Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nikako na podlogu ili u krila.Cerka moga suraka navikla da radi sa lapom u krilima i non stop je imala problem sa grejanjem.Potrazio sam odgovore i na mnogo mesta ljudi iz iskustva kazu da je najbolje na stolu bez ikakve podloge,jer tad ima dovoljno cirkulacije svezeg vazduha ispod lapa.cak sam procitao da je covek od nekih gumenih kruzica nalepio na osnovne nogare oda lap topa i d se resio ,tog problema zagrevanja za veoma dugo vreme,kaze da mu se cak ni tastatura ne greje toliko kao pre.Zanimljiv odg. Ma cudno mi je to, zasto bi punjac štetio bateriji, mozda jos neko ponudi kakav odg. na osnovu vlastitog iskustva... ma evo kupio sam laptop, a sad i hladjenje dolazi na red. Kazu da ima neka podloga koja bi koliko-toliko ublazila zagrijavanje... Mislim da,ipak, nema problema ako se laptop postavi na sto, problem je ako se stavi na neku mehku podlogu... Ispravite ako grijesim...
Nije tako, vazi sve sto si rekao, ali ni sam mi niisi odgovor sta je bas bolje. Trebao si reci bolje je izvaditi bateriju ako je ukljucen punjac, i to bi bio precizan odg., ali posto nisi 100% siguran, zato sam ono napisao...E,onda si ti od ovih drugih,sve sto sam predhodno reko...ne vazi...