Problem sa laptopom.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Gore sam vec obrazlozio ko je prosecan korisnik racunara, dakle svojstveno potrebama takvog korisnika, nista vise od takve vrste podrske nije potrebno, citiram ono sto sam vec napisao:
Dakle, za ono sto bi on na laptopu radio, surfovao, slusao muziku, gledao filmove, odigrao neku igru, kopirao razne podatke, radio u Office paketu (Word, exel, power point itd), pac cak i ozbiljniji audio/video render (sto opet zavisi vise od hardware-a), Home premium je sasvim dovoljan.
Naravno da nisam mislio na nekoga ko nikada nije video ili seo za racunar...

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Brate ja igram igre ,a home nema podrsku za kompatibilni ,mod...odnosno nesto nije u redu ...nisam hteo da ti ovo pokazem posto je od drugog foruma ,al nema veze...a skrivene kvake koje su programeri ostavili za svoje potrebe ,to je extra prica i ono sto sam reko za registar...a taj profesional sto si spomenuo ,on je negde u sredini od svega ovoga...
Kod:
[URL="http://www.sevenforums.com/tutorials/14422-compare-windows-7-editions.html"]Uporedba[/URL]

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Kako nema Compatibility Mode, on nema Presentation Mode, odnosno upravljanje nad radom video projektora i za Windows XP Mode, koji sluzi za povecanje kompatibilnosti sa XP optimizovanim programskim aplikacijama, ali to ne znaci da nije uopste kompatibilan, ja sam na Home Premium instalirao programe i iz 2004. godine i video igre stare 10 godina i vise i sve rade, ne znam zaista o kakvoj drugoj kompatibilnosti pises, a ono sto si pisao za registry uopste nema veze sa edicijom koju imas instaliranu, to vazi za sve edicije.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Nisi ni pogledao dole predzadnju stavku sta pise...ja sam ono igrao neke igre traju deset minuta i puknu ,dodje ti da sa glavu razbijes monitor...to nesto slicno se desavalo sa onaj windows 2000,gle nece to uvek al bas kad se zaigras popijes crn ekran,u stvari ne znam sto ti objasnjavam ovo kome sta treba on to i koristi ,ja sam se evo vratio opet na XP ,nekako mi najdraze izgleda,naj milije mi sto ima onu ikonicu dole kad si prikljucen na net,sad kako sam lepo optimizovao ovo i ocistio od trojancici uopste ne trepce,a ranije samo blecka...vidi ne znam sto se ovoliko uzbudjujes oko ovoga ko da si Microsoftov potparol,pa oni licno tvrde da je to tako,ako oces bolje mora da doplatis bajko...mada onaj lik onde na onoj listi dao objasnjenje kako se to radi bez pare,s tim da mora da racunas da kad to odradis vise to nije Home verzija ,nego nesto drugo...naprednije...Znaci kolko pare tolko muzika...sve po potrebi korisnika...ima ljudi koji nose jos digitroni po dzepovi i zadovoljni su,cak su i fanovi XP napravili servis pack 4 o svom trosku,znaci treba im ljudima ,oceju da izgleda isto ,a da gura kao Win 7...hehe...kolko je to uzpesno treba probati pa videti...mala je razlika tu,sa dva klika i dva apdejta vec si preso iz jedne verzije u drugu...kad smo vec kod toga i ne verujem da master tvog nivoa radi na toj cistoj verziji Home,ti si to brajko po meni krajnje apdejtovao i optimizovao ,zato to radi i to vise i nije ta verzija,nego ovde kolko vidim kontrolises svoje ucenike kako napreduju aaa...

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Hehe, kavav si ti lik, ne mogu da verujem.
Jesam, bas sam se uzbudio, nisam ja "master", otkud ti to, jos nosim "digitroni".
I trebao si reci da ne podrzava XP Mode (Virtualization).
Ne koristim 7, nemam ucenike, dakle vratio si se na XP, opusteno i polako samo...

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Hej Nikolaj ce manemo ,ovo ko se ceslja u levu a ko u desnu stranu,zapostavili smo ove jadnike sto imaju stvarno pitanja i probleme ,koji se trebaju resavati,nego posto od ovo nema vajde,da krenemo ti i ja da trazimo zlato,naso sam neki detektor za metal i par tih sumnjivih mesta ,gde su Turci ranije prolazili,pa mi treba jedan takav strucnjak koji se razume u sve ,da mi pomogne tokom iskopavanja,da se slucajno ne povredim ,otrujem od zamke na zlato i sl,ukratko treba mi sekretar,gle...da ne dodje do zabune ja cu da kopam ,ti ce samo da dajes saveti i ce vrsis pretragu detektorom,znaci laganica od poso,ako ce ti ovo biti potstrek,ako nadjemo neki zakopan laptop odmah ga uzni...ha salim se nego pokusavam da te namilim da pristanes ,jel te lokacije stvarno odasilju neke sumnjive signale i necu sa svakim da rizikujem,znaci ako resis ovo krecemo,a ako ne resis onda nista ..evo ja necu ovde nista vise da pisem posto sam video da ne znam nista...znaci pozuri jel jos imam nekolko coveka u vidu...

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
U pravu si Quronja, prelazi u zajebanciju i vredjanje, ali me to i ne cudi vise....

Natrag