Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Vučko, mož' da me "laviš" kol'ko oćeš, što se mora - mora se. Nema gledanje kroz prstI! :acute:
Da mi se sutra popodne nacrtaš u rezidencijU, a ja ću dotle da spremim sve za testiranje.
Dakle, slaninica, čvarci, kajmak, sir i za početak jedan venac belog lukca.
Pa prasence, jagnjence, salatice kojekakve i još jedan venac belog lukca pride.
Pa par litara kobrovače, i na kraju, ako sve ovo preživiš, bar jedna torta.
Bilo bi dobro da dotle ne je'š ništa, pošto je moj test najteži, i od njega ti zavisi konačni prijem u AZ.
Kod nas sve mož' da prođe, al' da si mrljav na jelu, i takav i na delu, e to ne biva. yes3
Prema tome, mož' da počneš sa psihofizičke pripreme, a ako prođeš, onda mora da napravimo jedan kermez, odavno nismo, da proslavimo kako dolikuje.
'Ajd' pa sutra kUj preživi, nek' priča. ;)

Koza nostra, i pasaran, i šire, duže, dublje, i tako...
U zdravlje!

Evo sam dos'o u rezidenTciju! Volim ja da jedem...ja kako...samo...postoji nesto sto morate znati - ne smem da jedem beli lukac tek tako! U kombinaciji sa tursiJom mi izaziva pokretanje mog tajnog sistema odbrane,pa bi' zamoljavao da se izedanje lukca ostavi za momentat kada budem pos'o u lov na one koji nisu nasi! Ako moze...ako ne moze - cu izedem vencic lukca,ali da se pripazite...

Kakva beskorisna tema, a toliko odgovora. Hm, ko je ovde lud, a ko normalan?

Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Drugarice i drugovi saborci,
sa velikim zadovoljstvom želim da vam predstavim našeg novog člana druga Vučinu Vučka.

Werewolf_tribal_warrior_by_WolfLSI.jpg

Drug Vučko je sinoć sa uspehom položio i treći, najteži deo testa, i sad je ravnopravan saborac.
Čestitam, druže Vučko, i dobrodosao.gif u AZ.

A sad, dosta s formalnosti.
Isprati' ja Vučka sinoć, pa vam noćaske napravi tortu da se malko počastimo za ovu posebnu priliku, dok ne odem u nabavku da nabavim materijal, da se proslavi kako valja.

vucko torta.jpg

Izede Vučko sinoć sve živo i mrtvo, iako sam mu od sve napravila duplo. I tri venca beli lukac, a tek kobrovaču šta si popi, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Podseti me na našu dragu Pigicu. Šta je ta pojela i popila za prijem, to je stvarno bilo za priču.
Doduše, Pyc je ipak podig'o kriterijume, njega još niko nije pretek'o, al' on je posebna priča. On si beli lukac nosi u džep, da mu slučajno ne opadne koncentracija. ;)

Ali, Vučko se sinoć dobro pokaza, pa mu za treći deo dado' ocenu:

(odličan) 5
Crvendac_011

E tako...
Odo' ja u nabavku za veliko ždranje, koje će bude naknadno zakazano.

Koza nostra, no pasaran, u zdravlje!

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
ZaFaljivam na prijemu u AZ...:yea:
PriZnavam da mi je velika chaS' sto sam napokon nasao saborce prve klase! :yea:
Sve sto izedoh nocaske bese vrlo ukusno,a i ja sam bas bio gladan... Toliko sam se najeo da su popucala sva dugmad sa novu kosulju,a poslednje dugme je puklo kada sam posao kuci i razbilo je izlog banke,pa sam onako na'ranjen morao da trcim do iza ugla jer je poceo da zvoni alarm...
Odjedanput mi je od uskomesalosti u stomaku proradila kombinacija soka tursije sa onim silnim belim lukcOm sto izedoh u gostima kod sefice...
"Sta cu?! Kuda cu?!" mislim se ... Kad - ugledam saht! Nema druge - to je jedino resenje za ispraznjivanje tajnog sistema odbrane! Ali,posto nema opasnosti u blizini,morao sam da zamislim zombije! Psiho tretman trajase svega 3 sekunde! Zamislio sam da mi se rugaju da sam debeo,pa sam otvorio saht,udahnuo malo vazduha i...proradilo je:

SOMEONE-CALL-YOU-FAT-EAT-THEM.jpg

Smrtonosni podrig! Razbijac svega vidljivog i nevidljivog!
Zvonjava u kanalizacionom sistemu od podriga je bila toliko jaka i nesnosna,da je vreme stalo,a "miomiris" necu ni da zamisljam...
Tako ispraznjen i zadovoljan sam lagano otisao do toplog doma i spavao sam do pre par sati!
Ustanem danas i reko' da procitam novine kad ono tekst "101 zombi nastradao u kanalizaciji"! :D
Citam i ne verujem - jedini preziveli

Indian-Sewer-man-300x193.jpg

je posvedocio da je zeleni oblak (uz nesnosnu buku) naleteo na njih i u istom momentu ih potamanio k'o zecove! On je uspeo da se spase na taj nacin sto je skocio u prljavu vodu kanalizacije,dok su ostali u agoniji pisali poslednje poruke po prljavom zidu... (to su neke sifre 100%)

sinister_wall.jpg

Tog "svedoka" je iz kanalizacije izvukla specijalna brigada skupljaca leseva zombija,ali su ga revoltirane bakice (koje su posle ujutro po hleb) utepale sa teskim cegerima,tako da se on broji kao 102. zrtva kanalizacione misterije "zeleni oblak"!:D
Eto,sad znate sa kakvim se ja teretom borim kada izedam lukac... :roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
:thinking:A ja se čudim jutroš oklen u krošnju viseDu s grane neki zombovi a ono izlitali iz šahtu!!! Okitio si drvca, svaka čast!:hi:

A videla sam i zombove u ovoj pozi:

Pogledajte prilog 12296

Izgleda da su se u*rali od stra!

Ma nema, kog šefica uzme da testira i obučava taj je obučen i testiran. Nego....nadam se da si i u gimnastiku prošo s dobre ocene, jer to se ovdI u izveštaj i diplomu ne spomInjava ni kod tebe ni kod šeficu... Hm... Mislim se u sebe, što li?! Nemo da ni razočaras. :acute:

E pa ondaK DOBRO DOŠO i bolje NAS našao!!!:welcome:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Evo me tu sam! Malo sam u ilegali ali raduckam, trenutno sam u akciji povećati broj antizombovskih boraca i kako stvari stoje polovinom juna u naše redove stiže jedna antizombovka! Mada ako na kraju ispadne antizombovac neće se žalimo! dakle evo me tu sam! Pozdravljam nove saborce a stare borce i borkinje volim kao i prvog dana! Dejki ce sad na sajam obrazovanja malo da isproverava nastavnički kadar a "ljubi ga majka" se svakodnevno bori sa zombovi i - pobeđuje! Genetika je čudo!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Kalimerčice, draga, taj deo je ovaj put Marsovka odradEla, ona je imala zadatak da ga propusti kroz šake. :evil:
Kol'ko vidim, nije sa žalila. A vidiš, nije nas baš nešto detaljno izvestila šta je bilo.

Marsovka, dušo, vidim da si bila zadovoljna, al' ipak, da zadovoljimo znatiželju, kakvo nam je muško naš novi drug Vučko? ;)
Vidim da si o'ma začurila cigaru :brunette: što je dobar znak, al' opet, ne reče nam.

Mada, kaže se "kakav na jelu, takav na delu", tako da mogu samo da zamislim. ;)
Na jelu je bio :yea:

'Ajd' odo' ja da pravim plan za slavlje u neko skorije vreme.
Prase, ovaj, koza nostra, i tako to...

Auuuuuuuuuuu, sad tek vidim. Milenče bre, pa gdI si ti, draga?
Ako, ako, valja se, Bogu hvala, polako dobijamo i podmladak.
Pošto trenutno ne piješ alkohol, evo malo vitamini za obe. ;)
Dobro nam došla, draga. :)

sok.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Moze li neko da mi opise u 10 recenica o cemu se pise u ovoj temi pocela je kao prirucnik za odbranu od zombija a zavrsava se...??

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Moze li neko da mi opise u 10 recenica o cemu se pise u ovoj temi pocela je kao prirucnik za odbranu od zombija a zavrsava se...??

Odakle ti ideja da se završava?:dntknw:

U deset rečenica ne može, al u 10 reča može. Il si s nama il si protiv nas, znači ZOMBE!

Koza nostra, no pasaran!

U 10 rečenica, nema šanse. Ako te stvarno zanima, čitaj od početka...

Vidiš li ti draga moja Ministarka Šefice Crvendaćice? OvdI bi pošto poto da dođu oni što ne umeju da čitaju, pa to ti je! C, c, c....

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag