Šta je novo?

Promašaji Adventne crkve

  • Začetnik teme Taramana
  • Datum pokretanja
kainos

kainos

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
658
Sveti Ivan svjedoči da duše zaklanih viču. Zašto ne vjerovati Ivanu?
Meni taj tekst lici na onaj kao na onaj iz knjige Postanka gdje Bog kaze da krv Abela vice iz zemlje...znaci ne vjerujem u doslovnost tih rijeci...znaci svi ti mucenici, su poput ove krvi koja vice....ne vjerujem da su se sakupile neke duse ispod oltara i vicu doslovno...vecina Otkrivenja je simbolika....
 
tripo 41

tripo 41

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
12.526
Po njima i kamenje i drveće viču, jer tako piše u Bibliji.
 
mire000

mire000

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
10.023
Pusti miru na miru, jer izgleda pise veliki post da bi nam objasnio kako duse vicu - i to bez tijela....
Ja pisao dugacak post? Pa vi se bacate besmislenim postovima sto je sramota!

Tvoj brat Laodikeja postavlja Mirka Golubica Adventistu kao dokaz u prilog svoje "fikcije" da je crkva preuzimala paganski nauk kao svoju doktrinu!

Jak mi dokaz!

Trazio sam materijalni dokaz iz arhiva (dakle dokumenat) koji ce potvrditi ove navode, a koji ce traziti i svaki ozbiljan istoricar i istrazivac -

KO (IME I PREZIME) KADA (GODINA DESAVANJA), GDE (MESTO DOGADJAJA), I ZASTO (RAZLOZI ZA TAKVU RADNJU) UVODI PAGANSKU DOKTRINU U CRKVU! I NA KRAJU KOJI SU SVEDOCI DA SE TO ZAISTA DESILO!

Ako postoji "zlocin" u ovom slucaju - "kradja nauke" od strane nekoga iz nase crkve, mora se precizno izneti njegovo ime i prezime, njegovi motivi za kradju, vreme kada se taj zlocin desio, te priloziti materijalni dokazi koji to potvrdjuju i svedoci koji ce potvrditi da se taj dogadjaj zaista odigrao!

Vi nemate nista od ovoga! Ponavljate pricu - "tra la la.." Ovo vam na sudu ne bi proslo! A vala ne prolazi ni kao istorija!

To o cemu vi pricate, nije stvaran dogadjaj, vec "fiktivni izmisljeni dogadjaj" - "teorija", za koju ne postoji ni jedan jedini validan materijalni dokaz, osim "slicnosti" (a slicnostima se ne moze dokazivati nista, jer i ja mogu na temelju slicnosti da kazem da si ti lopov jer su ti buljave oci).

To je dakle, masonsko - satanisticka izmisljotina koja se koristi u svrhu diskreditacije nase crkve i nista drugo!

A ovo nije prvi put da vam trazim dokaze koje vi nemate, nego 999. put...
 
Top