postaviti spiskove mnogih masonskih loža gde ćete videti osnivače i vođe Adventista kao velike majstore a biće i videa gde masoni polažu zakletvu i tamo stoji onaj logo kojiAdv. koriste na svojim časopisima.

Učenje im je dvostruko jedno za spolja dok se ne ulovi donator desetaka a onda stiže ono drugo koje se krije iza simbolike i istrgnutih citata.Čega su oni majstori?
VARANJA.
Samo naivni a mnogo ih je i retko fanatično bolesni kao ovaj iznad ne mogu ni čuti vi videti niti razumeti jer za razumevanje treba razum.

Govorio je da Adv. ne zovu knjige E.G.Vajt duh proroštva vidite da je to toliko bolesno da više nezna šta je slagao jer živi u laži.Ne trebate biti Adv. da bi otišli na njihov sajt i čuli kako su im spisi E.G.V. duh proroštva i onda se zapitali kako neko može toliko otvoreno lagati?

Može,jer to više nije laganje to je življenje u laži i ubeđivanje sebe da je laž istina i onda iz ubeđenja to govori.Meni je žao što ima i takvih na forumu nigde ih do sad nisam sretao ali ovaj forum je sretan pa ima uzorak i od te vrste.

Poslednja izmena:
Natrag